Resume from August 18, 2020

Олексій

Ветеринар

Employment:
Full-time.
Age:
54 years
City:
Chernihiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Лікар ветеринарної медицини

from 03.2016 to 07.2018 (2 years 4 months)
ТОВ ім. Шевченка, Чернігів (ВРХ)

Профілактика, лікування, розробка протиепізоотичних заходів. Контроль за якістю виробленої продукції, дотримання ветеринарно-санітарних правил. Ведення ветеринарної документації і періодичної звітності в державні органи контролю, виписка ветеринарних документів, що засвідчують якість та безпеку продукції. Робота з ВРХ (м’ясо-молочний напрям). Запліднення худоби технікою штучного осіменіння, догляд за молодняком.

Головний лікар ветеринарної медицини

from 09.2011 to 10.2014 (3 years 1 month)
ТОВ «Чернігівська індустріальна молочна компанія», Чернігів (ВРХ)

Ведення облікової та звітної ветеринарної документації. Складання планів,схем проведення лікувально-профілактичних заходів,їх виконання. Контроль за виконанням ветеринарно-санітарних правил у господарстві. Складання заявок на медикаменти та біопрепарати,їх застосування згідно інструкцій і настанов. Створення благополуччя по захворюваннях на підпорядкованих територіях (7 колгоспів). Підготовка молодших ветеринарних спеціалістів. Виїзд в господарства для надання практичної допомоги. Брав участь у семінарах. Проходив курси підвищення кваліфікації.

Education

БІЛОЦЕРКІВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ АГРАРНИЙ УНІВЕРСИТЕТ

Факультет ветеринарної медицини, Біла Церква
Higher, from 1987 to 1995 (7 years 10 months)

Knowledge and skills

MS Excel MS Word Користувач Internet Знання офісних програм Ведення облікової та звітної ветеринарної документації Складання заявок на медикаменти та біопрепарати Ветеринарне обслуговування закуповуваної племінної худоби Проведення досліджень патматеріалу на отруєння, вміст нітратів Володіння технікою штучного запліднення Проведення діагностики за допомогою переносного УЗ-апарату Складання планів, схем проведення вакцинації, їх виконання Проведення контролю за епідемічно значущими захворюваннями Ведення та невідкладна допомога при патологічних пологах Володіння внутрішньовенним введенням препаратів, забором крові Проведення гінекологічного дослідження тварин Проведення стерилізації тварин Огляд, діагностика та лікування тварин

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • Russian — fluent

Additional information

•Одружений
•Судимостей не маю
•Шкідливих звичок немає
•Вмію користуватися оргтехнікою (ксерокс, факс, принтер, сканер)
•Маю водійські права (категорія А, В)
•Стаж водіння 17 років

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: