Resume from February 20, 2022

Юлія

Менеджер ресторану, 22 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
28 years
City:
Lviv

Contact information

The job seeker has entered a phone number, email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Менеджер ресторану

from 03.2021 to 11.2021 (8 months)
Томатіна, Львов (Готельно-ресторанний бізнес)

-розподіл співробітників по робочих процесах, складання графіків відповідно до навантаження;
-мотивація команди для виконання поставлених цілей;
-контроль за дотриманням співробітниками санітарних умов, правил особистої гігієни, правил внутрішнього трудового розпорядку;
-контроль якості та швидкості обслуговування гостей;
-навчання нових співробітників;
-контроль справності технічного стану обладнання та приміщення;
-контроль за дотриманням технологій приготування , перевірка температурних режимів зберігання;
-замовлення продуктів і витратних матеріалів;
-проведення інвентеризацій;
-проведення обліку та інкасації готівки;
- робота з накладними;
-ведення звітності;
-робота в liko.

Менеджер в оптовій торгівлі

from 05.2019 to 06.2020 (1 year 1 month)
ТзОВ «Арахісова паста МантЕка», Львов (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

- Ведення клієнтської бази
- Пошук нових клієнтів
- Укладання договорів
- Формування рахунків згідно замовлення
- Консультація клієнтів щодо асортименту компанії
- Виписка ТТН
- Супровід замовлення з моменту оформлення до моменту відгрузки.

Адміністратор

from 09.2017 to 09.2018 (1 year)
Grill Pub, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Обов’язки:
- Організація безперебійної роботи ресторана;
- Взаємодія з постачальниками, планування замовлення продуктів, контроль термінів, асортименту, кількості та якості доставки;
- Забезпечення дотримання персоналом корпоративних стандартів, розподіл обов`язків між співробітниками;
- Забезпечення умов якості обслуговування гостей ресторана;
- Вирішення спірних конфліктних ситуацій;
- Безпосередня участь у виробничому процесі;
- робота з РРО,КУРО(касова дисципліна) ;
- Ведення звітності.

Старша зміни ресторану

from 10.2015 to 02.2017 (1 year 4 months)
СРК Ігроленд, Львів (Сімейно розважальний комплекс)

- Організація та координування роботи персоналу ресторану.
- Організація продажів в ресторані.
- Замовлення товару.
- Забезпечення виконання стандартів компанії кожним членом команди.
- Формування ефективних сервісних команд.
- Вирішення складних ситуацій з гостями.
- Формування святкової та гостинної атмосфери у зоні своєї відповідальності.
- Управління касовою дисципліною.
- Ведення звітної документації.

Бармен-Офіціант

from 05.2015 to 09.2015 (4 months)
Ресторан «Червона Рута», Львов (Готельно-ресторанний бізнес)

Education

НУ «ЛП»

Туризм, Львів
Higher, from 2013 to 2017 (3 years 9 months)

Knowledge and skills

MS Excel MS Word MS Office MS PowerPoint

Language proficiencies

  • English — beginner
  • Russian — advanced
  • Ukrainian — fluent
  • Polish — beginner

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: