Resume from June 14, 2024 PRO

Анастасия

Керуючий рестораном, 40 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
30 years
City of residence:
Ivano-Frankivsk
Ready to work:
Chernivtsi, Ivano-Frankivsk, Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Керуючий рестораном

from 01.2024 to now (5 months)
Треба піца, Івано-Франківськ (Готельно-ресторанний бізнес)

Впровадження та розробка нових позицій в меню.
Управління персоналом (підбір, управління, складання графіків роботи).
Створення та впровадження дисциплінарної політики, створення та впровадження КПІ мотивацій, створення та впровадження чек-листів прибирання та здачі зміни.
Адміністрація: робота з постачальниками, закупівлями, звітністю.
Проведення планових та позапланових інвентаризацій.
Знання етикету, сервісу та стандартів обслуговування.
Робота з обліковими програмами – знання ПК (MS Office).
Управління та контроль фінансової діяльності ресторану.
Контроль над виконанням правил касової дисципліни, охорони праці, пожежної безпеки, вимог СЕС, контролюючих держ.органів, КЗпП.

Керуючий мережею закладів харчування

from 08.2023 to 01.2024 (5 months)
KONG SYSHI, Харків, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Відкриття 2 точок доставки в Харкові та Києві. Управління двома точками доставки та організація їх безперебійної та ефективної роботи.
Управління персоналом (підбір, управління, мотивація, складання графіків роботи).
Адміністрація: робота з постачальниками, закупівлями, звітністю.
Проведення планових та позапланових інвентаризацій.
Знання етикету, сервісу та стандартів обслуговування.
Робота з обліковими програмами – знання ПК (MS Office).
Управління та контроль фінансової діяльності ресторану.
Контроль над виконанням правил касової дисципліни, охорони праці, пожежної безпеки, вимог СЕС, контролюючих держ.органів, КЗпП.

Керуючий рестораном

from 12.2022 to 07.2023 (7 months)
Япошка, Харків (Готельно-ресторанний бізнес)

Фінансовий менеджмент, контроль над матеріальними активами;
Координація необхідних капітальних витрат, закупівлі обладнання та ін;
Взаємодія з контролюючими органами;
Створення та впровадження стандартів, контроль за дотриманням стандартів в обслуговуванні, подачі та корпоративній культурі;
Навчання персоналу;
Аналітичні навички, стресостійкість;
Розуміння динамічного ціноутворення, аналіз конкурентного середовища;
Правильний підбір акцій та пропозиції з урахуванням собівартості та ціни;
Збільшення рентабельності об'єкта;
Бюджетування;
Організаторські здібності, вміння ставити цілі та контролювати їх виконання, розуміння дедлайнів;

Керуючий рестораном

from 07.2019 to now (4 years 11 months)
Ресторан ВМ'ЯСО, Полтава (Готельно-ресторанний бізнес)

Управління рестораном та організація його безперебійної та ефективної роботи.
Управління персоналом (підбір, управління, мотивація, складання графіків роботи)
Адміністрація: робота з постачальниками, закупівлями, звітністю.
Проведення планових та позапланових інвентаризацій.
Знання етикету, сервісу та стандартів обслуговування.
Робота з обліковими програмами – знання ПК (MS Office).
Управління та контроль фінансової діяльності ресторану.
Контроль над виконанням правил касової дисципліни, охорони праці, пожежної безпеки, вимог СЕС, контролюючих держ.органів, КЗпП.
Аналіз роботи ресторану, здавання звітності.
Введення та використання ХАСП.
Організація банкетів на 150-200 чоловік. Кейтеринг.

Администратор зала

from 09.2018 to 07.2019 (10 months)
кафе Koritza, Харьков (Готельно-ресторанний бізнес)

Зустріч та гостей. Контроль за дотриманням стандартів залу.
Контроль знання меню, сезонні пропозиції. Вирішення дискомфортних та конфліктних ситуацій. Контролює дисципліну та дотримання стандартів обслуговування офіціантами. Навчання нових офіціантів. Участь у інвентаризації. Контроль за прибиранням та чистотою в залі. Прийом банкетів.

Менеджер категории услуг(менеджер ресторана)

from 06.2017 to 08.2018 (1 year 2 months)
ЧПТФ Антошка, Харьков (Организация и проведение детских праздников)

Спілкування з гостями, прийом замовлень на банкети, складання банкетного меню; складання робочого графіка для персоналу; підготовка залу до роботи; контроль роботи ресторану протягом дня; ведення бази даних клієнтів; організація роботи персоналу, складання графіка роботи, ведення табеля робочого дня; контроль дисципліни, проведення адаптації та навчання персоналу; проведення інвентаризації приладів та посуду; - робота з документами (контрольні листи відкриття, закриття ресторану, контрольні листи роздачі, ведення медичних книжок)

Ресепшионист-кассир

from 08.2016 to 06.2017 (10 months)
ЧПТФ Антошка, Харьков (Готельно-ресторанний бізнес)

Зустріч гостей та телефонна консультація, робота з касовим апаратом, ведення касової документації; робота з журналом КУРО.

Education

ХНУГХ им. А.Н. Бекетова

Інженерна екологія міст, Технології захисту навколишнього середовища, Харків
Higher, from 2012 to 2018 (6 years)

Квали

Knowledge and skills

Користувач ПК MS Office R-Keeper База даних

Language proficiencies

  • English — average
  • Ukrainian — fluent

Additional information

Комунікабельність, уміння мислити в кризових ситуаціях, навченість, з легкістю засвоюю нову інформацію, знання ПК (офіс, бази даних), товариськість, енергійність, старанна, уміння правильно організовувати роботу, виконавчу, стресостійкість; робота з 1С; досвід роботи з касою, ведення касових документів; навички роботи з R-keeper та ііко.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: