Resume from November 16, 2022

Олеся

Начальник юридического отдела, 30 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
49 years
City of residence:
Dnipro
Ready to work:
Dnipro, Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Additional information

РЕЗЮМЕ

УДОВИЧЕНКО ОЛЕСЯ ЮРІЇВНА
Дата народження - 31.07.1974
Регіон – Дніпро (Київ)
Телефони: [open contact info](look above in the "contact info" section).
E-mail: [open contact info](look above in the "contact info" section)

Ключова фраза: безвихідних ситуацій не буває!

Мета: знайти цікаву роботу, відповідну кваліфікаційному рівню, яка має достойну оплату.
Бажаний рівень зарплати: 30 000,00 грн.

Освіта:
січень 2009р. – здала кваліфікаційний екзамен Дніпропетровській обласній комісії адвокатів та отримала свідоцтво про право на заняття адвокатською діяльністю.
У 2005р. – з середнім балом “4,7” закінчила “Факультет права та підприємництва” Національного університету внутрішніх справ у м. Харкові, получила диплом по специальности - юрист.
У 2002р. – закінчила курси вивчення англійської мови при Дніпропетровському державному університеті; отримала свідоцтво про закінчення з правом викладания.
У 1996р. – успішно закінчила Історичний факультет Дніпропетровського державного університету та отримала диплом по спеціальності - історик, викладач історії.

Досвід роботи:
Липень 2012 – березень 2018 (5 років та 8 місяців) – начальник юридичного відділу у ТОВ «ТД «СОДРУЖЕСТВО»
Повний спектр юридичних послуг у корпорації різнопланових підприємств:
підготовка протоколів та рішень Загальних зборів учасників ТОВ про різноманітні зміни у юридичних осіб, організація підписання та державна реєстрація змін; підготовка документів та реєстрація нових ТОВ; ведення процесу припинення ТОВ, ФОП, ПП (корпоративне право);
участь у перевірках контролюючих органів (кваліфікаційні відповіді на запити, перевірка документів, наданих особами, направленими на перевірку, підготовка аргументованого рішення підприємства про недопущення перевіряючих до проведення перевірки та відстоювання цього рішення в суді; оскарження результатів перевірки в адміністративному та судовому порядку);
підготовка документів та супровід в Дніпровській міській раді процесу отримання юридичною особою в оренду земельної ділянки;
претензійно-позовна робота на підприємстві та представництво підприємства у судах всіх інстанцій;
організація процесу заявлення претензій та повідомлення контрагентів у випадках нестачі та невідповідної кількості отриманого товару;
організація та супровід процесу виконання судових рішень;
організація договірної роботи на підприємстві, у тому числі робота з договорами ВЕД;
переконлива участь у переговорах з представниками контрагентів;
участь у забезпеченні безпеки підприємства, у тому числі шляхом аналізу діяльності контрагента згідно даних державних реєстрів.

Січень 2009 – липень 2012 – адвокатська діяльність
Захист інтересів фізичних та юридичних осіб в органах державної влади та місцевого самоврядування, в інших закладах та підприємствах, незалежно від форми власності, а також в судах України.

Липень 2005 – липень 2008 – юрисконсульт в ВАТ «СК «Гарант-АВТО».
Договірна робота, аналіз документів по страховим випадкам; претензійно-позовна робота, захист інтересів Страховика у судах всіх інстанцій, виконання судових рішень.

Яскраві результати роботи, якими пишаюся:
рішення судів на користь підприємства у спорах з ДФС, у тому числі рішення про відмову ДФС у задоволенні позову про накладення арешту на майно та рахунки підприємства;
рішення прокуратури про закриття кримінального провадження, порушеного за ст. 212 ч. 3 КК України відносно посадових осіб підприємств, в звʹязку з відсутністю складу злочину;
позитивні для підприємства рішення 2-х інстанцій щодо визнання незаконною перевірки Держпраці;
зняття арешту, накладеного Виконавчою службою на рахунки підприємства, протягом 1 робочого дня.

Професійні риси характеру: вміння організувати процес роботи та працювати в команді; здатність сконцентруватися та прийняти правильне рішення; бажання та вміння навчатися новим напрямам в юриспуденції; навички вирішувати одразу ж кілька питань та розставляти пріоритети.
Захоплення: читання історичної та художньої літератури; спорт; удосконалення іноземної мови (англійської); виховання дітей.
Додаткові навички: вміния працювати з MS Windows 2000, Word, Excel; а також з електроними правовими базами: Ліга Закон, Рада.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: