Resume from January 18, 2019

Марія

Адміністратор

Employment:
Full-time.
Age:
37 years
City of residence:
Dnipro
Ready to work:
Dnipro, Kamianske, Pidhorodne

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Старший слідчий

from 01.2012 to 03.2018 (6 years 2 months)
Дніпровське відділення поліції ДВП ГУНП в Дніпропетровській області, Днепр (Охорона, безпека, оборона)

Организація та проведення досудового розслідування у кримінальних провадженнях

Education

Национальний університет "Одеська юридична академія"

Правознавство, юрист, Одесса
Higher, from 2005 to 2011 (5 years 9 months)

Additional education and certificates

Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ

2018, 1 місяць

Knowledge and skills

Користувач ПК

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • Russian — fluent
  • English — average

Additional information

Я, Орлова Марія Володимирівна, народилася 22 листопада 1986 року у місті Дніпропетровськ Дніпропетровської області, громадянка України.
У 1993 році вступила до першого класу середньої загальноосвітньої школи №27 міста Дніпропетровська, 9 класів якої закінчила у 2002 році. Надалі, за сімейними обставинами, з 2004 року продовжила навчання у вечірній (змінній) середній загальноосвітній школі №4 міста Дніпропетровська.
У 2005 році, після закінчення 12 класів (екстерном) вищезазначеного навчального закладу, вступила до Одеської національної юридичної академії (Нікопольський факультет), де у 2010 році отримала базову загальну вищу освіту за напрямом підготовки «Право», спеціальністю «Правознавство», спеціалізацією прокурорсько-слідча, та здобула кваліфікацію бакалавра юриста.
У період часу з 2010 по 2011 рік продовжувала навчання у Національному університеті «Одеська юридична академія» за спеціальністю «Правознавство», спеціалізацією прокурорсько-слідча, де здобула кваліфікацію юриста.
У період часу з 2013 по 2015 рік проходила службу в ОВС України в слідчих підрозділах ГУМВС України в Дніпропетровській області; з 2015 по 2018 рік проходила службу в лавах національної поліції на посадах старшого слідчого та слідчого ГУ НП в Дніпропетровській області. Рід попередньої діяльності: Дніпропетровське РВ ГУ МВС України в Дніпропетровській області - 2013 по 2015 рік слідчий (старший слідчий); Дніпровське районне ВП ДВП ГУ НП в Дніпропетровській області - 2015 по 2018 рік старший слідчий; Самарське ВП ДВП ГУ НП в Дніпропетровській області – 2018 рік старший слідчий; 26.03.2018 року звільнена з ОВС за власним бажанням.
Громадською роботою на виборних посадах не займаюся і не займалася, членом політичних партій не являюсь та не являлася, також не маю і не мала трудових або будь-яких інших договірних відносин з політичними партіями.
Вільно володію українською мовою. На рівні читання і перекладу зі словником володію англійсько мовою.
Сімейний стан – незаміжня, дітей не маю.
Я, та мої найближчі родичі під судом та слідством не перебували.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: