Resume from April 26, 2018

Роза

Журналіст, 6 000 UAH

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
35 years
City of residence:
Lviv
Ready to work:
Lviv, Remote

Contact information

The job seeker has entered a phone number, email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Журналіст

from 02.2009 to 11.2016 (7 years 9 months)
Міжрайонний інформаційно рекламний тижневик "ЕХО" (Енергійно, Характерно, Об'єктивно), Нові Санжари (Інформаційно-рекламна спрямованість)

Education

ПТУ

Оператор ПК, секретар керівника, Полтава
Specialized secondary, from 2007 to 2008 (9 months)

Не працювала за цією спеціальністю. Працювала журналісткою, як собі і мріяла з 8-го класу.

Additional information

Я переїхала з Полтавщини у Львів. Там, в містечку Нові Санжари, працювала журналісткою у міжрайонному інформаційному-рекламному тижневику "ЕХО" (Енергійно, Характерно, Об'єктивно). З 2009 по 2016 рік. Писала на найрізноманітнішу тематику. Вмію також гарно фотографувати і маю власний хороший фотоапарат. Вищої освіти не маю в цьому напрямку. Не встигла її здобути, бо вийшла заміж і народила двох дітей. Писала зі школи - поезію, прозу, публіцистику. Друкувалася в місцевих виданнях і мої вірші лунали на місцевому радіо. Тобто доводилося вчитися шляхом самоосвіти писати для газети, підлаштовуючись під її формат і формуючи свій стиль. І спочатку писала безкоштовно, потім мені платили за сторінки, а згодом взяли і на повну ставку. Люблю цікаві теми і розкривати їх. Є також блогеркою. Працювала сама на себе, створивши проект #cама_собі_журналістка, де мені люди, мої читачі у "Фейсбуці", мені платили за те, що я писала для них. Хочу вдосконалюватись і мати можливість розвиватися в цьому напрямку і надалі, переїхавши в нове місто.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: