• PRO

Олександр

Шеф-кухар, 50 000 UAH

Considering positions:
Шеф-кухар, Сушеф, Менеджер з продажу
Employment type:
full-time
Age:
33 years
City:
Lviv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Шеф-повар

from 06.2023 to now (2 years 2 months)
Kim Kimchi Korean BBQ, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-повар

from 05.2023 to 06.2023 (1 month)
Hamilton, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Розробка меню
Запуск меню
Навчання персоналу

Шеф-повар

from 09.2022 to 05.2023 (8 months)
Anthill, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Запуск кухні з нуля
Розробка меню
Замовлення товару.
Робота з постачальниками.
Інвентаризації.
Ведення зміни.
Дотримання санітарних норм на технологічних процесах.
Контроль виданих страв.
Навчання персоналу.
Контроль наявності заготовок на процесах.
Робота з заготовками.

Шеф-кухар

from 01.2022 to 01.2022 (less than a month)
Picante pizza, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Розробка меню і запуск піцерії, навчання персоналу.

Шеф-кухар

from 10.2021 to 06.2023 (1 year 8 months)
Americano, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Замовлення товару.
Робота з постачальниками.
Інвентаризації.
Ведення зміни.
Дотримання санітарних норм на технологічних процесах.
Контроль виданих страв.
Навчання персоналу.
Контроль наявності заготовок на процесах.
Робота з заготовками.
Розробка нового меню.

Су-шеф

from 07.2021 to 02.2022 (7 months)
Chicago pizza, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Замовлення товару.
Робота з постачальниками.
Інвентаризації.
Ведення зміни.
Дотримання санітарних норм на технологічних процесах.
Контроль виданих страв.
Навчання персоналу.
Контроль наявності заготовок на процесах.
Робота з заготовками.

Су-шеф

from 10.2020 to 07.2021 (9 months)
Crazy Town, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Замовлення товару.
Робота з постачальниками.
Інвентаризації.
Ведення зміни.
Дотримання санітарних норм на технологічних процесах.
Контроль виданих страв.
Навчання персоналу.
Контроль наявності заготовок на процесах.
Робота з заготовками.
Розробка калькуляцій на суші-бар
Приймав участь у розробці меню

Сушист

from 10.2020 to 01.2021 (3 months)
Квадрат суші, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар гарячого процесу

from 06.2020 to 09.2020 (3 months)
Delice, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Водій сміттєвоза

from 03.2020 to 06.2020 (3 months)
Еко сервіс, Сарни (Послуги для населення та бізнесу)

Шеф-кухар

from 03.2019 to 03.2020 (1 year)
Americano, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Замовлення товару.
Робота з постачальниками.
Інвентаризації.
Ведення зміни.
Дотримання санітарних норм на технологічних процесах.
Контроль виданих страв.
Навчання персоналу.
Контроль наявності заготовок на процесах.
Робота з заготовками.
Розробка нового меню.

Піццайола

from 01.2019 to 03.2019 (2 months)
Pizza letta, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Раменщик

from 09.2018 to 01.2019 (4 months)
Noa, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар гарячого процесу

from 08.2018 to 10.2018 (2 months)
36по, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Су-шеф

from 07.2017 to 08.2018 (1 year 1 month)
Crazy town, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Замовлення товару.
Робота з постачальниками.
Інвентаризації.
Ведення зміни.
Дотримання санітарних норм на технологічних процесах.
Контроль виданих страв.
Навчання персоналу.
Контроль наявності заготовок на процесах.
Робота з заготовками.
Розробка калькуляцій на суші-бар
Приймав участь у розробці меню.

Старший зміни

from 07.2014 to 07.2017 (3 years)
Сушия, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Замовлення товару.
Робота з постачальниками.
Інвентаризації.
Ведення зміни.
Дотримання санітарних норм на технологічних процесах.
Контроль виданих страв.
Навчання персоналу.
Контроль наявності заготовок на процесах.
Робота з заготовками.
Проходження ЛКЯП (Лист контролю якості продукції).

Помічник бухгалтера

from 05.2013 to 09.2013 (4 months)
Сарненське ГРП, Сарни (Бізнес)

Складання звітності за період

Education

Львівська комерційна академія

Фінанси та кредит, банківська справа, Львів
Higher, from 2009 to 2014 (4 years 10 months)

Additional education and certificates

Оператор комп‘ютерного набору

1 рік

Оперативне керування технологічними процесами в ресторані

1 день

Knowledge and skills

  • Користувач ПК

Language proficiencies

  • Russian — fluent
  • English — beginner
  • Ukrainian — fluent

Additional information

Знання ПК.
Легко піддаюся навчанню.
Проведення майстер класів з японської кухні,
Знання 1с.
Наявність прав категорії B, C.
Знання японської кухні.
Знання паназійської кухні.
Знання української кухні.
Навички італійської кухні.
Знання процеса піци.
Знання процеса ВОК.
Робота з постачальниками.
Організаційні здібності.
Керування персоналом від 10 чоловік.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: