Resume from February 25, 2022

Сергій

Инженер-электрик, 15 000 UAH

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
35 years
City of residence:
Dnipro
Ready to work:
Dnipro, Remote

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Електромонтер

from 08.2007 to 08.2017 (10 years)
ПАТ "ДТЕК Дніпрообленерго", Підгородне (Енергетика)

Працював електромонтером з ремонту і обслуговування розподільчих пристроїв підстанцій 0,4-154 кВ, ЛЕП 0,4-154 кВ. Вмію читати принципові електричні схеми та малювати їх на ПК в електронному зразку. Знаю роботу ПК, вмію добре працювати з документами.

Education

Національний Гірничий Університет

Електротехнічний, Системи електропостачання, Дніпро
Higher, from 2011 to 2016 (4 years 4 months)

Ця освіта, має найвищий рівень в НГУ, тому що нічого не працює в світі без енергії і електрообладнання. Вона складається із теоретичного навчання та практики в роботі Систем Електропостачання 0,23 кВ - 1150 кВ.

Knowledge and skills

Користувач ПК Знаю розміри метізів, вмію працювати із електроінструментом

Language proficiencies

Ukrainian — fluent

Additional information

Всім добрий день, мене звуть Сергій, мені 33 роки, Шукаю хорошу роботу в престижній компанії або фірмі енергетичного напряму на посаду інженера-електрика, мій досвід роботи складає 10 років. Є вища освіта НГУ, факультет систем електропостачання. Хочу працювати і заробляти у відповідності моєї професії від 15 000 - 50 000 грн, це цілком стабільна зарплата у наш час. Щодо моєї спеціалізації, не хвалитимуся знаю не мало, це конструктивні особливості Електропідстанцій 0,4-1150 кВ, ЛЕП 0,4-154 кВ, режими роботи, оперативні перемикання ПС, ПТЭ, ПББЭ, ПБ, ОП. Знання ПК. Не багато про себе, добрий, знаючий, ввічливий, комунникабельный, відповідальна людина. Можу і хочу працювати і в інших індустріях не лише в енергетиці. Дзвоніть по номеру телефону [open contact info](look above in the "contact info" section).

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: