Resume from January 24, 2021 PRO

Головайчук Сергій

Шеф-кухар, керуючий рестораном

Full-time, part-time, remote.

Age:
34 years
City:
Ternopil
Ready to move to:
Ivano-Frankivsk, Khmelnytskyi, Kyiv, Lutsk, Lviv, Odesa, Rivne, Uzhhorod, Zhytomyr

Contact information

The job seeker has entered a phone number, email, Facebook and Instagram.

In order to open contacts, sign in as an employer or register.


Work experience

Професійна розробка меню, відкриття закладів громадського харчування з нуля, корекція діючого меню

from 01.2007 to now (14 years)
Restaurant consulting, Тернополь (Відкриття закладів громадського харчування)

З 2015 року і по теперішній час Засновник консалтингової компанії у сфері громадського харчування
Restaurant Consulting & Rebranding Company, Тернопіль (Відриття закладів громадського харчування з "0")

Створення команди що займається відриттям закладів громадського харчування з "0" та їх ребрендингом.

1. Концепція,
Маркетинговий проект,
Проект приміщення,
Етапи відкриття

2. Дизайн проект,
3D візуалізація,
Плани інженерії,
Плани розміщення обладнання, предметів інтер'єру та меблів

3. Підбір обладнання згідно копцепції та меню закладів,
Підбір посуд та постачальників,
Підбір системи управління бізнесу та її впровадження в бізнес.

4. Аналіз діяльності закладу,
Оптимізація управлінських процесів
Розробка, впровадження посадових інструкцій ( та всієї внутрішньої докуентації закладу),
Виявлення точок зловживання персоналу,
Контроль персоналу.
5 Розробка меню для закладів громадського харчування та розробка сезонного меню.(кухня та бар)
6 Навчання персоналу згідно підрозділу (кухня,бар,зал)


Education

ТНТУ імені Пулюя

Харчовий, Тернополь
Higher, from 09.2009 to 06.2013 (3 years 9 months)

Інженер технолог харчової промисловості.Консервування плодів та овочів

ТВПУ ресторанного сервісу та торгівлі

Харчовий, Тернополь
Specialized secondary, from 09.2007 to 06.2009 (1 year 9 months)

Технік - технолог харчової промисловості,молодший спеціаліст макаронних виробів, кондитерських виробів та харчоконцентратів

ТВПУ ресторанного сервісу та торгівлі

Харчовий, Тернополь
Specialized secondary, from 09.2004 to 06.2007 (2 years 9 months)

Кухар,кондитер, пекар тістороб 5-й розряд


Additional education

Проходив курс підвищення кваліфікації у Польщі ,в Італійського Шеф-кухая Dario Todeschini (2016)


Professional and other skills

  • Computer skills
    https://youtu.be/vYYPnI4wRW0
    https://youtu.be/0Rx3aMA56B0
    Відео з моєю участю
  • Відкриття закладів громадського харчування з нуля по Україні (6 years of experience)
    Fluent, I currently use it.

Language proficiencies

  • Russian — fluent
  • Ukrainian — fluent
  • English — average

Additional information

Консалтинг
• Запуск, перезапуск закладів громадського харчування (Ресторан, кафе, бар, закусочна, фастфуд, готель і т.п.) з "0";
• Планування кухні і процесів;
• Розробка та запуск доставки
• Пошук належного обладнання;
• Пошук і надання сировинної бази;
• Підбір та навчання персоналу (обгов.індевідуально;
• Аналіз підприємства;
• Технологія приготування; розробка, прописання, впровадження;
• Розробка різних меню, і сезонних пропозицій.
Професійна розробка меню, відкриття закладів громадського харчування з нуля,корекція діючого меню,складання технологічних та калькуляційних карт.(РОЗРОБКА МЕНЮ ДЛЯ ЗАКЛАДІВ,ТРЕНІНГИ ДЛЯ КУХАРІВ ,МАЙСТЕР-КЛАСИ)

про себе:
ШЕФ-КУХАР,ЧЛЕН АСОЦІАЦІЇ ШЕФ-КУХАРІВ ,
АВТОР ТА ВЕДУЧИЙ КУЛІНАРНОЇ ПРОГРАМИ (СТРАВА ВІД ШЕФА),
АВТОР ТА ВЕДУЧИЙ КУЛІНАРНОЇ ПРОГРАМИ "ВІВСЯНКА,СЕР!"
АВТОР КУЛІНАРНИХ СТАТЕЙ ТЕРНОПІЛЬСЬКОГО ГЛЯНЦЕВОГО ЖУРНАЛУ CITI LIFE.

Я діючий шеф-кухар,з 2011 року Член Асоціації Шеф-Кухарів України.Мав досвід роботи у місті Києві з 2008 по 2014 рік ,де мав можливість працювати з відомими шеф-кухарями світу та України у різних закладах з різною кухнею для прикладу:Китайська,французька,Італійська японська українська ,також я працюю у стилі фюжин .
З 2015 створив спільно з телеканалом "ІНТБ" свою авторську програму "СТРАВА ВІД ШЕФА",також я веду кулінарну рубрику у журналі "CITI LIFE".
з 2015 засновник консалтингової компанії "Restaurant Consulting"
У 2020 створив спільно з телеканалом "Тернопіль1" кулінарно-пізнавальну програму для всієї сім'ї "ВІВСЯНКА,СЕР!" Яку можна переглянути у фейсбук - [open contact info](look above in the "contact info" section)
Або You tube https://m.youtube.com/playlist?list=PLPfxSTsKnue4zbBtUqhVmjkhOCc9TxbIf
Проходив курс підвищення кваліфікації у Польщі ,в Італійського Шеф-кухая Dario Todeschini

Якщо Вас зацікавила інформація щодо інформації яку ви прочитали вище дзвоніть
[open contact info](look above in the "contact info" section)


Save to applications Already in applications

Similar resumes

All similar resumes


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: