Resume from April 19, 2024 PRO

Людмила

Адміністратор з клінінгу, диспетчер, оператор відеонагляду, 20 000 UAH

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
54 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

, Адміністратор /диспетчер ,

from 06.1993 to 10.2019 (26 years 4 months)
Українсько-Литовське підприємство, Киев (Легка промисловість)

С 1993 року по 2017 працювала оф.менеджером . В 2017 р. Працювала пакувальником кондитерських виробів. З 2019 року працюю в клінінговой компанії, адміністратором. Мала також досвід роботи в хімчистці , Оператором в компанії Укрліфтсервіса.

Education

Академія перукарського мистецтва

Перукар -модельєр, Київ
Unfinished higher, from 2022 to 2022 (меньше 1 года)

Київське училищє стенографії та машинопису

Стенографія, Київ
Specialized secondary, from 1985 to 1986 (1 year)

Additional education and certificates

Академія перукарського мистецтва

2020 -2021 рік

Knowledge and skills

Пользователь ПК MS Office

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • Russian — fluent

Additional information

Мене звати Людмила. Позаду 25 років цікавої роботи на посаді секретаря, офіс менеджера на Украінско+Литовскому підприємстві по виробництву кабельної продукції. На жаль після багатьох років цікавої роботи довелось шукати нову в зв'язку з тим що підприємство було ліквідовано. Поки знаходилась в пошуках нової роботи придбала досвід роботи в інших сферах діяльності..Працювала адміністратором химчистки. Диспетчером Укрліфта. Також довелось попрацювати на цікавій роботі, на маленькому кондитерсьекому підприємстві, по виробу фруктових цукерок. Наразі вже 5-й рік працюю адміністратором клінінгової компанія за що дуже вдячна своїм директорам що довірили мені таку серйозну та відповідальну посаду. Але треба рухатимь вперед. Шукаю роботу адміністраторора (можливо в цій або іншій сфері діяльності). оператором в офіс, в мед заклад.готова розглянути цікаві пропозиції на різних посадах. Дуже легко знаходжу спільну мову з людьми. Вчасно виконувати вказівки керівництва, та багато ще різних цікавих вмінь придбала за час роботи на посаді Адміністратора.Відповідально ставлюсь до роботи. Дуже буду вдячна за відгуки на моє резюме.



Володію компьютером: як користувач, робота с програмою Microsoft office, inтеrnet. АГБІС. ГОРОДОК.
Вільно володію украинскою мовою, англійский (базовий).
Особисиі якості: Відповідальність, сумлінність пунктуальність.Вміння швидкогоо прийняття рішень,організаційні навики, відсутність шкідливих звичок.


Бажаю покращувати свій рівень праці та знань. Не зупинятись на досягненому рівні. Пізнавати нове, та користуватись придбаниминими навичками .

Особисті якості:
Редактировать

Вміння швидко виконувати поставлені задачі. Пропонувати свої ідеї, Намагатись завжди знаходити выхід з непередбачуваних обставин. Організація маленьких свят для колективу, та ще багато різних цікавих навиків.
Выберите раздел ниже и добавьте его к основному резюме.

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: