Resume from October 16, 2018

Сергей

Инженер-землеустроитель, 8 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
32 years
City:
Kharkiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Additional information

У 2009 році поступив на навчання у Харківський національний аграрний університет ім. В.В.Докучаєва на факультет інженерів землевпорядкування спеціальності „Землеустрій та кадастр”.
У 2014 році закінчив навчання у ХНАУ ім. В.В. Докучаєва та отримав диплом спеціаліста за галуззю знань „Геодезія і землеустрій” напрямку підготовки „Геодезія, картографія і землеустрій”, спеціальності „Землеустрій та кадастр”
Після закінчення університету наприкінці 2014 року працював у Липоводолинській районній державній адміністрації на посаді «Спеціаліст» відділу містобудування, архітектури та житлово – комунального господарства. З 2015-2018р. працював у Липоводолинській селищній раді на посаді «спеціаліст-землевпорядник».
Знання мов: вільно володію українською та російською мовами, англійською володію на початковому рівні.
Інше:
Вік: 26 років
Сімейний стан: не одружений
Наявність дітей: не маю
Наявність водійських прав: маю права на категорії «В»і «С»
Наявність шкідливих звичок: шкідливих звичок не маю



Професійні навички та знання:
Досконало володію комп’ютерною та офісною технікою, маю досвід роботи в операційній системі Windows та програмах Microsoft Office Word, Excel, AutoCAD.
Володію знаннями щодо основних Законів та нормативних актів України, які стосуються роботи місцевих органів влади у сфері земельних відносин.

Вмію застосовувати норми чинного земельного законодавства та інших нормативно-правових актів, що регулюють земельні відносини, а також дотримуватися етики та культури ділового листування та спілкування. Приймав безпосередню участь в підготовці матеріалів для оформлення договорів на право користування землею, в тому числі на умовах оренди. Володію навичками оформлення земельних ділянок у власність чи користування з відповідним розробленням документації із землеустрою.
Особисті якості :
Комунікабельність, пунктуальність, креативний та цілеспрямований підхід до вирішення поставлених завдань . Швидко навчаюсь .

Судимості не маю і під слідством не перебуваю, не притягувався до кримінальної або адміністративної відповідальності за вчинення корупційних діянь раніше.

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: