Resume from May 12, 2021 PRO

Юрій

Менеджер з постачання, 12 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
36 years
City:
Rivne

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Менеджер проектів, постачальник

from 06.2019 to 11.2019 (5 months)
Товариство з обмеженою відповідальністю "Біосмартех", Рівне (Проектування та виготовлення технологічного обладнання для ліній гранулювання та брикетування біомаси, ліній переробки ТВП, а також сушильних комплексів, парових котлів та теплогенераторів високої продуктивності.)

Супровід проектів компанії розпочинаючи з етапу підписання договору з клієнтом і закінчуючи здачею готового обладнання замовнику та підписання супровідних документів.
- Планування та поетапний контроль виконання виробничих проектів. Підрахунок остаточних кошторисів по роботах/матеріалах/логістиці/монтажу обладнання.
- Організація співпраці між виробничими підрозділами задіяними в проектах (конструктори, електрики, програмісти, виробництво, склад, менеджери)
- Замовлення рахунків від постачальників та контроль їх оплати, закупівля матеріалів, контроль строків поставок на виробництво, транспортна логістика. Забезпечення виробництва усіма необхідними розхідними матеріалами для виконання робіт.
- Контроль виробництва в розрізі проектів по дотриманню строків по виготовленню обладнання/вузлів/елементів. Вирішення проблемних ситуацій.
- Підготовка поетапної звітності для керівництва.
- Підготовка супровідних документів та здача готового обладнання замовнику.

Прорахунок кошторисів по матеріалах для виготовлення обладнання згідно запитів менеджерів з продажу. Моніторинг постачальників, пошук і підбір необхідних матеріалів, вибір оптимальних цін з врахуванням вартості і термінів доставки матеріалів.

Пошук і закупівля необхідних матеріалів для забезпечення монтажних бригад: метал, деревина, будівельна та вогнетривка цегла, будівельні суміші, розхідні матеріали та ін., поставка матеріалів на об`єкти.

Пошук автотранспорту для перевезення малогабаритних і крупногабаритних вантажів: доставка виготовленого обладнання клієнту, доставка обладнання/матеріалів від постачальників, доставка матеріалів на об`єкти для монтажу. Підготовка необхідних документів для перевезення.

Заступник директора з технічного розвитку

from 12.2018 to 05.2019 (5 months)
Рівненська філія Товариства з обмеженою відповідальністю "ВЕНБЕСТ", Рівне (Охоронні послуги, пультова та фізична охорона. Проектування та встановлення охоронної і пожежної сигналізації та відеонагляду для об'єктів приватного і комерційного сектору)

- Супровід існуючої клієнтської бази, пошук нових клієнтів.
- Робота з дебіторською заборгованістю. Перевірка та контроль оплат від клієнтів.
- Проведення переговорів з клієнтами, консультація по обладнанню та послугам, які надає компанія.
- Формування договорів про обслуговування систем пожежної і охоронної сигналізації. Зустріч з клієнтами, перевірка наданих документів та підписання договорів і додаткових угод.
- Робота у CRM-системі Bitrix24. Робота з лідами, угодами та бізнес-процесами. Здійснення дзвінків через систему, планування зустрічей, формування завдань. Внесення нових договорів та додаткових угод. Контроль активних клієнтських договорів, внесення змін. Планування робочого дня, ведення щоденної та щотижневої звітності.
- Підбір обладнання та проектування систем відеонагляду, охоронної та пожежної сигналізації. Розрахунки пропозицій клієнтам по обладнанню та вартості його монтажу. Замовлення проектної документації.
- Замовлення обладнання зі складу, перевірка отриманих надходжень товару. Відправка браку/гарантії.

Виконавчий директор, постачальник, логіст.

from 01.2013 to 08.2018 (5 years 7 months)
Товариство з обмеженою відповідальністю "Компакт-комп'ютер", Рівне (Гуртова та роздрібна торгівля комп'ютерною технікою, оргтехнікою, витратними матеріалами та ІТ-периферією. Проектування та встановлення відеонагляду, СКУД та сигналізації. Ремонт техніки на власному СЦ. Обслуговування фізичних та юридичних осіб.)

- Прийом дзвінків та консультація корпоративних клієнтів з приводу товарів і послуг, які надає компанія. Допомога у підборі техніки.
- Роздрібний і гуртовий продаж техніки. Виписка рахунків, накладних, гарантійних листів, актів про надання послуг (готівка, безготівка, ПДВ).
- Підготовка договорів для корпоративних клієнтів та їх підписання.
- Робота з диллерами та партнерами.
- Прийом заявок на виконання ремонтів у сервісному центрі (СЦ) компанії. Узгодження термінів і вартості ремонту з клієнтами. Контроль строків виконання ремонтів майстрами. Робота з підрядчиками та виконання субпідрядів. Складання актів дефектації, експертних висновків по ремонтам. Підбір, пошук і замовлення запчастин для ремонту техніки. Контроль залишків запчастин для безперервної роботи СЦ.
- Транспортна логістика (адресна доставка) - формування логістичних маршрутних листів для водія в межах м.Рівне і околиць, контроль виконання доставок, перевірка роботи кур'єра. Моніторинг робочого транспорту через систему GPS-моніторингу. Контроль за видачею/прийманням кур`єром документів, ТМЦ, паливних талонів.
- Ведення первинної бухгалтерії в системі 1С. Робота з клієнт-банками. Виписка актів звірок клієнтам. Контроль дебіторської заборгованості.
- Робота з тендерами. Підбір та пошук техніки по тендерним заявкам, розріхунок та формування кошторисів. Виписка супровідної документації. Контроль строків виконання тендерів (поставка обладнання, надання послуг, підписання документів, оплат).
- Пошук та підбір оптимальних постачальників. Замовлення товарів на склад та магазини. Проведення розрахунків з постачальниками, планування і контроль оплат.
- Приймання ТМЦ на склад, внесення в 1С, маркування товарів штрих-кодами. Переміщення товарів між структурними підрозділами. Аналіз вітрини магазинів і складу, компонування і планування замовлень.
- Проведення інвентаризацій, робота з пересортом товару, пошук надлишків/недостач. Перевірка правильності проведення реалізацій, повернень, переміщення та списання товару, ПКО і РКО, платіжних доручень.
- Аналіз роботи працівників, контроль виконання обов'язків та посадових інструкцій. Інструктаж працівників та виправлення помилок у їх роботі.
- Робота з програмістами по оптимізації і удосконаленню бази. Формування завдань програмістам та перевірка якості їх виконання.

Приймальник замовлень, продавець-консультант

from 10.2012 to 01.2013 (3 months)
Торгово-сервісний центр "Компакт", Рівне (Продаж та ремонт комп'ютерної техніки та оргтехніки. Обслуговування фізичних та юридичних осіб.)

- Приймання техніки на ремонт у сервісний центр. Огляд техніки, первинна поверхнева діагностика та опис дефектів. Видача актів прийому техніки на СЦ.
- Видача відремонтованої техніки клієнтам, перевірка працездатності. Виписка актів про надання послуг.
- Прийом дзвінків та консультація клієнтів з приводу товарів і послуг. Допомога у підборі техніки.
- Продаж техніки роздрібним клієнтам у магазині. Виписка накладних, гарантійних листів.
- Підбір і компонування персональних комп'ютерів.
- Робота з постачальниками і прайсами.
- Аналіз вітрини та компонування замовлень.
- Замовлення комп'ютерної техніки на магазин.

Продавець-консультант, менеджер із закупівель

from 10.2010 to 07.2012 (1 year 9 months)
Магазин "Life:)", мережа магазинів "F5", Рівне (Роздрібний продаж мобільних пристроїв, цифрової техніки, комп'ютерної техніки, оргтехніки, ІТ-периферії та аксесуарів.)

- Продаж техніки роздрібним клієнтам. Виписка накладних, гарантійних листів.
- Підбір і компонування персональних комп'ютерів.
- Прийом дзвінків та консультація клієнтів з приводу товарів і послуг. Допомога у підборі техніки.
- Робота з постачальниками і прайсами.
- Аналіз вітрини та компонування замовлень.
- Замовлення комп'ютерної техніки на відділ та на інші магазини мережі.
- Переміщення товару між магазинами.
- Проведення щомісячної інвентаризації на відділі.
- Встановлення і налаштування ОС, програмного забезпечення, драйверів.
- Налаштування мобільних пристроїв.
- Встановлення і налаштування навігаційного ПЗ і допоміжних програм на мобільні пристрої та GPS-навігатори.

Education

Рівненський державний гуманітарний університет

Математики та інформатики, прикладна математика, Рівне
Higher, from 2005 to 2010 (4 years 10 months)

2005-2009 р. - отримав диплом бакалавра за спеціальністю «Прикладна математика» у «Рівненському державному гуманітарному університеті».
2009-2010 р. - отримав диплом спеціаліста за спеціальністю «Прикладна математика» у «Рівненському державному гуманітарному університеті»

Additional education and certificates

Проходив навчання у «Рівненському навчально-виробничому комбінаті» за спеціальністю «Оператор ЕОМ»

2 роки

Knowledge and skills

MS Office Користувач ПК Windows Email Бітрікс24 CRM Google Docs Linux Водіння авто Google Google Drive Dropbox

Additional information

- Постійно розвиваюсь та отримую нові знання, які допомагають у роботі, легко засвоюю нову інформацію.
- Комунікабельний, маю хороші організаторські здібності.
- Маю власне авто та права категорії "B".
- Захоплююсь туризмом, гірськими лижами, баскетболом та комп'ютерною технікою. Полюбляю велосипедні подорожі.
- Виступав у університетській команді КВН та був адміністратором РОМГО "КВН Рівненщини".

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: