Resume from April 15, 2024 PRO

Володимир

Актор, композитор, співак, ведучий, 70 000 UAH

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
74 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Композитор, актор , фотомодель,(маю багаторічний досвід зйомок, телебачення…)

from 04.2016 to now (8 years 1 month)
телекомпаніі Києва, Грузіі, Китаю., Київ (Шоу-бізнес, мистецтво, культура)

Пройшов «Художню раду» в Голосіівському управлінні культури м. Києва, участь в фестивалях на районах міста.

Education

Конотопський індустріальний технікум

Технік електрик, Київ
Specialized secondary, from 1965 to 1969 (4 years)

Ремонт електро мереж і устаткування Та побутових приладів

Knowledge and skills

Компьютер Водійські права кат. B Композитор граю на синтезаторі Маю на компʼютері “ableton live 10” та Cubase (by Steinberg)

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • Russian — fluent
  • English — beginner

Additional information

Резюме . Вітаю я, Католик Володимир, композитор, автор пісень, актор знімався на телебаченні в телефільмах і рекламі в багатьох проектах впродовж 10 років.
На новорічні свята із своєю програмою я - Дід Мороз та Святий Миколай , запросити мене можна зателефонувавши на Номер [open contact info](look above in the "contact info" section)
Свято наближається,
Зовсім скоро розпочнеться святкова метушня, настане зима і на землю впадуть перші сніжинки , а разом з ними і бажання потрапити в новорічну казку. А яка ж новорічна казка без святого Миколая і Снігуроньки?
Виклик святого Миколая додому запам’ятається надовго, подарувавши дитині веселе свято, нові різдвяні пісні від композитора та віру в диво.



E-mail: [open contact info](look above in the "contact info" section) . Голова БФ «ГУНИ», актор, фотомодель, (Раніше часто показували по телебаченню ), композитор ,
музикант, (синтезатор) , вокаліст , Дід Мороз та св.Миколай є костюми…
https://youtu.be/9PcsY3ytSkI посилання на «бесконечное Рождество» де я знімався як актор. В іншій рекламі показують по ТV і зараз ,(жовтий крем Долгіт).
https://soundcloud.com/mrcfh1wafiup, мої пісні "Легенда", Ялиночка в Києві, Вальс св. Миколая та інші… з повагою Володимир Католик.

Робочі спеціальності !,(бо творчі на жаль не дуже годують) - водій таксі, конструктор -зварювальник , столяр монтажник та верстатник (дерев'яні вікна і т.п.)повний набір всіх інструментів (навіть проф. лазерний нівелір) .
Творчі спеціальності - Актор, фотомодель, композитор , музикант, (синтезатор) , вокаліст , Дід Мороз та св.Миколай є костюми.. https://youtu.be/9PcsY3ytSkI посилання на «бесконечное Рождество» де я знімався як актор.

Для добра Господь зводить людей... запрошуйте , [open contact info](look above in the "contact info" section)

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: