Resume from April 1, 2024 PRO

Алiна

Головний бухгалтер, 45 000 UAH

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
51 years
City of residence:
Brovary
Ready to work:
Brovary, Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Головний бухгалтер

from 07.2022 to 12.2023 (1 year 5 months)
ТОВ, Бровари (Будівельна промисловість, деревообробка)

Головний бухгалтер ведення одночасно декiлькаТОВ та ФОПів на рiзних системах оподаткування з ПДВ та без ПДВ рiзною господарською дiяльнiстью, ВЕД та державними тендерами з казначейськими рахунками, виробництво металопластикових конструкцій та вікон, ремонтні та відновлювальні роботи.Обовязки:контроль облiку первинних документiв,ТМЦ списання.Облік основних засобiв(ремонтні роботи та модернiзацiя,будування споруд з нуля та часткове відновлення).Формування фірми з нуля.Здача в оренду власних обєктів.Робота з договорами по всих роботах.Закриття виробництва.Податкового періоду.Податковi декларацii.Самостійне Розблоковування податкових накладних,та підготовка документів для розблокування.Декілька Клiент банків, нарахування та виплата з/п, лiкарняних,здача звiтностi в державнi та статистичнi органи через М.Е.ДОК та електронний кабiнет. Автоматизацiя бух.операцiй з нуля, відслідковування змін в податковому законодавстві.

Единий бухгалтер ведення декiлька фiрм госп.дiяльностi з рiзними формами власностi та системою опадаткування,ВЕД

from 09.2019 to 02.2022 (2 years 5 months)
Промисловiсть,виробництво, надання послуг, Київ (Промисловiсть,Виробництво,надання послуг,ВЕД)

Головний,Единий бухгалтер ведення одночасно декiлькаТОВ та ФОП на рiзних системах оподаткування з ПДВ та без ПДВ рiзною господарською дiяльнiстью, ВЕД, промисловiсть,виробництво. Обвязки:облiк первинних документiв,основних засобiв(ремонт та модернiзацiя), облiк ТМЦ,податковi декларацii,клiент банк, нарахування та выплата з/п, лiкарняних,здача звiтностi в державнi та статистичнi органи через М.Е.ДОК та електронний кабiнет. Прохождения перевiрок державних органiв. Автоматизацiя бух.операцiй та перехiд з 7.7 на 8.3.(УТП,УПП,ВАS) Ведення фiрми з нуля.Пiдготовка документiв до перевiрки аудиторiв, Звiти засновникам.Вмiння органiзовувати роботу бухгалтерii до 5чол.

Гол.бухгалтер

from 12.2018 to 04.2019 (4 months)
Тов"Профибетон", Калинівка (Київська обл.) (Виробництво бетонних сумiшей та виробiв)

Ведення одночасно декiлькох ТОВ и ФОП 2,3групи з ПДВ та без ПДВ.Работа с1С 8.3 УТП.8.2 Контроль ведення первинноi документацii,реecтрацiя податкових накладних, формування та подача звiтнocтi в контролюючi установи,клiент банк,операцii по валютi.Списання ГСМ.Облiк основних засобiв,амортизацiя. Виробництво.Залишки на складах.Нарахування з/п. Проходження аудиторских та податкових перевiрок. Автоматизацiя 1С 8.3,8.2 Ставлення задач пограмiстам для удосконалення программ 1с.В пiдпорядкуваннi два бухгалтери.

Головний бухгалтер

from 05.2014 to 12.2018 (4 years 7 months)
КП "Калитянський", смт Калита (Комунальне пiдприемство)

Складання та відправлення до контролюючих органів фінансової, статистичної звітності через систему М.Е.док,робота з електронним кабінетом.
Подання Декларації з рентної плати (спец.використання води, надр) ОЗ облік та амортзація, відрядження,списання ГСМ, матеріали, МБП, запчастини, залишки по складу,каса. Реєстрація податкових накладних.Робота з бюджетними установами (кошториси)та коштами цільового призначення, спец.рахунки банка, Кліент-банк.Контроль ведення інших ділянок Бухгалтерії. В пiдпорядкуваннi 3 бухгалтери+економiст.Проходження перевiрок рiзними держ.службами.(держпраця,пенсiйний фонд, КРУ,податкова,прокуратура, суди)

Education

МАУП

Економика предприятия,управление бизнесом, Київ
Higher, from 2017 to 2019 (2 years)

Магiстр

МАУП

Экономика предприятия, управление персоналом, Киев
Higher, from 2007 to 2012 (5 years)

Бакалавр

Knowledge and skills

MS Excel MS Word M.E.Doc Користувач ПК 1С УТП 1С УВП

Additional information

Без шкiдливих звичок, вiдповiдальна,стресостiйка, допитлива.

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: