Resume from March 18, 2024 PRO

Ганна

Юрист, 25 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
50 years
City:
Kropyvnytskyi

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Юрист

from 05.2022 to now (2 years)
Комунальне підприємство "Регіональний центр розвитку послуг", Кропивницький (Нерухомість)

Укладення договорів оренди комунального майна та господарських договорів (підготовка проектів договорів, робота з контрагентами, підготовка та аналіз документів, необхідних для укладання правочинів). Робота з державними реєстраторами та нотаріусами. Ведення претензійно - позовної роботи (підготовка претензій та досудове врегулювання спорів). Підготовка процесуальних документів (позовів, апеляційних та касаційних скарг, відзивів на позов, відповідей на відзиви, пояснень, заперечень, клопотань тощо). Представництво інтересів підприємства в судах.
Перевірка відповідності вимогам законодавства проектів наказів та інших документів правового характеру.
Знання трудового, податкового, пенсійного та соціального законодавства, законодавства з питань оренди майна та ВПО.
Досвід надання консультацій з правових питань, підготовки процесуальних документів та звернень, в тому числі ВПО.
Робота в системі «Електронний суд».

Юрисконсульт

from 11.2020 to 05.2022 (1 year 6 months)
Кіровоградський обласний центр з гідрометеорології, Кропивницький, Кропивницький (Державні організації)

Ведення договірної та претензійно – позовної роботи. Робота з державними реєстраторами та нотаріусами. Надання консультацій з правових питань. Уповноважена особа з питань запобігання та виявлення корупції.

Начальник юридичного відділу,головний спеціаліст юридичного відділу

from 05.2016 to 06.2019 (3 years 1 month)
Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування, Кропивницкий (представництво інтересів управління в судах)

Представництво інтересів управління в судах (банкрутство, стягнення заборгованості по страхових внесках, в т.ч. по капіталізованих платежах, оскарження дій та скасування актів суб'єктів владних повноважень, справи, пов'язані з нещасними випадками на виробництві та професійними захворюваннями), укладання цивільно-правових договорів, претензійна робота, експертиза наказів з кадрової та основної діяльності управління.

Юрисконсульт

from 09.2005 to 09.2015 (10 years)
Обком профспілки працівників освіти і науки України, Кропивницкий (Захист трудових та соціально-економічних прав членів профспілки. Ведення кадрового діловодства)

Представництво інтересів членів профспілки у судах по трудових спорах. Надання консультацій з правових питань. Ведення кадрового діловодства (ведення та облік трудових книжок, особових карток, підготовка наказів з кадрової роботи). Підготовка проектів та експертиза колективних договорів та угод. Здійснення методичної та масово-роз'яснювальної роботи. Проведення семінарів та круглих столів з питань дотримання трудового законодавства, в тому числі укладання колективних договорів. Розробка методичних рекомендацій.

Головний спеціаліст юридичного відділу

from 09.1999 to 02.2005 (5 years 5 months)
Кіровоградське обласне відділеня ФСС з ТВП, Кропивницкий (реалізація державної політики у сфері соціального страхування)

Представництво інтересів Фонду у господарському суді (банкрутство, стягнення недоїмки та фінансових санкцій). Складання постанов про адміністративні правопорушення.

Спеціаліст з кадрової роботи, старший державний податковий інспектор- юрист

from 12.1994 to 12.1996 (2 years)
ДПІ по Кіровоградському районі, Кропивницкий (реалізація державної політики у сфері оподаткування)

Ведення трудових книжок, особистих карток, підготовка наказів та розпоряджень щодо прийняття, зільнення, переведення, надання відпусток, представництво інтересів ДПІ у господарському суді у справах про банкрутство, стягнення недоїмки та фінансових санкцій. Складання постанов про адміністративні правопорушення. Контроль за примусовим виконанням рішень суду через органи ДВС.

Education

Національна юридична академія ім. Я.Мудрого ,

Державно-правовий, м.Харків
Higher, from 1996 to 2002 (6 years)

Кіровоградський сільськогосподарський технікум

Правознавство, Кіровоград
Specialized secondary, from 1992 to 1994 (1 year 9 months)

денна форма навчання

Additional education and certificates

молодіжна програма "Тасіс"

2007 рік

Knowledge and skills

Користувач ПК MS Office Користувач Internet Знання законодавства України Знання процесуального права Знання підсистеми "Електронний суд"

Additional information

Особисті якості:

Комунікабельність, відповідальність, порядність, гнучкість, чесність, принциповість, креативність,творчість, вмію працювати в команді, маю аналітичні здібності, уважна до деталей, маю досвід публічних виступів та організації різних заходів - семінарів, зустрічей, круглих столів.
Сімейний стан:
не заміжня, маю повнолітнього сина

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: