Resume from April 25, 2024

Ігор

Інженер, економіст, помічник юриста

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
54 years
City:
Cherkasy

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Knowledge and skills

MS Excel MS Word Користувач ПК Користувач Internet Робота з оргтехнікою Правознавство, економіка, сільське господарство, будівництво... Теми: "щось цікаве", "природничі науки", "ринок Форекс" та інше. Контроль якості продукції Уважність Основи з тестування ПЗ

Additional information

Тимошенко Ігор Станіславович

Дата народження: 08.12.1969
Адреса:
с. Червона Слобода,
Черкаський район,
Черкаська область, 19604

моб. тел. [open contact info](look above in the "contact info" section)
E-mail:[open contact info](look above in the "contact info" section)

Мета пошуку роботи.
Отримати роботу:
- у виробничій сфері;
- по спеціальності "економіка і право";
- в IT галузі.

Освіта, перепідготовка.

1. Вища технічна, по спеціальності гідромеліорація, кваліфікація інженер-меліоратор; Рівненський інститут інженерів водного господарства (рік закінчення – 1993).
2. Перепідготовка по спеціальності “Економіка і право”; Черкаський інженерно-технологічний інститут (рік закінчення – 1995).

Підвищення кваліфікації:

- QA тестування програмного забезпечення, Prog Academy (м.Київ), 2022р.

- за курсом “Офісні комп’ютерні системи в забезпеченні економічної діяльності”; Черкаський національний університет ім. Б.Хмельницького (2007 р.).

Професійна діяльність.

З 2010р. по даний час - формувальник спіненого полістиролу ТОВ “БАЗИС-ЧЕРКАСИ” (м. Черкаси) - безпосереднє виробництво корпусів і кришок для інкуботорів з полістиролу.

У 2010р. - старший державний інспектор відділу контролю цін на ринках продовольства Державної інспекції з контролю за цінами в Черкаській області.
Обов’язки: перевірка суб’єктів господарювання щодо дотримання ними цінового регулювання на продовольчих ринках.

З 2008р. по 2010р. – начальник відділу водних ресурсів та водокористування Правобережного міжрайонного управління водного господарства (м. Черкаси).
Обов’язки: здійснення керівництво відділом у сфері дотримання водного законодавства на водних об’єктах.

У 2008р. - головний державний інспектор з охорони праці відділу організації та правового забезпечення державного нагляду територіального управління Держгірпромнагляду по Черкаській області.
Обов’язки: планування роботи відділів; правове забезпечення у здійсненні контролю з охорони праці; підготовка розпорядчих документів управління; участь у комісіях з розслідування нещасних випадків.

З 1995р. по 2007р. – спеціаліст І категорії, провідний спеціаліст та головний спеціаліст відділу досліджень і розслідувань Черкаського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України.

Обов’язки економіко - правового характеру:
Сприяння та захист конкуренції у підприємницькій діяльності, зокрема:
- проведення дослідження ринків: цінового моніторингу, визначення меж товарних ринків, територіальних меж, а також становище, у т.ч. монопольне (домінуюче) суб’єктів господарювання на цих ринках;
- розгляд заяв і справ про порушення конкуренційного законодавства та проведення розслідування за цими заявами та справами;
- перевірка суб’єктів господарювання (зокрема - аналіз господарської діяльності) та контролю щодо дотримання ними вимог конкуренційного законодавства;
- підготовка документів: подань, наказів, постанов щодо порушення конкуренційного законодавства.

Додаткова інформація.

Особисті якості: працелюбність, відповідальність, порядність, емоційна стійкість, комунікабельність, вміння самонавчатися.

Користувач ПК (Word, Excel, Internet), робота з іншою оргтехнікою.

Добре володію українською, російською мовами; англійську читаю, перекладаю зі словником.

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: