Resume from September 6, 2023 PRO

Дмитро

Інженер з інформаційних технологій, 25 000 UAH

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
52 years
City of residence:
Kyiv
Ready to work:
Remote

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Ведучий спеціаліст відділу ІТ

from 02.2018 to now (6 years 3 months)
ТОВ "Будівельна зірка", Київ (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Налаштування та адміністрування серверів та робочих станцій, комутаційного обладнання. Планування, монтаж, налаштування, організація та підтримка ком’ютерної мережі підприємства. Видалена підтримка користувачів. Організація сервісу та ремонтів. Консультації користувачів. Діагностика та модернізація техніки. Ведення тех.документації. Обслуговування систем відеоспостередження. Бездротові мережі.

Education

Київський енергетичний коледж

Київ
Specialized secondary, from 1986 to 1991 (4 years 9 months)

Технік теплотехнік ПГУ на АЕС. Слюсар 3-го розряду.

Knowledge and skills

Windows Користувач ПК Ubuntu VMware Робота з принтером Cisco Проєктування VMware ESXi Закупівлі Управлінські навички Видалена підтримка користувачів. Збірка, інсталляція, діагностика ремонт та модернізація ПК. Налаштування та роботи ІТ інфраструктири на підприємств. Видалена підтримка користувачів Досвід керування ІТ відділом Microtik

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • Russian — fluent
  • English — average

Additional information

Організація, керування та робота відділу системного адміністрування та техпідтримки. Працював у торгівельних організаціях та видавництвах, сфері туризму та продажу комп’ютерної техніки та послуг. Працював з організацією обліку матеріально-технічних активів, інвентаризації техніки, документообігу підприємства. Досвід техпідтримки великих мереж (від 200 і більше ПК). Віддаю перевагу роботі яка потребує мобільності та спілкуванню, люблю роботу з технікой. Працюю з ручним та вимірювальним інструментом, маю досвід діагностики та дрібного ремонту офісної техніки і ПК. Освічений, висококомунікабельний, доброзичливий. Вільно володію українською, спілкуюся англійською та читаю тех.документацію. Готовий до позмінної роботи, переїзду, відряджень.

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: