Resume from April 6, 2018 PRO

Євген

Інженер зв'язку, 25 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
44 years
City:
Lviv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Інженер мереж доступу

from 11.2016 to now (7 years 5 months)
Хуавей Україна, Львов (Телекомунікації, зв'язок)

Конфігурація та інтеграція обладнання Huawei MA5600, 5603, 5616 в мережу замовника. Оновлення ПЗ обладнання. Створення міграційних відомостей для переключення сервісів існуючої мережі доступу на нове обладнання. Координація роботи бригад по міграції і траблшутингу інцидентів, виниклих в результаті міграції сервісів.

Провідний інженер

from 11.2014 to 11.2016 (2 years)
ПАТ "Укртелеком", Львов (Телекомунікації, зв'язок)

Планування та модернізація існуючої мережі доступу, підготовка та видача технічних умов. Формування та аналіз вихідних даних для розрахунку кейсів по проектам модернізації мережі.

Провідний інженер

from 09.2008 to 11.2016 (8 years 2 months)
ПАТ "Укртелеком", Львов (Телекомунікації, зв'язок)

Взаємодія з технічними підрозділами Філії, інженерно-технічними працівниками головної станції з питань експлуатації, усунення пошкоджень на обладнанні, проведення вимірювань на обладнанні та перевірка сигналізації.

Аналіз якості та надійності роботи станційного обладнання. Розробка та впровадження заходів і рекомендацій по підвищенню надійності роботи обладнання та трактів. Проведення профілактичних робіт на обладнанні ЦСП , встановленого на НРП та обладнання ШСД. Вимірювання оптичних та електричних параметрів обладнання ВОЛЗ, обробка і аналіз одержаних результатів контролю обладнання.

Приймав активну участь у монтажі та проведенні випробувань нової техніки WDM, SDH, PDH, обладнання ІР - мережі, ШСД (виробників ECI, Cisco, Huawei, Iskratel, Ericsson, Lucent Technologies...) та дослідній експлуатація станційного обладнання.

Усунення аварій і пошкоджень на обладнанні та трактах WDM, SDH, PDH, обладнання ІР - мережі, ШСД, системи ЕЖУ, пожежної і охоронної сигналізації, розслідування їх причин, розробка заходів по запобіганню виникнення аварій та пошкоджень обладнання і трактів.

Організація проведення та контроль за станом технічного навчання в цеху з питань технічної експлуатації та вимірювання на обладнанні ЦСП.

Формування заявок на забезпечення експлуатаційних потреб обладнанням, приладами, комплектуючими та матеріалами, прийняття заходів з їх виконання.

Education

НУ "Львівська політехніка" Інститут післядипломної освіти

Телекомунікації, Інформаційні мережі зв’язку, Львов
Higher, from 2006 to 2008 (2 years 2 months)

Львівська комерційна академія

Факультет Менеджменту, менеджмент організацій, Львов
Higher, from 2001 to 2007 (5 years 8 months)

Диплом магістра з відзнакою

Львівський електротехнікум зв’язку

Технічне обслуговування та ремонт апаратури зв’язку, комп’ютерної та оргтехніки, Львов
Specialized secondary, from 1994 to 1998 (3 years 8 months)

Освітньо-кваліфікаційний рівень: молодший спеціаліст

Language proficiencies

English — average

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: