Resume from June 13, 2022 PRO

Олександр

Кухар, пекар, 15 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
40 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number, email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Кондитер

from 11.2020 to now (3 years 6 months)
Атома Кава, Київ (Торгівля)

Виготовлення кондитерських виробів згідно технологічних карт. Дотримання санітарних норм на робочому місці.

Кухар

from 08.2020 to 10.2020 (2 months)
Кафе "Штрудель", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

1. Супровід під час запуску кафе: від підбору та розстановки обладнання до запуску роботи кухні.
2. Розробка та запуск у продаж випічки за власними рецептами.
3. Продукція власного виробництва: штруделя солодкі й солоні, тарти, круасани солодкі й солоні, еклери, пироги солодкі й солоні, десерт "тіраміссу".

Старший кухар, пекар-технолог

from 07.2019 to 03.2020 (8 months)
Кафе-пекарня «Back&CaKe Café», Київ (кафе-пекарня)

Запуск меню кафе-пекарні з нуля. Підбір та разстановка обладнання, кухонного приладдя для кухні. Підбір сировини для виробництва продукції, розробка та введення в меню страв, розрахунок калькуляції на готову страву, дотримання санітарних норм, охайність на робочому місці.
Розроблено та введено у виробництво/продаж більше 30 страв (випічка солодка та солона: пироги, круасани, кекси, булочки; супи, салати, сандвічі, хліб, ланчі).
За 4 місяці кафе вийшло на самоокупність.

Пекар, завідуючий виробництвом

from 12.2014 to 05.2017 (2 years 5 months)
Мережа сімейних ресторанів «МАМАМІЯ», Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Впровадив та розвинув лінію випічки в мережі ресторанів. Розробив та виготовляв такі види хлібо-булочної продукції: чіабата (для паніні), хліб для крутонів, хліб на тости до морозива, круасани та ін.
Добре знаю кухню ресторану, стояв на різних процесах.
Володію знаннями технологічного процесу виготовлення хлібо-булочних виробів та харчових продуктів. Маю досвід розробки та впровадження у виробництво виробів з різних видів тіста.

Пекар

from 01.2005 to 12.2014 (9 years 11 months)
ТОВ «САВА», Київ (виробництво)

•досвід роботи з хлібо-булочними виробами (різні види тіста);
•організація робочого процесу;
•акуратність у роботі, знання санітарних норм;
•творчий підхід у роботі, висока працездатність.

Education

Київське професійно-технічне училище №32

Кухар, Київ
Specialized secondary, from 2001 to 2003 (1 year 5 months)

Knowledge and skills

MS Excel MS Word Користувач Internet Email Поштовий клієнт Фотографія Розробка та випікання хлібо-булочної продукції.

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • Russian — fluent

Additional information

Працюю з усіма видами тіста. Можу розробити та впровадити у виробництво будь-яку випічку.

Допоможу відкрити кафе-пекарню (підбір та розстановка обладнання, розробка та впровадження меню, підбір та навчання персоналу, дотримання санітарних норм та техніки безпеки на робочому місці).

Бажаний графік роботи: 5/2, Сб-Нд вихідні
Не розглядаю роботу у нічну зміну
та пропозиції від торговельних мереж!

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: