Resume from January 24, 2021 PRO

Головайчук Сергій

Шеф-кухар (відкриття закладів громадського харчування)

Full-time.

Age:
34 years
City:
Ternopil
Ready to move to:
Chernivtsi, Ivano-Frankivsk, Khmelnytskyi, Kyiv, Lutsk, Lviv, Rivne, Uzhhorod, Zhytomyr

Contact information

The job seeker has entered a phone number, email, Facebook and Instagram.

In order to open contacts, sign in as an employer or register.


Work experience

Професійна розробка меню, відкриття закладів громадського харчування з нуля, корекція діючого меню

from 01.2007 to now (14 years)
Restaurant consulting, Тернополь (Відкриття закладів громадського харчування з нуля, корекція діючого меню)

Відкриття закладів громадського харчування та Корекція діючого меню


Education

ТНТУ імені Пулюя

Харчовий, Тернополь
Higher, from 09.2009 to 06.2013 (3 years 9 months)

ТВПУ ресторанного сервісу та торгівлі

Харчовий, Тернополь
Specialized secondary, from 09.2007 to 06.2009 (1 year 9 months)

ТВПУ ресторанного сервісу та торгівлі

Харчовий, Тернополь
Specialized secondary, from 09.2004 to 06.2007 (2 years 9 months)


Additional education

Проходив курс підвищення кваліфікації у Польщі ,в Італійського Шеф-кухая Dario Todeschini (2016)


Professional and other skills

  • Computer skills
    https://youtu.be/vYYPnI4wRW0
    https://youtu.be/0Rx3aMA56B0
    Відео з моєю участю
  • Відкриття закладів громадського харчування з нуля по Україні (6 years of experience)
    Fluent, I currently use it.

Additional information

Консалтинг (відкриття закладів громадського харчування з нуля)
•Запуск, перезапуск закладів громадського харчування (Ресторан, кафе, бар, закусочна, фастфуд, готель і т.п.) з "0";
• Планування кухні і процесів;
• Розробка та запуск доставки
• Пошук належного обладнання;
• Пошук і надання сировинної бази;
• Підбір та навчання персоналу (обгов.індевідуально;
• Аналіз підприємства;
• Технологія приготування; розробка, прописання, впровадження;
• Розробка різних меню, і сезонних пропозицій.
Професійна розробка меню, відкриття закладів громадського харчування з нуля,корекція діючого меню,складання технологічних та калькуляційних карт.(РОЗРОБКА МЕНЮ ДЛЯ ЗАКЛАДІВ,ТРЕНІНГИ ДЛЯ КУХАРІВ ,МАЙСТЕР-КЛАСИ)

про себе:
ШЕФ-КУХАР,ЧЛЕН АСОЦІАЦІЇ ШЕФ-КУХАРІВ ,
АВТОР ТА ВЕДУЧИЙ КУЛІНАРНОЇ ПРОГРАМИ (СТРАВА ВІД ШЕФА),
АВТОР ТА ВЕДУЧИЙ КУЛІНАРНОЇ ПРОГРАМИ "ВІВСЯНКА,СЕР!"
АВТОР КУЛІНАРНИХ СТАТЕЙ ТЕРНОПІЛЬСЬКОГО ГЛЯНЦЕВОГО ЖУРНАЛУ CITI LIFE.

Я діючий шеф-кухар,з 2011 року Член Асоціації Шеф-Кухарів України.Мав досвід роботи у місті Києві з 2008 по 2014 рік ,де мав можливість працювати з відомими шеф-кухарями світу та України у різних закладах з різною кухнею для прикладу:Китайська,французька,Італійська японська українська ,також я працюю у стилі фюжин .
У 2015-му створив спільно з телеканалом "ІНТБ" свою авторську програму "СТРАВА ВІД ШЕФА",також я веду кулінарну рубрику у журналі "CITI LIFE".
з 2015 засновник консалтингової компанії "Restaurant Consulting"
У 2020-му створив спільно з телеканалом "Тернопіль1" кулінарно-пізнавальну програму для всієї сім'ї "ВІВСЯНКА,СЕР!" Яку можна переглянути у фейсбук - [open contact info](look above in the "contact info" section)
Або You tube https://m.youtube.com/playlist?list=PLPfxSTsKnue4zbBtUqhVmjkhOCc9TxbIf
Проходив курс підвищення кваліфікації у Польщі ,в Італійського Шеф-кухая Dario Todeschini

Якщо Вас зацікавила інформація щодо інформації яку ви прочитали вище дзвоніть
[open contact info](look above in the "contact info" section)


Save to applications Already in applications

Similar resumes

All similar resumes


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: