- PRO
Вадим
Шеф-кухар, 125 000 UAH
- Employment type:
- full-time, part-time
- Age:
- 40 years
- City:
- Other countries
Contact information
The job seeker has entered a phone number and email.
Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.
You can get this candidate's contact information from https://www.work.ua/resumes/4574413/
Work experience
Шеф-кухар, Дієтолог
from 03.2024 to now
(1 year 5 months)
Спортивна організація Іспанія, Інші країни (Краса, фітнес, спорт)
3 разове харчування для великої спортивної команди в Іспанії.
Також дієтологія.
Шеф-кухар
from 12.2023 to now
(1 year 8 months)
Кейтерінг, Варшава (Польща) (Готельно-ресторанний бізнес)
Шеф-кухарем
from 09.2022 to 09.2023
(1 year)
Stuben am Alberg, Stuben Austria (Готельно-ресторанний бізнес)
Шеф-кухар
from 02.2022 to 09.2022
(7 months)
Готельний комплекс 4*, Баварія.Німетчиеа (Готельно-ресторанний бізнес)
Щодня готуємо з колективом для 100+чол.
Проходить фестиваль Pansions в Обермергау раз на 10років.
Приїзджають відвідувачі з різних країн світу.
Шеф-повар
from 05.2020 to 09.2020
(4 months)
Арабатська стрілка, Щасливцеве (Ресторан, готель)
Кухар
from 08.2019 to 03.2020
(7 months)
Ержебет парк готель., Парад.Венгрия (Ресторан, шведский стол.)
Шеф-повар
from 01.2018 to 03.2019
(1 year 2 months)
Гриль-ресторан "Лє шалє"., Ровно (Гриль-Ресторан)
Підбір персоналу, складання калькуляційних карт, ревізія, інвентиризація, організація закупівлі якісних продуктів для кухні, організація правильної роботи усіх процесів у ресторані.
Су-шеф
from 08.2013 to 05.2017
(3 years 9 months)
Ресторан "Козачок-Мисливець.", Київ (Ресторан, банкетний зал на 200чоловік)
Навчання та підбір персоналу, складання калькуляцій, ревізії, оновлення страв, пошук якісних продуктів
Повар
from 04.2011 to 10.2011
(6 months)
La Colombina, Венеция Италия (Готельно-ресторанний бізнес)
Шеф-повар, зам.директор
from 10.2008 to 03.2010
(1 year 5 months)
Розважальний комплекс Совкі, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
Відкриття і контроль всіх процесів кафе з нуля
Шеф-повар
from 05.2008 to 10.2008
(5 months)
Ресторан Робінзон Крузо, Евпаторія (Гриль-Ресторан)
Відкриття ресторану з нуля!
Су-шеф
from 03.2005 to 06.2007
(2 years 3 months)
Сеть Козирна карта, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Education
Інститут Слов'янознавства
Товарознавство і експертиза в митній справі, Ровно
Higher, from 2004 to 2008 (3 years 5 months)
Товарознавство і експертиза в митній справі
РДТЕП
Технологія харчування, Ровно
Specialized secondary, from 2001 to 2004 (2 years 5 months)
Техлологія харчування.Рестораний бізнес.
Additional education and certificates
Академія Ектора Хіменеса Браво
3місяці.Місто Київ
Зїзд шеф-кухарів м.Київ
Кожні три місяці
Knowledge and skills
- В спілці шеф-кухарів Києва.
Language proficiencies
- Russian — average
- French — beginner
- Polish — beginner
Additional information
Не палю та не вживаю алкоголь.Займаюсь спортом.Чесний.Прагну бути кращим у роботі та постійно навчатись та вдосконалюватись.Працелюбний.
Смачно готую та красиво видаю страви.
Проживаю у Варшаві
Розгляну роботу тільки в Європі
Similar candidates
-
Шеф-кухар
Other countries -
Шеф-кухар
Other countries -
Бренд-шеф, кухар
Other countries -
Шеф-повар, Culinary Consultant
Other countries -
Кухар
180000 UAH, Other countries