Resume from February 27, 2022 PRO

Юлія

Юрисконсульт, тендерний спеціаліст

Employment:
Full-time.
Age:
29 years
City:
Odesa

Contact information

The job seeker has entered a phone number, email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Головний юрисконсульт

from 07.2020 to now (3 years 10 months)
компанія (протипожежна діяльність), Одеса (Юридична робота (публічні та комерційні закупівлі, та ін. питання компанії)

Повний спектр послуг пов'язаних з проведенням та участю в закупівлях (проектування, капітальний ремонт, технічне переоснащення, поточний ремонт). Досвід роботи з комерційними закупівлями. Оскарження дій замовників в АМКУ. Підготовка пакету документації та ін.

Головний спеціаліст

from 09.2018 to 07.2020 (1 year 10 months)
Одеське тер.відділення АМКУ, Одеса (захист економічної конкуренції)

Складання процесуальниї документів, ведення ділової переписки, взаємодія з органами державної влади, робота у колективі та з громадянами, ведення справ щодо антиконкурентних узгоджених дій під час закупівель

Education

НУ "ОЮА"

Право (магістр), Одеса
Higher, from 2012 to 2018 (5 years 7 months)

Освіта в галузі конституційного, цивільного, трудового, адміністрітивного, кримінального, господарського та інших галузей права, теоретичне знання юриспруденції. Досвід практики в органах державної влади

Additional education and certificates

Тестування УО на ПРОЗОРРО

успішно складено

Knowledge and skills

Користувач ПК Робота з оргтехнікою Бітрікс24 Підготовка документів Замовника закупівель Підготовка повного документу для участі в закупівлі від Учасника Робота з майданчиками як від Учасника так і від Замовникка Подання скарг до АМКУ. Успішне оскарження Досвід роботи у закупівлях з виконання робіт Підготовка документів з охорони праці Підготовка кадрових документів Досвід роботи з комерційними закупівлями Навички договірної роботи (складання, укладення, продовження...) Аналіз ЗУ та НПА (швидке вивчення та аналіз)

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • English — beginner

Additional information

Є бажання працювати, вчитися, розвиватися разом з трудовим колективом. Швидко вчуся. Прагну отримувати нові знання та досвід. Здійснюю постійне вдосконалення знань та вмінь.

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: