Сергій
Шеф-кухар, керуючий рестораном
- Employment:
- Full-time, part-time.
- Age:
- 35 years
- City of residence:
- Ternopil
- Ready to work:
- Ivano-Frankivsk, Kyiv, Lutsk, Lviv, Odesa, Remote, Rivne, Ternopil, Uzhhorod, Zhytomyr
Contact information
The job seeker has entered a phone number , email, Facebook and Instagram.
Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.
You can get this candidate's contact information from https://www.work.ua/resumes/4045385
Work experience
Професійна розробка меню, відкриття закладів громадського харчування з нуля, корекція діючого меню
from 01.2007 to now
(17 years 4 months)
Restaurant consulting, Тернополь (Відкриття закладів громадського харчування)
З 2015 року і по теперішній час Засновник консалтингової компанії у сфері громадського харчування
Restaurant Consulting & Rebranding Company, Тернопіль (Відриття закладів громадського харчування з "0")
Створення команди що займається відриттям закладів громадського харчування з "0" та їх ребрендингом.
1. Концепція,
Маркетинговий проект,
Проект приміщення,
Етапи відкриття
2. Дизайн проект,
3D візуалізація,
Плани інженерії,
Плани розміщення обладнання, предметів інтер'єру та меблів
3. Підбір обладнання згідно копцепції та меню закладів,
Підбір посуд та постачальників,
Підбір системи управління бізнесу та її впровадження в бізнес.
4. Аналіз діяльності закладу,
Оптимізація управлінських процесів
Розробка, впровадження посадових інструкцій ( та всієї внутрішньої докуентації закладу),
Виявлення точок зловживання персоналу,
Контроль персоналу.
5 Розробка меню для закладів громадського харчування та розробка сезонного меню.(кухня та бар)
6 Навчання персоналу згідно підрозділу (кухня,бар,зал)
Education
ТНТУ імені Пулюя
Харчовий, Тернополь
Higher, from 2009 to 2013 (3 years 9 months)
Інженер технолог харчової промисловості.Консервування плодів та овочів
ТВПУ ресторанного сервісу та торгівлі
Харчовий, Тернополь
Specialized secondary, from 2007 to 2009 (1 year 9 months)
Технік - технолог харчової промисловості,молодший спеціаліст макаронних виробів, кондитерських виробів та харчоконцентратів
ТВПУ ресторанного сервісу та торгівлі
Харчовий, Тернополь
Specialized secondary, from 2004 to 2007 (2 years 9 months)
Кухар,кондитер, пекар тістороб 5-й розряд
Additional education and certificates
Проходив курс підвищення кваліфікації у Польщі ,в Італійського Шеф-кухая Dario Todeschini
2016
Knowledge and skills
Language proficiencies
- Russian — fluent
- Ukrainian — fluent
- English — average
Additional information
Консалтинг
• Запуск, перезапуск закладів громадського харчування (Ресторан, кафе, бар, закусочна, фастфуд, готель і т.п.) з "0";
• Планування кухні і процесів;
• Розробка та запуск доставки
• Пошук належного обладнання;
• Пошук і надання сировинної бази;
• Підбір та навчання персоналу (обгов.індевідуально;
• Аналіз підприємства;
• Технологія приготування; розробка, прописання, впровадження;
• Розробка різних меню, і сезонних пропозицій.
Професійна розробка меню, відкриття закладів громадського харчування з нуля,корекція діючого меню,складання технологічних та калькуляційних карт.(РОЗРОБКА МЕНЮ ДЛЯ ЗАКЛАДІВ,ТРЕНІНГИ ДЛЯ КУХАРІВ ,МАЙСТЕР-КЛАСИ)
про себе:
ШЕФ-КУХАР,ЧЛЕН АСОЦІАЦІЇ ШЕФ-КУХАРІВ ,
АВТОР ТА ВЕДУЧИЙ КУЛІНАРНОЇ ПРОГРАМИ (СТРАВА ВІД ШЕФА),
АВТОР ТА ВЕДУЧИЙ КУЛІНАРНОЇ ПРОГРАМИ "ВІВСЯНКА,СЕР!"
АВТОР КУЛІНАРНИХ СТАТЕЙ ТЕРНОПІЛЬСЬКОГО ГЛЯНЦЕВОГО ЖУРНАЛУ CITI LIFE.
Я діючий шеф-кухар,з 2011 року Член Асоціації Шеф-Кухарів України.Мав досвід роботи у місті Києві з 2008 по 2014 рік ,де мав можливість працювати з відомими шеф-кухарями світу та України у різних закладах з різною кухнею для прикладу:Китайська,французька,Італійська японська українська ,також я працюю у стилі фюжин .
З 2015 створив спільно з телеканалом "ІНТБ" свою авторську програму "СТРАВА ВІД ШЕФА",також я веду кулінарну рубрику у журналі "CITI LIFE".
з 2015 засновник консалтингової компанії "Restaurant Consulting"
У 2020 створив спільно з телеканалом "Тернопіль1" кулінарно-пізнавальну програму для всієї сім'ї "ВІВСЯНКА,СЕР!" Яку можна переглянути у фейсбук - [
Або You tube https://m.youtube.com/playlist?list=PLPfxSTsKnue4zbBtUqhVmjkhOCc9TxbIf
Проходив курс підвищення кваліфікації у Польщі ,в Італійського Шеф-кухая Dario Todeschini
Якщо Вас зацікавила інформація щодо інформації яку ви прочитали вище дзвоніть
[
More resumes of this candidate
Ivano-Frankivsk, Lviv, 6 more cities
Higher education · Full-time
Education: 09.2009 - 06.2013: Харчовий (ТНТУ імені Пулюя, Тернополь)....
Zhytomyr, Ivano-Frankivsk, 8 more cities
Higher education · Full-time
Education: 09.2009 - 06.2013: Харчовий (ТНТУ імені Пулюя, Тернополь)....
Ivano-Frankivsk, Lutsk, 5 more cities
Higher education · Full-time
Education: 09.2009 - 06.2013: Харчовий (ТНТУ імені Пулюя, Тернополь)....
Ivano-Frankivsk, Kyiv, 8 more cities
Higher education · Full-time, part-time
- Розробник меню, Restaurant consulting, 17 years 4 months
Similar candidates
Управляющий, директор ресторана, кафе, бара
50000 UAH, Kyiv
Управляючий, директор (ресторан, кафе, паб, street food, dark kitchen)
Kyiv, Lviv
,
more 2 cities
Керуючий, директор кафе, рестораном, баром
40000 UAH, Kyiv
Руководитель отдела снабжения, директор, заместитель директора, начальник
45000 UAH, Odesa
Шеф-кухар, в сімʼю, керівник ресторану
60000 UAH, Ivano-Frankivsk, Kyiv
,
more 5 cities