Resume from February 5, 2022 PRO

Михайло

Репетитор історії

Employment:
Full-time.
Age:
35 years
City of residence:
Kyiv
Ready to work:
Kyiv, Remote

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

викладач

from 09.2014 to now (9 years 8 months)
НПУ ім. М. П. Драгоманова, Київ (Освіта, наука)

Education

НПУ ім. М. П. Драгоманова

Історичний, Київ
Higher, from 2006 to 2011 (5 years)

Additional information

Мене звати Жолоб Михайло Петрович, 32 роки.
Кандидат історичних наук за спеціальністю історія України, доцент кафедри цивілізаційної історії та археології Центрально-Східної Європи історичного факультету Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова. У 2014 році захистив дисертацію. Маю кількарічний досвід роботи університетського науково-педагогічного працівника та репетитора з історії.
Під час підготовки учня до здачі ЗНО з історії України поетапно ознайомлюю його з інформаційними блоками навчальної програми. На заняттях використовую різнотипні наочні матеріали, це сприяє закріпленню вивченого. Особливої уваги надаю спільному розв'язанню тестових завдань, що дозволяє не лише ознайомити учня з характером питань, які будуть винесені на ЗНО, а й забезпечує перевірку рівня засвоєних ним знань і виявлення сегментів навчального матеріалу, вивчення яких потребують додаткових зусиль.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: