Resume from March 28, 2023 PRO

Наталія

Юрист, 25 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
33 years
City:
Odesa

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Помощник нотариуса

from 09.2015 to now (8 years 8 months)
Частный нотариус ОГНО, Одесса (Юриспруденція)

Ведення прийому громадян, надання консультацій фізичним та юридичним особам із цивільного, господарського, корпоративного, спадкового, земельного, сімейного права, тощо. Складання проектів нотаріальних документів (довіреності, заяви, протоколи, статути, договори оренди, договори відчуження нерухомого майна, договори позички ТЗ, договори позики грошей, договори оренди ТЗ, договори про поділ майна подружжя, договори про поділ земельної ділянки та інші), ведення діловодства (заповнення журналів вхідної/вихідної кореспонденції, алфавіток, книги викликів нотаріуса, та інші), ведення реєстру для реєстрації нотаріальних дій, реєстрація права власності в результаті вчинення нотаріальної дії, реєстрація права власності за померлим, заведення спадкових справ, складання проекту свідоцтв про право на спадщину за законом/за заповітом, свідоцтв про право власності на частку у спільному майні подружжя, складання звітності. Люблю розвиватись і досягати нових цілей! Тому постійно вдосконалююсь, поєднуючи і теоретичні знання, і практику!

Юрисконсульт

from 03.2014 to 03.2015 (1 year)
ДУ "Одеський ОЛЦ ДСЕСУ", Одесса (Трудове, господарське, цивільне право)

Кадрові питання, ведення претензійної роботи, представлення інтересів в судах

Education

Национальный университет "Одесская юридическая академия"

Факультет Гражданской и хозяйственной юстиции, Одесса
Higher, from 2008 to 2013 (4 years 9 months)

Additional education and certificates

Інститут права та післядипломної освіти МЮУ та НЕІСП «ПРАВНИК»

9 навчальних годин, квітень 2016 року

Інститут права та післядипломної освіти МЮУ та НЕІСП «ПРАВНИК»

8 навчальних годин, грудень 2016 року

Knowledge and skills

MS Excel MS Word Швидкий набір тексту Комунікабельність Відповідальність Стресостійкість Пунктуальність Наполегливість Охайність Самовдосконалення

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • Russian — fluent
  • English — above average
  • German — beginner
  • Latin — beginner

Additional information

З моменту, коли я вступила до юридичного вузу, мені захотілось бути юристом, який відчуває не тільки суху букву закону, але і його дух, який читає, аналізує, проводить паралелі і знаходить аналогії, який вивчає історію, щоб змоделювати майбутнє, який, аналізуючи нормативні акти, бачить не лише сухий текст, але й життя людини, на яку вплинуть ці норми, бачить юридичні та, в певній мірі, економічні наслідки для юридичних осіб. Бути юристом, який має творчий та всебічний підхід до вирішення проблеми, зрить в корінь, має «чуйку», поєднує знання теорії і практики. Юристом, який ладить із колегами, та любить спори з ними не заради спору, а заради істини, яка дуже часто в ньому народжується. Це той ідеал юриста, до якого я прагну. Багато вже досягнуто, але ж і є до чого тягнутися, бо досконалості немає меж.
Дякую за увагу!

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: