• PRO

Владимир

Управляющий кафе, шеф-повар, 45 000 UAH

Employment type:
full-time
Age:
42 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Шеф-повар кухар і багато інших провесій))))

from 09.2021 to 12.2024 (3 years 3 months)
Миракл фуд, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Відкрили на двох с товаришем заклад. Навчились працювати без світла, вез води . Дуже успішний досвід в бесперебійності роботи любого закладу. Заклад успішно працюе.

Шеф-повар , Особистий повар

from 02.2018 to 02.2020 (2 years)
крупная IT-компания, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-кухаря корпоративного кафе
Під керівництвом 11 осіб
• Організація роботи кафе (також під час ремонту)
• Складання меню, введення сезонного меню.
• Організація нових напрямків роботи кафе (доставка, омлет бар, салат бар)
• Робота з постачальниками, пошук нових, контроль термінів постачання та якості товару
• Впровадження нових страв, опрацювання та оптимізація калькуляційних карт
• Контроль та проведення інвентаризацій
• Контроль персоналу, ведення табеля робочого годинника, складання посадових інструкцій.
• Збільшення кількості гостей
• Контроль якості роботи співробітників, мотивація працівників (штрафи та преміювання)
• За сумісництвом особистий кухар топ-менеджменту
•Проведення банкетів, корпоративних вечерь та обідів топ-менеджменту
•Виїзна робота додому до керівництва, проведення сімейних заходів
•Контроль якості закупівлі продуктів, обладнання
•Проведення корпоративу (День народження EvoPlay) на 800 осіб, залучення фрілансерів, складання меню, розробка концепту заходу
•Відрядження за кордон (Іспанія, Італія), приготування їжі, обслуговування на яхті
• Розробка та приготування ЗОШ страв (Середземноморська, європейська, тайська, українська)

Управляючий кафе, шеф-повар

from 09.2011 to 01.2018 (6 years 4 months)
BelGusto, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

У підпорядкуванні 18 людей.
- Організація безперебійної роботи ресторану.
- Складання меню на кожен день, залежно від сезону та попиту споживачів, банкетного меню, калькуляційних та технологічних карт.
- опрацювання страв та доведення їх до стандарту закладу.
- проведення банкетів, робота в залі з гостями.
- Приготування страв та контроль якості продукції, що відпускається.
- Закупівля посуду, ведення та списання битої. Закупівля нового обладнання, контроль та ремонт старого.
- Робота з постачальниками, пошук нових, контроль термінів постачання та якості товару.
- контроль роботи персоналу, ведення табеля робочих годин, складання посадових інструкцій.
- Контроль якості роботи співробітників, мотивація співробітників (штрафи та преміювання)
- проведення інвентаризацій.
- Ведення внутрішньої документації
- Взаємодія з контролюючими органами та перевіряючими інстанціями
- Майстер-класи в залі (випікання млинців на Масляну, приготування страви разом з гостями, проведення майстер класів, проведення дегустацій)
-Виведення ресторану з мінусу, збільшення кількості чеків з 350 до 650

Шеф-повар

from 05.2011 to 09.2011 (4 months)
Літній ресторан Рандеву 20.05.2011-20.09.2011, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

-Складання меню, мангал меню, спеціальних пропозицій.
-Складання заявок, закупівля продуктів, робота в залі та на літньому майданчику.
-Складання меню на банкет, переговори з гостями.
-Організація та проведення заходів.
-Приготування страв будь-якої складності

Су-шеф

from 05.2010 to 04.2011 (11 months)
Ресторан Аста, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування страв та десертів. Контроль зустрічок, делегування процесів, контроль часу відпустки страв. Складання заявок, часткова закупівля продукції.

Старший зміни

from 11.2003 to 05.2010 (6 years 6 months)
Пузата хата, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування великих обсягів продукції згідно з заявками. контроль та відпустка
готової продукції.

Education

Києвський университет харчових технологій

Технологіі зберігання, консервування и переробки мяса, Київ
Higher, from 2009 to 2015 (6 years)

бакалавр-(харчових технології та инженерія)

Knowledge and skills

  • MS Excel
  • MS Word
  • Poster

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • English — average
  • Hebrew — beginner

Additional information

Хоббі та захоплення: читання книг, столярничаю, гірські лижі, підводне полювання
Хочу знайти цікаву динамічну роботу керуючим, шеф-кухарем, я цілеспрямований, бажаючий працювати на результат

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: