Resume from January 15, 2021 PRO

Головайчук Сергій

Шеф-кухар (запуск закладу громадського харчування з нуля, корекція меню)

Full-time.

Age:
34 years
City:
Ternopil
Ready to move to:
Chernivtsi, Ivano-Frankivsk, Khmelnytskyi, Lviv, Odesa, Rivne, Uzhhorod

Contact information

The job seeker has entered a phone number, email and Facebook.

In order to open contacts, sign in as an employer or register.


Work experience

Професійна розробка меню, відкриття закладів громадського харчування з нуля, корекція діючого меню

from 01.2007 to now (14 years)
Restaurant consulting, Тернополь (Відкриття закладів громадського харчування з нуля, корекція діючого меню)

Ребрендінг , Відкриття Ресторану з нуля, підбір обладнання, проектування кухні


Education

ТНТУ імені Пулюя

Харчовий, Тернополь
Higher, from 09.2009 to 06.2013 (3 years 9 months)

ТВПУ ресторанного сервісу та торгівлі

Харчовий, Тернополь
Specialized secondary, from 09.2007 to 06.2009 (1 year 9 months)

ТВПУ ресторанного сервісу та торгівлі

Харчовий, Тернополь
Specialized secondary, from 09.2004 to 06.2007 (2 years 9 months)


Additional education

Проходив курс підвищення кваліфікації у Польщі ,в Італійського Шеф-кухая Dario Todeschini (2016)


Professional and other skills

Computer skills
https://youtu.be/vYYPnI4wRW0
https://youtu.be/0Rx3aMA56B0
Відео з моєю участю


Additional information

Професійна розробка меню, відкриття закладів громадського харчування з нуля,корекція діючого меню,складання технологічних та калькуляційних карт.(РОЗРОБКА МЕНЮ ДЛЯ ЗАКЛАДІВ,ТРЕНІНГИ ДЛЯ КУХАРІВ ,МАЙСТЕР-КЛАСИ)

Професійна розробка нового та корекція діючого меню для вашого закладу,(підбір обладнання,проектування кухні,підбір та розробка креативного меню на будь-який смак ,з допомогою якого Ви зможете заробляти більше,навчання персоналу ) ,
Тренінги для кухарів та людей які хочуть дізнатися про тонкощі приготування більше і підвищити свій кулінарний рівень(теорія + практика)
майстер-класи по приготуванню відомих страв світу .

Якщо ви хочете відсвяткувати яскраву подію у вашому житті у нас є-Виїзний фуршет.

про себе:
ШЕФ-КУХАР,ЧЛЕН АСОЦІАЦІЇ ШЕФ-КУХАРІВ,
АВТОР ТА ВЕДУЧИЙ КУЛІНАРНОЇ ПРОГРАМИ (СТРАВА ВІД ШЕФА),
АВТОР КУЛІНАРНИХ СТАТЕЙ ТЕРНОПІЛЬСЬКОГО ГЛЯНЦЕВОГО ЖУРНАЛУ CITI LIFE.

Я діючий шеф-кухар,з 2011 року Член Асоціації Шеф-Кухарів.Мав досвід роботи у місті Києві з 2008 по 2014 рік ,де мав можливість працювати з відомими шеф-кухарями світу та України у різних закладах з різною кухнею для прикладу Китайська,французька,Італійська японська українська ,також я працюю у стилі фюжин .
З 2015 створив спільно з телеканалом ІНТБ свою авторську програму СТРАВА ВІД ШЕФА,також я веду кулінарну рубрику у журналі CITI LIFE.
з 2015 займаюсь професійною розробкою меню для закладів громадського харчування,мав можливість розробляти меню для закладів Ужгорода,Львова,Рівного,Хмельницького,Тернополя та Тернопільської області.
Також займаюсь корекцією діючого меню добавляючи до нього смачні цікавинки .
Ще для всіх бажаючих ми проводимо майстер-класи по приготуванню відомих страв світу,кулінарні тренінги та займаємось виїзними фуршетами.
Якщо Вас зацікавила інформація щодо інформації яку ви прочитали вище дзвоніть
[open contact info](look above in the "contact info" section)


Save to applications Already in applications

Similar resumes

All similar resumes


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: