Resume from January 27, 2024

Володимир

Звукорежисер, музичний редактор, 30 000 UAH

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
67 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Additional information

РЕЗЮМЕ
КОРНІЯКИ Володимира Володимировича

Освіта вища, технічна: Електроакустичний факультет Київського політехнічного інституту. Володіння мовами: українська, російська, польська – вільно (мешкав в Польщі 10 років), англійська (рівень STANAG 2222), грецька (STANAG 1111). Під судом та слідством не перебував.
Член Національної Спілки журналістів України з 2003 року. Пройшов курси підвищення кваліфікації із журналістики та зв’язків із громадськістю для старших офіцерів у НУОУ (2013) та Школі НАТО в Греції (2016).
У 2008 році брав участь у місії KFOR у Косово. У 2015 та 2016 роках виконував завдання у складі сил АТО. Учасник бойових дій.
Маю досвід з професійного вивчення, підбору та інсталяції звуко-світлотехнічного обладнання, звукорежисури, проведення теле-відео-фото зйомок та понад двадцятирічний досвід професійної роботи у ЗМІ й організації зв’язків із громадськістю. Володію ПК на рівні досвідченого користувача.
У вересні 2017 року звільнений з лав ЗСУ у відставку з посади «начальник Редакції збору та обробки інформації з регіонів Центрального друкованого органу Міністерства оборони України «Народна армія», військове звання – полковник.
З 1996 по 2017 рік обіймав керівні посади у військових ЗМІ, зокрема у Центральній телерадіостудії МО України, журналі «Атлантична панорама» та газеті «Народна армія».
Був автором та ведучім радіопрограм, які виходили на каналах УР1, Радіо «Промінь» та Іномовленні з 1997 по 2005 рік та низки матеріалів у газеті «Народна армія». У 2006-7 роках проходив службу у Департаменті міжнародного співробітництва МО України.
Народився в м. Київ 22 червня 1957 року. З 1982 року працював у Київському авіаційному виробничому об’єднанні, де забезпечував матеріально-технічне оснащення та організацію роботи дискоклубу при Палаці культури авіазаводу.
З вересня 1992 року обіймав посаду звукорежисера-начальника групи радіотехнічного забезпечення Зразково-показового оркестру Збройних Сил України. З 1993 по 1996 рік провів низку гала-концертів оркестру в Україні та за кордоном (Голландія, Франція, Німеччина, Польща).
З 1995 року у якості звукоінженера та звукорежисера співпрацював з компанією «Зінтеко»: озвучував концерти у Київському Палаці спорту («Акваріум» та ін.), Олімпійському стадіоні («Машина часу», «Deep Purple» та ін.), Львівському оперному театрі (Руслана). Був звукорежисером фестивалю «Таврійські ігри» 1996 року.
У 2000-02 роках на посаді доцента викладав звукорежисуру в Інституті кіно і телебачення КНУКІМ. З 2018 по 2022 рік виконував обов'язки світло-та звукорежисера у Академічному ансамблі пісні й танцю НГУ.
Постійно вдосконалюю знання та професійні навички у вищезазначених галузях.
Проживаю у м. Київ. Контактний тел: [open contact info](look above in the "contact info" section)

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: