Resume from September 16, 2018

Володимир

Головний енергетик

Employment:
Full-time.
Age:
56 years
City:
Bila Tserkva

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Головний енергетик

from 02.2005 to now (19 years 4 months)
ТОВ "Білоцерківхлібопродукт", Біла Церква (Виробництво)

Вміння працювати в програмному забезпеченні обліку електроенергії, планування річного та щомісячного споживання електроенергії та електричної потужності, моніторинг та проектування установок компенсування реактивної потужності, формування енергетичної звітності та електробалансу, облік систем водопостачання та водовідведення.
Організація обслуговування промислового силового електрообладнання. Ведення оперативних переговорів та оперативних перемикань на стороні 0,4 та 10 кВ. Наявність 5-ої групи допуску більше 1000В.

Education

Національний технічний університет України Київський політехнічний інститут імені Сікорського (Киев)

Факультет електронної техніки, спеціальність -промислової електроніки, Київ
Higher, from 1990 to 1996 (5 years 5 months)

Additional information

Одружений маю трьох дітей, першу освіту здобув в Одеському механіко-технологічному технікумі ( спеціальність :технік-електрик)
в 1990 році був запрошений, як молодий спеціаліст у м.Білу Церкву працювати у ТОВ"Білоцерківхлібопродукт" .Починав з змінного електрика.
І здобув вищу освіту в КПІ, далі на цьому ж підприємстві працював з 2004 року інженером-енергетиком, а з 2005 року і по даний час працюю головним енергетиком.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: