Resume from May 12, 2018 PRO

Наталія

Бухгалтер

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
28 years
City of residence:
Mykolaiv
Ready to work:
Mykolaiv, Remote

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Старший контролер-касир

from 05.2017 to 03.2018 (10 months)
ФМОУ АТ "Ощадбанк", Николаев (Николаевская обл.) (Фінанси, банки, страхування)

Вести облік грошових коштів. Оформляти первинні касові документи: прибуткові та видаткові касові ордери.Проводити розрахункові операцій через РРО, вести книги обліку розрахункових операцій та складання звітів про використання РРО.Вести касову книгу.Забезпечувати безперебійну роботу каси.Здійснювати чітке і ввічливе обслуговування клієнтів.Не допускати поширення стороннім особам інформації, що складає комерційну таємницю підприємства.Регулярно надавати безпосередньому керівникові звіт про пророблену роботу за період.
У зовнішньому вигляді і поведінці, постійно дотримуватися ділової форми одягу, а також правил ділового етикету і розпорядку трудового дня, носити бейдж.Постійно працювати над підвищенням свого освітнього та професійного рівня, бути дисциплінованим, чітко виконувати доручення, проявляти ініціативу та мобілізувати себе на виконання поставлених задач.

Education

МНАУ

Облік і аудит, Николаев (Николаевская обл.)
Unfinished higher, from 2012 to 2018 (6 years 1 month)

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: