Resume from October 4, 2023 PRO

Руслан

Менеджер складу, комірник, оператор

Employment:
Full-time.
Age:
39 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Комірник(завідуючий складом)

from 03.2021 to 06.2022 (1 year 3 months)
Bella -systech, Київ (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

Компанія дестриб’ютер обладнання і професійной косметики(Корейська): 1). Координація всіх видів складських рабіт:прийом, завантаження, відвантаження, і зберігання товара; 2). Облік товара на складі; 3). Щомісячне проведення інвентаризацій , контроль термінів придатності товара; 4). Збір і комплектація замовлень за накладною ,за допомогою програми 1С-8; 5). Підтримка чистоти і порядку на складі ; 6). Робота з власним кабінетом Новой почти: своєчасна відправка замовлень по Києву , регіонам(представники компаній) по Украйні; 7). Взаємодія з бухгалтерією, відділом доставки , менеджерами , маркетологом , регіонами ; 8). Контроль наявності і своєчасний заказ пакувальних матеріалів,необхідних для работи склада; 9). Робота з великою кількістю товара на складі.

Старший комірник

from 03.2020 to 02.2021 (11 months)
Imp logistics, Киев (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

Зберігання і логістика клінічних зразків дослідження: 1).прийом і відвантаження товара на склад; 2). Розміщення товара на складі для зберігання (стелажі) , осередкове зберігання; 3). Відбір і складання товара на складі , для йх перевірки і відправки; 4). Участь в інвентарізацій ; 5). Робота з великою кількістю товара на складі; 6). Контроль і навчання роботі Комірників (9 людей), складання графіків роботи і відпусток; 7). Сканування відправлення для відвантаження компанією«DHL»,»WORLD CURRIER”; 8). Робота з суміжними відділами компаній: імпортний , логістики ; 9). Управління складськими запасами ; 10). Прийом і робота з поворотними відправленнями ; 11). Робота з відправленнями компаній «Eli Lilly” ( сканування в базі ct-win clinical trial warehouse inventory network); 12). Робота з постачальниками компаній ; 13). Є в наявності сертифікат 6 часового вебінара « Good distribution practice @ Good storage practice”.

Спеціаліст по кур’єрським службами, менеджер склада.

from 12.2018 to 08.2019 (8 months)
Network -21 UA, Київ (Послуги для населення та бізнесу)

Організація навчання і підтримка дестриб‘ютерів , працюючих з бізнесом <AMWAY>: 1). Прийом товара на склад, розпакування , розміщення на стелажах;
2). Підготовка Згідно накладной для відвантаження клієнту по Украйні курьєрською службою "НОВОЙ ПОЧТИ»(створення накладной, упаковка);
3).Видача згідно накладной товара клієнту зі склада;
4). Робота на семінарах (захід данной компаній) продажи товара ( видача заказів , робота на Касі (касир)).
5). Вміння працювати з великою кількістю номенклатури.
6).Інвентарізація склада.

Менеджер склада-заступник начальника склада

from 09.2006 to 10.2018 (12 years 1 month)
ООО «Аеро- Экспресс"( ТНТ-Express UA; ТММ-Экспресс ), Київ (Транспорт, логістика)

1).Контроль прийома (стікерування і маркування ) ,видача відправлень зі склада ;
2).Операцій з вивантаження і завантаження . Контроль правильності сортування відправлень , переміщуваних по Украйні і йх підготовка до наступного транспортування;
3). Координація робіт по прийому внутрішніх дорожніх рейсів і відправленню внутрішніх дорожніх рейсів (автомобілі 3 тонн,5 тонн, 10 тонн ,20тонн);
4). Навчання , складання робочого графіка , адаптація персонала сектору з обробки відділу внутрішніх відправлень. В підпорядкувані 25 людей(карщіки, денні зміни , вечірні зміни).
5). Робота з суміжними відділами компаній : доставка (кур‘єри), транспортним(водій дорожніх рейсів), імпортним ,экспортним і іншими відділами компаній ; 6). Вміння працювати з клієнтами, в колективі , здатність приймати самостійні рішення.7).Спілкування з клієнтами по телефону, з допомогою OUTLOOK EXPRESS о прибутті ,інших важливих питань відносно вантажів клієнтів.

Education

КДАВТ имени Гетьмана Петра Конашевича - Сагайдачного

Економика и предприятие «Облик и Аудит», Київ
Higher, from 2004 to 2007 (2 years 9 months)

Специалист.

Судостроительный Техникум КДАВТ С 01.09.2002 по 05.07.2004

Специализация «Бухгалтерский Облик», Київ
Higher, from 2002 to 2004 (1 year 10 months)

Младший специалист

ПТУ № 12 с 01.09.2001 по 28.06.2002

Київ
Specialized secondary, from 2001 to 2002 (9 months)

Обувщик с индивидуального пошива обуви

Knowledge and skills

MS Office,работа с Интернетом, Mainfraime,Unix,Citrix, Oma, работа со сканером 1с-7 , 1с-8 , Outlook Express Создание накладных в базе онлайн "НОВОЙ ПОЧТЫ" и отправка.

Language proficiencies

  • Russian — fluent
  • Ukrainian — fluent
  • English — beginner

Additional information

Наличие водительского удостоверения:Не ту


Возможность командировок на новой работе:Отношусь положительно


Вредные привычки: Отсутствуют


Деловые качества: Коммуникабельный ; Ориентирован на результат ; Быстро обучаемый ;Пунктуальный; Чувство юмора; Высокая степень ответсвенности и самоорганизации; Умение планировать свою деятельность;Внимательность к деталям ; Здоровое стремление к карьерному росту.



Увлечения: Футбол, Волейбол, Велосипед.

Similar candidates

All similar candidates

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: