Resume from November 30, 2021 PRO

Владислав

Начальник смены, старший кладовщик РЦ, 25 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
30 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number, email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Комірник

from 07.2018 to now (5 years 9 months)
АТБ МАРКЕТ, Київ (Роздрібна торгівля)

При зустрічі буде зручніше розповісти.

Інвентаризатор

from 03.2018 to 07.2018 (4 months)
Comfy, Бровари (Роздрібна торгівля)

Так як для компанії це було їх перше РЦ, враховуючи мої знання, допомагав в запуску з нуля, а саме навчання персоналу роботі ТСД. Приймання товару
з подальшим розміщенням в зону зберігання. Основам роботи на зоні браку,за якими критеріями його бракувати або уцінювати, також проводити списання, і переводити в склад якості, для подальшої відгрузки,і насамперед ведення актів склада якості/брака. Навчав відбору товара по тсд.Також співпрацював з відділом по загрузкам машин для подальшої відправки до клієнта. Роз'яснював як мають співпрацювати між собою відділи,для подальшого виконання поставлених задач.

Комірник

from 01.2018 to 03.2018 (2 months)
Оптима Фарм, Київ (Транспорт, логістика)

Контроль роботи молодшого персоналу.

Старший кладовщик РЦ(зав. склада) складов КБК и Бакалея

from 11.2016 to 12.2017 (1 year 1 month)
АТБ МАРКЕТ, Киев (Роздрібна торгівля)

Управление сменами (более 100 человек),управление товарными запасами склада качество и склада брак по количеству и срокам реализации , управление приемкой и сбором товара, контроль получения возвратов, совместное проведение инвентаризаций с Контрольно-Ревизионным Отделом. Работа с претензионними актами.Опыт открытия РЦ с 0, переезда РЦ на новый РЦ. Управление в РЦ в разрезе приемка-хранение-отгрузка. Контроль взаимодействия разных подразделений РЦ.

Education

КТГГ

Правознавство, Киев
Unfinished higher, from 2011 to 2014 (3 years 3 months)

Additional education and certificates

Київське Деревообробне Училище

2015-2016,1 рік.

Knowledge and skills

MS Office Управлінські навички Организация бесперебойной работы РЦ, складского комплекса. Планирование ресурсов для выполнения плановых показателей. Ведение отчетности по показателям Управление персоналом (цели,задачи,мотивация) Стрессоустойчив – умею держать себя в руках.

Additional information

Люблю спорт, а саме "Баскетбол, волейбол, настільний тенніс, а також футбол". Цілеспрямований, терпеливий, рішучий, і насамперед старанний.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: