Resume from November 28, 2023PRO
Сергій
Бренд шеф-кухар, технолог
- Employment:
- Full-time, part-time.
- Age:
- 34 years
- City of residence:
- Ternopil
- Ready to work:
- Ivano-Frankivsk, Khmelnytskyi, Kyiv, Lutsk, Lviv, Odesa, Remote, Rivne, Ternopil, Uzhhorod
Contact information
The job seeker has entered a phone number, email, Facebook and Instagram.
Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.
You can get this candidate's contact information from https://www.work.ua/resumes/4045375
Work experience
Розробник меню
from 01.2007 to now
(16 years 10 months)
Restaurant consulting, Тернополь (Відкриття закладів громадського харчування з нуля, корекція діючого меню)
Відкриття закладів громадського харчування з нуля, підбір обладнання, проектування кухні, навчання персоналу, корекція діючого меню.Тренінги для працівників
Education
Курси підвищення кваліфікації у м. Ченстохова (Польща)
Харчовий, Ченстохова
Higher, from 2016 to 2016 (1 month)
Курси підвищення кваліфікації в одного з кращих кухарів Європи,власника закладів у Польщі та Італії Даріо Тодешіні
ТНТУ імені Пулюя
Харчовий, Тернополь
Higher, from 2009 to 2013 (3 years 9 months)
Інженер-Технолог . Консервування плодів та овочів
ТВПУ ресторанного сервісу та торгівлі
Харчовий, Тернополь
Specialized secondary, from 2007 to 2009 (1 year 9 months)
Технік-технолог макаронних та кондитерських виробів і харчоконцентратів
ТВПУ ресторанного сервісу та торгівлі
Харчовий, Тернополь
Specialized secondary, from 2004 to 2007 (2 years 9 months)
Кухар-кондитер ,пекар-тістороб 5 розряду
Additional education and certificates
Проходив курс підвищення кваліфікації у Польщі ,в Італійського Шеф-кухая Dario Todeschini
2016
Knowledge and skills
Language proficiencies
- Ukrainian — fluent
- Russian — fluent
Additional information
Консалтинг (відкриття закладів громадського харчування з нуля)
•Запуск, перезапуск закладів громадського харчування (Ресторан, кафе, бар, закусочна, фастфуд, готель і т.п.) з "0";
• Планування кухні і процесів;
• Розробка та запуск доставки
• Пошук належного обладнання;
• Пошук і надання сировинної бази;
• Підбір та навчання персоналу (обгов.індевідуально;
• Аналіз підприємства;
• Технологія приготування; розробка, прописання, впровадження;
• Розробка різних меню, і сезонних пропозицій.
Професійна розробка меню, відкриття закладів громадського харчування з нуля,корекція діючого меню,складання технологічних та калькуляційних карт.(РОЗРОБКА МЕНЮ ДЛЯ ЗАКЛАДІВ,ТРЕНІНГИ ДЛЯ КУХАРІВ ,МАЙСТЕР-КЛАСИ)
про себе:
ШЕФ-КУХАР,ЧЛЕН АСОЦІАЦІЇ ШЕФ-КУХАРІВ ,
АВТОР ТА ВЕДУЧИЙ КУЛІНАРНОЇ ПРОГРАМИ (СТРАВА ВІД ШЕФА),
АВТОР ТА ВЕДУЧИЙ КУЛІНАРНОЇ ПРОГРАМИ "ВІВСЯНКА,СЕР!"
АВТОР КУЛІНАРНИХ СТАТЕЙ ТЕРНОПІЛЬСЬКОГО ГЛЯНЦЕВОГО ЖУРНАЛУ CITI LIFE.
Я діючий шеф-кухар,з 2011 року Член Асоціації Шеф-Кухарів України.Мав досвід роботи у місті Києві з 2008 по 2014 рік ,де мав можливість працювати з відомими шеф-кухарями світу та України у різних закладах з різною кухнею для прикладу:Китайська,французька,Італійська японська українська ,також я працюю у стилі фюжин .
У 2015-му створив спільно з телеканалом "ІНТБ" свою авторську програму "СТРАВА ВІД ШЕФА",також я веду кулінарну рубрику у журналі "CITI LIFE".
з 2015 засновник консалтингової компанії "Restaurant Consulting"
У 2020-му створив спільно з телеканалом "Тернопіль1" кулінарно-пізнавальну програму для всієї сім'ї "ВІВСЯНКА,СЕР!" Яку можна переглянути у фейсбук - [
Або You tube https://m.youtube.com/playlist?list=PLPfxSTsKnue4zbBtUqhVmjkhOCc9TxbIf
Проходив курс підвищення кваліфікації у Польщі ,в Італійського Шеф-кухая Dario Todeschini
Якщо Вас зацікавила інформація щодо інформації яку ви прочитали вище дзвоніть
[
More resumes of this candidate
Шеф-кухар, керуючий рестораном
- Професійна розробка меню, відкриття закладів громадського харчування з нуля, корекція діючого меню, Restaurant consulting16 years 10 months
Шеф-кухар (запуск закладу громадського харчування з нуля, корекція меню)
- Професійна розробка меню, відкриття закладів громадського харчування з нуля, корекція діючого меню, Restaurant consulting16 years 10 months
Шеф-кухар (відкриття закладів громадського харчування)
- Професійна розробка меню, відкриття закладів громадського харчування з нуля, корекція діючого меню, Restaurant consulting16 years 10 months
Технолог харчової промисловості, пекар, кондитер
- Професійна розробка меню, відкриття закладів громадського харчування з нуля, корекція діючого меню, Restaurant consulting16 years 10 months