Resume from July 1, 2018

Іван

Молодший системний адміністратор, веб-дизайнер, HTML-верстальник

Employment:
Part-time.
Age:
28 years
City of residence:
Stara Vyzhivka
Ready to work:
Dnipro, Kharkiv, Kovel, Kyiv, Lutsk, Lviv, Odesa, Remote, Vinnytsia, Zaporizhzhia

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Інженер-електронік

from 11.2017 to now (6 years 6 months)
Старовижівський ліцей, Стара Вижівка (IT)

Обов'язки
Бере участь у розробленні перспективних та поточних планів і графіків роботи, технічного обслуговування і ремонту устаткування, заходів щодо поліпшення його експлуатації, підвищення ефективності використання електронної техніки.
Здійснює підготовку електронно-обчислювальних машин до роботи, технічний огляд окремих пристроїв і вузлів, контролює параметри і надійність електронних елементів устаткування, проводить тестові перевірки з метою своєчасного виявлення несправностей, усуває їх.
Виконує налагодження елементів і блоків електронно-обчислювальних машин, радіоелектронної апаратури та окремих пристроїв і вузлів.
Організовує технічне обслуговування електронної техніки, забезпечує її раціональне використання, працездатний стан, проведення профілактичного і поточного ремонту.
Вживає заходів щодо своєчасного і якісного виконання ремонтних робіт згідно із затвердженою документацією.
Здійснює контроль за проведенням ремонту і випробувань устаткування, за додержанням інструкцій з експлуатації, технічного догляду за ним.
Бере участь у перевірці технічного стану електронного устаткування, проведенні профілактичного огляду і поточних ремонтів, прийманні устаткування з капітального ремонту, а також у прийманні і введенні в експлуатацію нового устаткування.
Вивчає можливості підключення додаткових зовнішніх пристроїв до електронно-обчислювальних машин з метою розширення їх технічних можливостей, створення обчислювальних комплексів.
Веде облік й аналізує показники використання електронного устаткування, вивчає режими роботи і умови його експлуатації, розроблює нормативні матеріали з експлуатації і технічного обслуговування електронного устаткування.
Складає замовлення на електронне устаткування і запасні частини, технічну документацію на ремонт, звіти про роботу.
Проводить контроль за своєчасним забезпеченням електронної апаратури

Education

РДГУ

Інформаційна діяльність та менеджмент, Рівне
Higher, from 2012 to 2017 (4 years 7 months)

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: