- PRO
Єфим
Шеф-кондитер
- Considering positions:
- Шеф-кондитер, Кухар, Менеджер з продажу
- Employment type:
- full-time
- Age:
- 25 years
- City:
- Kyiv
Contact information
The job seeker has entered a phone number , email and Instagram.
Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.
You can get this candidate's contact information from https://www.work.ua/resumes/5175083/
Work experience
Шеф кондитер
from 05.2024 to now
(1 year 3 months)
КафеРинок, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
– створення і запровадження десертів в асортимент мережі;
– комплексне навчання команди, синхронний запуск новинок на вітрині;
– створення ТК, які, я вважаю, мають доконаний формат;
– прорахування собівартостей та фудкостів;
– оптимізація процесів всередині виробництва;
– проведення дегустацій та затвердження асортименту;
– бути кайфовим 👌
Шеф кондитер
from 02.2023 to 05.2024
(1 year 3 months)
Delikacia, Івано-Франківськ (Готельно-ресторанний бізнес)
- створення і впровадження нових десертів в меню закладу;
– комплексне навчання команди, підготовка до запуску нових десертів;
– створення ТК такого формату, який я вважаю абсолютно довершену;
– прорахунок СБ та фудкостів;
Тощо
Бренд/шеф– кондитер
from 01.2023 to now
(2 years 7 months)
art, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
Тримаю звʼязок в Inst.
Там можна уточнити всю актуальну інформацію)
Бренд-шеф-кондитер
from 03.2021 to now
(4 years 5 months)
Rabbit coffee place, Харків (Заклад громадського харчування.)
- прийом сировини;
- розробка і впровадження десертів на вітрину;
- створення технологічних карт;
- контроль над дотриманням технологічного процесу при виготовленні продукції;
- дотримання умов зберігання і термінів реалізації сировини;
- підготовка необхідної кількості напівфабрикатів і заготовок кондитерських виробів;
- виготовлення десертів відповідно до технологічних вимог, художнє оформлення;
- оцінка якості готової продукції, дотримання умов її зберігання та термінів реалізації.
Бренд-шеф-кондитер
from 09.2020 to 12.2020
(3 months)
Без Дверей Espresso Bar, Київ (Заклад громадського харчування.)
- прийом сировини;
- розробка і впровадження десертів на вітрину;
- створення технологічних карт;
- контроль над дотриманням технологічного процесу при виготовленні продукції;
- дотримання умов зберігання і термінів реалізації сировини;
- підготовка необхідної кількості напівфабрикатів і заготовок кондитерських виробів;
- виготовлення десертів відповідно до технологічних вимог, художнє оформлення;
- оцінка якості готової продукції, дотримання умов її зберігання та термінів реалізації.
Шеф-кондитер
from 08.2020 to 10.2020
(2 months)
Latte, Київ (Заклад громадського харчування.)
- розробка десертної карти;
- впровадження десертів в концепцію закладу;
- складання технологічних карт;
- навчальний процес для персоналу.
Шеф-кондитер
from 06.2020 to 08.2020
(2 months)
Dushes, Алмати (Заклад громадського харчування.)
- прийом сировини;
- розробка і впровадження десертів на вітрину;
- створення технологічних карт;
- контроль над дотриманням технологічного процесу при виготовленні продукції;
- дотримання умов зберігання і термінів реалізації сировини;
- підготовка необхідної кількості напівфабрикатів і заготовок кондитерських виробів;
- виготовлення десертів відповідно до технологічних вимог, художнє оформлення;
- оцінка якості готової продукції, дотримання умов її зберігання та термінів реалізації.
Шеф-кондитер
from 02.2020 to 08.2020
(6 months)
Zheka’s coffee, Алмати (Заклад громадського харчування.)
- прийом сировини;
- розробка і впровадження десертів на вітрину;
- створення технологічних карт;
- контроль над дотриманням технологічного процесу при виготовленні продукції;
- дотримання умов зберігання і термінів реалізації сировини;
- підготовка необхідної кількості напівфабрикатів і заготовок кондитерських виробів;
- виготовлення десертів відповідно до технологічних вимог, художнє оформлення;
- оцінка якості готової продукції, дотримання умов її зберігання та термінів реалізації.
Бренд-шеф-кондитер
from 02.2019 to 02.2019
(less than a month)
L’eclair, Київ (Заклад громадського харчування.)
- розробка десертної карти;
- впровадження десертів в концепцію закладу;
- складання технологічних карт;
- навчальний процес для персоналу.
Шеф-кондитер
from 12.2018 to 01.2019
(1 month)
Vostro cafe, Київ (Заклад громадського харчування.)
- розробка десертної карти;
- впровадження десертів в концепцію закладу;
- складання технологічних карт;
- навчальний процес для персоналу.
Кондитер
from 09.2018 to 11.2018
(2 months)
Життя чудових людей, Київ (Заклад громадського харчування.)
- дотримання умов зберігання і термінів реалізації сировини;
- підготовка необхідної кількості напівфабрикатів і заготовок кондитерських виробів;
- виготовлення десертів відповідно до технологічних вимог, художнє оформлення;
- оцінка якості готової продукції, дотримання умов її зберігання та термінів реалізації.
Шеф-кондитер
from 04.2018 to 07.2018
(3 months)
OGS, Київ (Заклад громадського харчування.)
- прийом сировини;
- розробка і впровадження десертів на вітрину;
- створення технологічних карт;
- контроль над дотриманням технологічного процесу при виготовленні продукції;
- дотримання умов зберігання і термінів реалізації сировини;
- підготовка необхідної кількості напівфабрикатів і заготовок кондитерських виробів;
- виготовлення десертів відповідно до технологічних вимог, художнє оформлення;
- оцінка якості готової продукції, дотримання умов її зберігання та термінів реалізації.
Кондитер
from 12.2017 to 03.2018
(3 months)
Bo pastry by Hector Bravo, Київ (Заклад громадського харчування.)
- дотримання умов зберігання і термінів реалізації сировини;
- підготовка необхідної кількості напівфабрикатів і заготовок кондитерських виробів;
- виготовлення десертів відповідно до технологічних вимог, художнє оформлення;
- оцінка якості готової продукції, дотримання умов її зберігання та термінів реалізації.
Education
НПУ ім. М. П. Драгоманова
Інженерно-педагогічний факультет. Спеціальність: "Середня освіта. Трудове навчання та технології", Київ
Higher, from 2017 to 2021 (4 years)
Additional education and certificates
DGF ICS
2018, 3.5 місяця
Майстер клас Мішеля Війома
1 день
Онлайн майстер клас Франка Хаснута
3 дні
Онлайн майстер клас Мартіна Дієза
3 дні
Онлайн майстер клас Седріка Гролє
5 днів
Майстер клас Ніни Тарасової
3 дні
Майстер клас Крістофа Мішалака
1 день
Майстер клас Рішара Ока (фітнес-десерти)
3 дні
Additional information
Учасник телепроєкту «МайстерШеф. Професіонали. 2 сезон." на СТБ. (Топ-8)
/
/
ВМІННЯ:
Проведення навчальних процесів для кухні.
Робота з мусовими десертами, французької класикою.
Робота з шоколадом: створення шоколадних скульптур.
Робота з ізомальтом: створення декору з ізомальту.
Розробка десертів з нуля. Створення власних рецептур.
Приготування тортів в англійській техніці.
/
/
ДОСЯГНЕННЯ:
Працював з Крістофом Мішалаком, Анжело Мюзою, Франком Мішелем, Аннабель Лукантоніо, Нассердіном Менді, Єлизаветою Глинської, Дінарою Касько, Тетяною Вербицької, Людмилою Казмерчук.
Постійно відвідую майстер класи з кондитерського мистецтва.
/
/
ОСОБИСТІ ЯКОСТІ:
Постійно слідкую за кондитерськими трендами та новинками.
Енергійність, ініціативність, самостійність, відповідальність, комунікабельність, здатність швидко навчатися.
Similar candidates
-
Шеф-пекар
60000 UAH, Kyiv -
Шеф-кондитер
Kyiv -
Шеф-кондитер
Kyiv, Other countries -
Технолог, шеф-кондитер (запуск виробництва, навчання, розробка рецептур, консультації)
Kyiv, Dnipro , more 6 cities -
Кондитер
Kyiv