Resume from July 5, 2023 PRO

Любов

Бухгалтер, 23 000 UAH

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
48 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number, email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Бухгалтер по нарахуванню заробітної плати

from 10.2021 to now (2 years 7 months)
КНП "КМЦДН", Київ (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

Нарахування заробітної плати працівникам бюджет,госпрозрахунок, утримання податків,здача звітності (квартальна ЄСВ+1ДФ , ПВ, Медок, звіти з виконавчими службами, формування та здача заявки та повідомлень по ФСС Медок, нарахування лікарняних листів, відпусток, розрахунок при звільненні, виконавчі, обробка наказів, табелів робочого часу, ведення і архівація документації, формування довідок працівникам, розрахункових листів. За потреби формування і відправлення відомостей у банк. Знання програм Exsel; Word; DOS; KBS комунальна; бюджет UA (схожа на 1С 8)

Бухгалтер по нарахуванню заробітної плати

from 01.2019 to 07.2022 (3 years 6 months)
КНП "Київська стоматологія", Киев (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

Нарахування заробітної плати працівникам бюджет, госпрозрахунок (відрядно-преміальна), утримання податків, здача звітності (квартальна ЄСВ+1ДФ , ПВ, Медок, звіти з виконавчими службами, формування та здача заявки та повідомлень по ФСС Медок, нарахування лікарняних листів, відпусток, розрахунок при звільненні, виконавчі, обробка наказів, табелів робочого часу, ведення і архівація документації, формування довідок працівникам, розрахункових листів. За потреби формування і відправлення відомостей у банк. Знання програм Exsel; Word; DOS; KBS комунальна; бюджет UA (схожа на 1С 8) Досвід роботи з декількома підрозділами у віддалений спосіб

Бухгалтер по нарахуванню заробітної плати

from 11.2005 to 01.2019 (13 years 2 months)
Святошинський дитячий будинок-інтернат, Киев (Освіта, наука)

Нарахування заробітної плати працівникам бюджет, утримання та відрахування податків, формування відомості в банк, здача звітності (квартальна ЄСВ+1ДФ , ПВ, Медок, звіти з виконавчими службами, формування та здача заявки та повідомлень по ФСС Медок, нарахування лікарняних листів, відпусток, розрахунок при звільненні, виконавчі, обробка наказів, табелів робочого часу. Знання програм Exsel; Word; DOS.

Бухгалтер

from 09.1994 to 04.2002 (7 years 7 months)
СП "АГРО-ТЕХНІК Воронівці", Хмільник (Сільське господарство, агробізнес)

Ведення ГСМ, розпаювання земель, введення заробітної плати

Education

Річні курси бухгалтера сільського господарства

Винница
Secondary, from 1993 to 1994 (9 months)

Additional information

Відповідальна, працелюбна, комунікабельна, за потреби працюю і навчаюсь новому швидко і якісно , не боюсь труднощів у роботі. Праці віддаюсь на повну, але за адекватну оплату. Дружелюбна, комунікабельна, люблю чесність і справедливість у роботі і в відношеннях між людьми.

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: