Resume from February 4, 2024 PRO

Олег

Відеооператор, режисер монтажу, 12 200 UAH

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
51 years
City of residence:
Izium
Ready to work:
Dnipro, Kharkiv, Kyiv, Lutsk, Lviv, Mykolaiv, Odesa, Vinnytsia, Zaporizhzhia

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email, address and Facebook.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Відеооператор, режисер монтажу

from 10.2015 to 02.2022 (6 years 4 months)
телеканал СІАТ, "12 канал"(Луцьк) та Ізюмська РДА, Ізюм (ЗМІ, медіа)

Зйомка різноманітного відео (частіше - репортажі), наповнення контентом та інформацією соцмереж, монтаж будь-якого відео в комп'ютері ("Adobe Premier") або в телефоні (у програмі "Кінемастер"), грамотне написання текстів для соцмереж, сайта або для сюжетів, монтаж відзнятих матеріалів з підбиранням музики та ефектів, монтаж готової ТБ-передачі чи окремого сюжету або репортажу, моніторинг новин і подій в Україні та світі...
Зйомка та монтаж репортажів, спортивних подій, інтерв'ю, рекламних роликів, святкувань, концертів тощо. Працюю з програмами "Adobe Premier" (пріоритет), працював також з "Edius", "Sony Vegas", "Wizard", "Pro coder", "After Effects", "FastStone Image Viewer", трохи "Photoshop", "Canva", "Aurora 3D" та іншими. Маю свої професійні відеокамери "Sony HXR-NX3E" (дві штуки) з накамерною мікрофонною радіосистемою "Sennheiser ew 135-p G3" і з накамерним світлом та хенді-камеру "Canon HF200". Штативи "Benro" і "Velbon".
Зарплата обговорюється з роботодавцем у залежності від багатьох факторів. Хочете платити мінімалку - йдіть на біржу. Хочете молодого, креативного, з двома вищими освітами та з 10-річним досвідом роботи - йдіть в бібліотеку. Потрібен суперспеціаліст - вам до Голівуду. Потрібен знавець і фанат своєї справи - набирайте мій номер, який вказаний в резюме, або пишіть на Фейсбук чи в месенджери, бо на і-мейл заходжу раз на тиждень.

Education

НТУ Харківський політехнічний інститут

Менеджер організацій, Ізюм
Higher, from 2005 to 2011 (6 years)

Спеціалізація - управління персоналом

Language proficiencies

  • Russian — fluent
  • Ukrainian — fluent
  • English — average

Additional information

Займаюся відеозйомками та відеомонтажем з 1997 року. Багато років знімав і монтував весілля, садочки, дні народження і т.п. На телебаченні - 5 років. Командировки та графік не лякають, звик. Натепер відпрацював на двох роботах:
1. В Ізюмській районній державній адміністрації робив 5 років телепередачу "Районні вісті". В обов'язки створення передачі входило все - від початкової операторської роботи, інтерв'ю, написання текстів і його дикторської начитки до повного монтажу та створення готового сюжету для ТБ.
2 а). Телеканал СІАТ (Уже в прошлом). Он - как продолжение предыдущей работы и обязанностей. Здесь был окончательный вывод и трансляция телепередачи по местному ТВ.
Параллельно периодически продолжаю снимать и монтировать свадьбы, рекламу, торжества, выпускные и другие события.
Окрім написання текстів для сайта, роблю деякі фото подій в Ізюмській РДА: http://www.izyumrda.gov.ua/
2 б). Під час відпустки в РДА півтора місяці працював відеоператором на телеканалі "12 Канал" (Луцьк).
3. В данний момент веду свій новинний проукраїнський інтернет-канал "Ізюм TV" в ФБ та Інстаграмі, де роблю майже все сам. Посилання на канал у Фейсбуці: [open contact info](look above in the "contact info" section)
Війна внесла великі корективи у це хоббі: майже не маю можливості робити свій контент, бо виїхав у Луцьк.
4. Шабашки: Рекламні ролики, різні заходи, весілля, садочки, школи...
5. Додатково, маю великий досвід в организації агіткампаній під час виборів. Починаючи з 2004 р., постійно працював заступником керівника штабу з агітації однієї з проукраїнських партій. Вчився на семінарах і зустрічах з політтехнологами технологіям керування людьми та впливу на них.
6. Grammar nazi ! Пишу та розмовляю грамотно двома мовами. Ненавиджу безграмотних писак і бойовий суржик.
7. Люблю всі види спорту. В настільний теніс граю постійно.
8. З початком війни багато чого змінилося. Мій рідний Ізюм розбомблено кацапськими підорами. Дякуючи родичам, врятовано більшість апаратури. Вкрадено тільки купу шнурів, перехідники і деякі акумулятори.
9. ВПО. Наразі знаходжуся в евакуації в Луцьку. У військоматі на обліку перебуваю. В армію не взяли через часткову непридатність. Воюю інформаційно та донатами.

Якщо потрібно, рекомендації можна отримати.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: