Resume from October 8, 2018

Олена

Бухгалтер по зарплате

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
41 years
City:
Ripky

Contact information

The job seeker has entered a phone number, email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Additional information

У 2005 році закінчила Чернігівський кооперативний технікум за спеціальністю «Економіка і підприємництво «Бухгалтерський облік». Маю диплом молодшого спеціаліста.
З червня 2005 р. по серпень 2017 р. працювала у Замглайському АПТУ бухгалтером по заробітній платі. Звільнена в зв»язку з реорганізацією навчального закладу.
Заробітну плату нараховувала у розрахунково-платіжних відомостях. Маю досвід у нарахуванні лікарняних, декретних, відпускних, вихідної допомоги, компенсації при звільненні; веденні особових рахунків працівників, складання наказів, м/о № 5 та ін. Орієнтуюсь у податковому законодавстві та КЗпП.
Впевнено користуюсь комп»ютером. Працюю у Word, Excel, K-Files, Free-Zvit, Клієнт-банк. До певного часу використовувала програми М.Е.Дос, Податкова звітність.
Складала статистичну звітність, звіти до ФСС ТВП, 1-ДФ, форму Д4 (персоніфікований облік працівників),податкову декларацію з плати за землю, податковий розрахунок екологічного податку, звіт про суми податкових пільг, займалась формуванням реєстрів соціальних виплат та ін.
Легко та швидко навчаюсь новому і маю на це бажання, не конфліктна, цілеспрямована, відповідальна, уважна, готова допомагати іншим.

28.10.2017 р.

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: