Resume from February 12, 2023 PRO

Володимир

Главный архитектор проекта, 50 000 UAH

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
41 years
City of residence:
Kyiv
Ready to work:
Kyiv, Remote

Contact information

The job seeker has entered a phone number, email and LinkedIn.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Головний архітектор у службі замовника

from 02.2020 to now (4 years 3 months)
Saga-development, Киев (Строительство, архитектура, дизайн интерьера)

Менеджмент розробки архітектурної концепції:
- підготовка та уточнення технічного завдання на архітектурну концепцію
- перевірка комплектності
- перевірка на відповідність норм
Менеджмент разработки інженерної концепції:
- підготовка та уточнення технічного завдання із залученням: консультанта конструктора, консультантів інженерних спеціальностей
- перевірка комплектності згідно ТЗ у т.ч. BIM завантажень (інформація для формування бюджету)
- ведення наради із презентації інженерного концепту для всіх департаментів організації, формування протоколу зауважень, перевірка внесеннязмін відповідно до протоколу
- розробка карточки технічних рішень із залученням: консультанта конструктора, консультантів інженерних спеціальностей
- контроль заповнення акту узгодження ІК департаментами служби замовника, у т.ч. заповнення акту із точки зору архітектурних рішень
Менеджмент на стадії П:
- перевірка рішень стадії П на відповідність рішенням прийнятим у інж. концепції, узгодження відхилень та уточнень
- контроль супервайзингу, що проводитися автором архітектурної концепції, на предмет змін у бюджеті та комерційних площах, у співпраці іздепартаментом бюджетування
Менеджмент на стадії Р:
- контроль супервайзингу, що проводитися автором архітектурної концепції, на предмет предмет змін у бюджеті та комерційних площах, успівпраці із департаментом бюджетування
Задачі тимчасового значення, вирішення поточних питань на вимогу суміжних департаментів:
Департамент Керування проектами:
- участь у проектних нарадах
- взаємодія із субпідрядними будівельними організаціями, обговорення та підготовка завдань на корегування та доробку проектних рішень
- перевірка креслень стадии Р, на вимогу
Департамент продажу:
- варіантні проробки планувальних рішень на вимогу інвесторів. Формування завдання на відповідне корегування на всіх стадія проектування у т.ч.з конструктивних та інженерних питань, із залученнямнеобхідних спеціалістів

ГАП

from 01.2018 to now (6 years 4 months)
RRestate, Тбилиси (Девелопмент/будівницьтво/готельний бізнес)

Объект:

Гостиничный комплекс Waterfall г.Тбилиси



Взаємодія із замовником та менеджером проекту на предмет планування проектних робіт, погодження проектних рішень, оздоблювальних матеріалів, інтер'єрного обладнання та освітлення, матеріалів та обладнанняз благоустрою території.

Взаємодія з менеджером проекту щодо контролю термінів виконання проектних робіт.

Прийняття основних концептуальних архітектурно-планувальних, інтер'єрних рішень. Постановка завдань архітектурного відділу. Координація розробки необхідних презентаційних матеріалів, архітектурно-будівельнихкреслень. Перевірка комплектності проектної документації архітектурної частини проекту та правильності прийнятих рішень.

Участь у залученні спеціалістів з розробки арихітектурних креслень та презентаційних матеріалів, креслень технологічної частини проекту, креслень фасадних конструкцій, креслень розділу генеральний план;експертів із пожежної безпеки, акустиці тощо. Участь у координації взаємодії залучених фахівців із архітектурним відділом.
Взаємодія з головним конструктором та підрядними конструкторськими організаціями, на предмет формування завдання на проектування, координація роботи між архітектурним відділом та конструкторськоюсубпідрядною організацією на предмет відповідності їх документації з архітектурною частиною проекту.

Взаємодія з головними технічними фахівцями з механічного, електричного та слаботочного інжинірингу, підрядними інженерними організаціями щодо формування завдання на проектування інженерних розділів таперевірки інженерних рішень на предмет відповідності їх документації з архітектурною частиною проект

Кирівник проектного відділу

from 01.2017 to 01.2018 (1 year)
Maxibud, Київ (Будівницьтво)

Координація робіт із проектування фасадних конструкцій.

Контроль та перевірка проектної документації.

Розробка архітектурних фасадних концепцій. Співпраця зфахівцем з візуалізації, постановка завдання, підготовкавихідних даних, контроль виконання.

Організація розрахунку будівельних матеріалів для виконання підрядних робіт з монтажу фасадних конструкцій.

Кирівник архітектурної групи

from 01.2012 to 01.2017 (5 years)
Renaissance construction, Київ-Мінск (Строительство, архитектура, дизайн интерьера)

Объект:
Многофункциональный торгово-развлекательный комплекс Галлерея концепт с отелем Hilton Double Tree и паркингом г. Минск

Взаємодія зі службою замовника під керівництвом головного архітектора проектного відділу генпідрядної організації щодо координації та планування проектних робіт.

Взаємодія з координатором проектних робіт щодо контролю термінів виконання проектних робіт.

Взаємодія з залученими суміжними організаціями та службою замовника, під керівництвом головного архітектора, щодо отримання концептуальних архітектурно-планувальних та інтер'єрних рішень, як підстави длярозробки робочої документації.

Координація та розробка робочої архітектурно-будівельної документації. Прийняття рішень щодо доопрацювання та коригування концептуальних рішень. Участь у відповідності до проектних пропозицій,оздоблювальних матеріалів, обладнання, рішень щодо організації благоустрою території зі службою замовника. Постановка завдань та координація роботи архітектурного відділу. Участь у перевірці комплектності таправильності проектної документації, що видається.

Участь у залученні спеціалістів з розробки арихітектурних креслень та презентаційних матеріалів, креслень технологічної частини проекту, креслень фасадних конструкцій, креслень розділу генеральний план;експертів із пожежної безпеки, акустиці тощо. Участь у координації взаємодії залучених фахівців із архітектурним відділом.

Взаємодія з головним конструктором та з підрядними конструкторськими організаціями на предмет формування завдання на проектування, координація роботи між архітектурним відділом та конструкторською субпідрядною організацією на предмет відповідності їх документації з архітектурною частиною проекту.

Взаємодія з головними технічними фахівцями з механічного, електричного та слаботочного інжинірингу, підрядними інженерними організаціями щодо формування завдання на проектування інженерних розділів таперевірки інженерних рішень на предмет відповідності їх документації з архітектурною частиною проекту.

Участь у організації розрахунку необхідних для закупівлі матеріалів та обладнання.

Участь у взаємодії з керівником групи постачання щодо постановки завдань з пошуку спеціалізованих виробів, сантехнічного та технологічного обладнання, аксесуарів, оздоблювальних матеріалів, текстильної дверноїпродукції.

Взаємодія з субпідрядними організаціями та постачальниками обладнання. Організація та координація розробки креслень та технічних завдань, необхідних для співпраці з субпідрядними будівельними організаціямита постачальниками обладнання. Участь у складанні договорів на субпідрядні будівельні роботи

Участь у здійсненні авторського нагляду за будівництвом

Участь у організації адаптації проектної документації до місцевих норм з проектування та будівництва. Взаємодія з адаптуючою організацією

Провідний архітектор

from 01.2008 to 01.2012 (4 years)
Канцумая/ DIO/ Sinthesisform/, Київ (архітектурні/дизайнерскі бюро)

Фірми, об'єкти:

АГ Канцумая:

Розробка реконструкції мансарди багатоквартирного житлового будинкуна вул. Гончара м.Київ у т.ч. концепція інтер'єрних рішень

Корпорація Діо:

Розробка робочого проекту магазинів Longchamp та Camicissima у ТРЦОушен плаза та магазину Bo Concept у ТРЦ Діамант(адаптаціяконцептуальних дизайнерських рішень та вимог бренд бука)

Синтезформ:

- Архітектурна концепція реновації адміністративної будівлі на територіїбізнес-парку "Нивки Сіті": офісна функція з приміщеннями громадськогохарчування.

- Архітектурна концепція, що включає концептуальні інтер'єрнірішення, робочі креслення реновації виробничого цеху під офісніприміщення на території бізнес-парку "Нивки сіті"

- Архітектурна концепція, що включає інтер'єрні рішення, робочі кресленняреконструкції двох поверхових житлових будинків з надбудовою мансардипід офісні приміщення на території бізнес-парку "Нивки ситі".

- Переобладнання будівлі профілакторію під хостел на території бізнес-парку "Нивки сіті" - фасадні рішення.

- Концепції інтер'єрних рішень та робочі креслення магазинів у ТРЦ"Домосфера" та "Дрімтаун".

- Концепції інтер'єрних рішень та робочі проекти приватних апартаментів.

- Архітектурні концепції приватних житлових будинків

Обов'язки:
- Розробка архітектурних концепцій: реконструкція, новебудівництво, інтер'єрні рішення.
- Розробка робочої документації для виконання будівельних робіт
- Взаємодія із суміжними інженерними спеціальностями упроцесі розробки архітектурної робочої документації
- Взаємодія з представниками іноземних організацій щодоадаптації та доопрацювання їх концептуальних архітектурних рішень
- Авторський нагляд за будівництвом
- Взаємодія з представниками іноземних організацій щодо адаптації та доопрацювання концептуальних архітектурних рішень.

Провідний архітектор

from 01.2007 to 01.2008 (1 year)
Zotov & co, Київ (архітектурне бюро)

Об'єкти:

- Містобудівна концепція території 50га у м. Полтаві. Житлова забудова з розважально-торговим центром (співпраця з "Maxwan architects"Нідерланди)
- Концепція багатоквартирного житлового комплексу на вул.Полярна м.Київ
- Концепція торгового центру по вул. Полярна м. Київ

Обов'язки:
- Участь у розробц архітектурних та містобудівних концепцій
- Координація роботи та участь у підготовці презентаційних матеріал в. Співпраця з фахівцемз візуалзіац , постановка завдань, підготовка вихідних даних
- Взаємодія з ноземними проектувальниками,координація спільних проектних робіт
- Участь у презентації концептуальних рішень зі службою замовника

Архітектор

from 01.2005 to 01.2007 (2 years)
Перспектива АТ/Констракшен груп/Харківпроект, Харків (архітектурні/дизайнерскі бюро)

Фірми, об'єкти:
Констракшн груп:
- Ескізний проект офісного комплексу з підземним паркінгом, розташованого поруч із метро "Площа повстання", м.Харків.
- Концепція забудови території 50га на перетині пр. Перемоги та вул. Клочківській, м.Харків

Перспектива АТ:
- Ескізний проект житлового багатоповерхового будинку по вул.Отакара Яроша, м.Харків.
- Ескізний проект готелю по вул. Полтавський шлях, м. Харків

Харьківпроект АПМ рук.Пономарева В.В.:
- Ескізний проект супермаркету по вул. Лінецького м.Харків
– Детальний проект території району обмеженого вул. Героїв Праці, вул. Академіка Павлова, вул. Квітучої, і нар. Харків у Київському районі,м.Харкова

Обов'язки:
- Участь у розробці архітектурних концепцій: містобудування, нове буді вництво
- Розробка та оформлення ескізних планувальних та фасадних рішень, візуалізація.

Education

Харьковский национальный университет строительства и архитектуры ХНУСА

Архитектурный, Харьков
Higher, from 1999 to 2005 (6 years)

Диплом специалиста: Архитектор зданий и сооружений

Knowledge and skills

Adobe Photoshop ArchiCAD AutoCAD MS Office SketchUp

Language proficiencies

English — above average

Additional information

Тропко Владимир Сергеевич

Харьковский национальный университет строительства и архитектуры ХНУСА (1999-2005)
Диплом: Архитектор зданий и сооружений
Опыт роботы по специальности 2005-2020
[open contact info](look above in the "contact info" section)
[open contact info](look above in the "contact info" section)
Портофило: https://www.slideshare.net/TropTropko/portfolio-225639496

2018-2019 г.Киев-г.Тбилиси

Наименование организации: RRestate

Занимаемая должность: Главный архитектор проекта

Объект:
Гостиничный комплекс "Waterfall", включающий в себя:
- 17 эт. здание гостиницы на 162 гостиничных номера
- 2 эт. здание, встроенное в рельеф, включающее в себя: рецепцию, ресторан с производственными помещениями,
вспомогательными помещениями бассейна(раздевалки с/у т.п.) открытый бассейн на кровле
- открытая парковка ~80 машиномест

2017-2018 г.Киев

Наименование организации: Maxibud

Занимаемая должность:
Руководитель проектного отдела по проектированию фасадных конструкций

Объекты:
- Инженерные решения по организации фасадных конструкций офисно-торгово-развлекательного центра в квартале
ограниченном ул. Еленовской, Межигорской, Набережно-Луговой в Подольском районе г. Киева
- Архитектурный концепт фасадных конструкций офисно-торгово-развлекательного центра в квартале ограниченном
Еленовской, Межигорской, Набережно-Луговой в Подольском районе г. Киева
- Инженерные решения по организации фасадных конструкций офисного здания, рассположенного по ул. Энергитическая
Винница
- Архитектурный концепт реконструкции фасада офисного здания по ул.Болсуновской г. Киева

2012-2016 г.Киев-г.Минск

Наименование организации: Renaissance construction

Занимаемая должность
Руководитель архитектурного отдела в генподрядной организации

Объекты:
Многофункциональный торгово-развлекательный комплекс с отелем и паркингом. Объемно-пространственная композиция комплекса состоит из:
- Cтилобатная часть, 7 эт.над уровнем земли и 1 подвальный этаж, разделены на две автономные зоны: помещения
гостиницы (Hilton Double Tree) и торгового центра (Galleria Minsk)
- 14 эт. гостиничной (Hilton Double Tree) башни, надстроенной над стилобатом
- Отдельно стоящего здания паркинга на 1000 машино-мест, 4 эт. над уровнем земли и 1 подвальным этажом, соединенного
со стилобатом крытым мостом

2009-2012 г.Киев

Наименование организаций:
- АГ Канцумая
- Корпорация Дио
- Синтезформ

Занимаемая должность:
Ведущий архитектор

Объекты:

АГ Канцумая:
- Разработка реконструкции мансарды многоквартирного
жилого дома по ул. Гончара г.Киев в т.ч. концепция
интерьерных решений

Корпорация Дио:
- Разработка рабочего проекта магазинов Longchamp и
Camicissima в ТРЦ Оушен плаза и магазина Bo Concept в ТРЦ
Диамант(адаптация концептуальных дизайнерских решений и
требований бренд бука)

Синтезформ:
- Архитектурная концепция реновации административного
здания, на территории бизнес-парка "Нивки Сити": офисная
функция с помещениями общественного питания
- Архитектурная концепция, включающая концептуальные
интерьерные решения, рабочие чертежи ренованиции
производственного цеха под офисные помещения на
территории бизнес-парка "Нивки сити"
- Архитектурная концепция, включающая интерьерные
решения, рабочие чертежи реконструкции двух этажного
жилого здания с надстройкой мансарды под офисные
помещения на территории бизнес-парка "Нивки сити"
- Переоборудование здания профилактория под хостел на
территории бизнесс-парка "Нивки сити"- фасадные решения
- Концепции интерьерных решений и рабочие чертежи
магазинов в ТРЦ "Домосфера" и "Дримтаун"
- Концепции интерьерных решений и рабочие проекты
частных апартаментов
- Архитектурные концепции частных жилых домов

2007-2008 г.Киев

Наименование организации: Zotov&Co

Занимаемая должность:
Ведущий архитектор

Объекты:
- Градостроительная концепция территории 50га в г. Полтаве. Жилая застройка с развлекательно-торговым центром
(сотрудничество с "Maxwan architects" Нидерланды)
- Концепция многоквартирного жилого комплекса по ул.Полярная г.Киев
- Концепция торгового центра по ул.Полярная г. Киев

2007-2008 г.Харьков

Наименование организаций:
- Констракшн груп
- Перспектива АТ
- Харьковпроект

Занимаемая должность:
Архитектор

Объекты:
Констракшн груп:
- Эскизный проект офисного комплекса с подземным паркингом, рассположенного рядом с метро "Площадь восстания",
г.Харьков
- Концепция застройки территории 50га на пересечении пр. Победы и ул. Клочковской, г.Харьков
Перспектива АТ:
- Эскизный проект жилого многоэтажного дома по ул.Отакара Яроша, г.Харьков
- Эскизный проект гостиницы по ул. Полтавский шлях, г. Харьков
Харьковпроект АПМ рук.Пономарева В.В:
- Эскизный проект супермаркета по ул. Линецкого г.Харьков
- Детальный проект территории района ограниченого ул. Героев труда, ул. Академика Павлова, ул. Квитучей, и р. Харьков в
Киевском районе, г.Харькова

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: