Resume from February 10, 2022 PRO

Олексій

Керівник будівельних проектів, інженер з будівництва та експлуатації, 20 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
53 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Головний інженер

from 04.2017 to now (7 years)
Сільпо-Фуд, Київ (Роздрібна торгівля)

Робота в комісії з прийняття в експлуатацію об'єктів нерухомості.
Організація експлуатації та ремонту об'єктів нерухомості і обладнання. Укладення Договорів з енергопостачальними організаціями. Підбір підрядних організацій. Укладення Договорів на виконання робіт і надання послуг. Контроль кошторисно-договірної документації. Складання, затвердження і контроль річних бюджетів на експлуатацію об'єктів нерухомості і обладнання.

Технічний директор

from 11.2010 to 04.2017 (6 years 5 months)
Науково – виробниче об`єднання «Енергія плюс», Київ, Дніпро (Проектування, будівництво, обстеження, ремонт, експлуатація нерухомості. Виробництво і установка теплотехнічного обладнання; www.deger.com.ua)

Забезпечення технічної експлуатації будівель і виробничого обладнання, обстеження підводної частини інженерних комунікацій, проведення будівельних та ремонтно-будівельних робіт, створення проектів будівництва під концепцію екологічного поселення, підготовка технічної та кошторисно-договірної документації, проведення консультацій за рішенням теплотехнічних питань на об'єктах будівництва, аналіз ринку виробників і ринку збуту, проведення ділових переговорів, укладення контрактів.
Крім основних обов'язків по утриманню експлуатованих будівель і технічного забезпечення об'єктів нового будівництва, займаюся проектом "Екологічне поселення". Брав участь в підготовці і проведенні міжнародної науково-практичної конференції "Створення високотехнологічних соціоекокомплексов в Україні на основі концепції збалансованого (сталого) розвитку" в 2011, 2013 і 2015 роках.

Головний інженер

from 02.2008 to 11.2010 (2 years 9 months)
АСБ, Росія (Розвиток сільського господарства, будівництво; www.asbgrupp.ru)

Керування розробкою і випробуваннями, підготовка технічної і кошторисно-договірної документації, аналіз ринку виробників і ринку збита, проведення ділових переговорів, технічне керівництво об'єктами будівництва, здача готових об'єктів замовникам.
Працював на посаді головного інженера проекту. Основне завдання - вирішення питань пов'язаних з аеродинамікою вітроенергетичних установок на об'єктах будівництва та оптимізацією металоємності несних сталевих конструкцій. Мав можливість безпосередньо ознайомитися з досвідом використання альтернативних поновлюваних джерел енергії в таких країнах, як Словаччина, Сербія, Хорватія, Чорногорія, Франція. Брав участь у розробці і виготовленні інноваційних продуктів у даній галузі. Разом з компанією однодумців став фіналістом Всеукраїнського конкурсу «Інноваційний прорив» 2009 і 2010 років.

Начальник служби з експлуатації

from 11.2005 to 02.2008 (2 years 3 months)
Карбон, Київ, Дніпро (Будівництво об'єктів телекомунікаційної галузі; www.karbon.kiev.ua)

Підбір та навчання персоналу, обстеження та складання дефектних актів на об'єкти, складання графіків виробництва робіт, вибір матеріалів та обладнання, підготовка та проведення будівельно-монтажних робіт, контроль за дотримуванням кошторисно-проектної документації, технічний нагляд за проведенням будівельно-монтажних робіт, приймання виконаних будівельно-монтажних робіт та встановленого обладнання, участь у комісії по здачі об'єктів в експлуатацію.
Спочатку займався будівництвом базових станцій для компаній «Український мобільний зв'язок» та «Укртелеком» на посадах виконроба відділу будівництва та інженера з технічного нагляду проектного відділу. Потім був призначений на посаду начальника служби з експлуатації антенно-мачтових систем.

Керівник проекту

from 02.2005 to 10.2005 (8 months)
Агростроменерго, Дніпро (Будівництво комерційних об'єктів (торгові площі, офісні будівлі))

Укладання договорів підряду, підбір персоналу, складання графіків виробництва робіт, вибір матеріалів та обладнання, підготовка та проведення будівельно-монтажних робіт, контроль за дотримуванням кошторисно-проектної документації, технічний нагляд за проведенням будівельно-монтажних робіт, участь у комісії по здачі виконаних обсягів.
Займався виготовленням монолітних залізобетонних каркасів на об'єктах у містах Дніпропетровську та Запоріжжі.

Керівник проекту

from 06.2004 to 12.2004 (6 months)
Інжинірингова компанія "Фортес", Дніпро (Архітектура, проектування. Будівництво комерційних об'єктів (торгові площі, офісні будівлі); www.fortes.net.ua)

Отримання технічних умов, видача технічних завдань, участь у тендерних комісіях з вибору постачальників та підрядників, укладання договорів підряду, складання графіків виробництва робіт, контроль за дотримуванням кошторисно-проектної документації, технічний нагляд за проведенням будівельно-монтажних робіт, повний матеріальний звіт за витрачання грошових коштів на об'єкті, участь у комісії по здачі виконаних обсягів.
Займався будівництвом торгівельного центру в місті Мелітополі.

Майстер будівельної ділянки

from 06.2001 to 07.2003 (2 years 1 month)
Підприємство матеріально-технічного забезпечення «Агро–Союз», Дніпро (Розвиток сільського господарства, будівництво; www.agrosoyuz.ua)

Керівництво бригадами обробників (гіпсокартонщики, маляри - штукатури, лицювальники - плиточники) загальною чисельністю до 40 осіб, складання графіків виробництва робіт, вибір матеріалів та обладнання, контроль за дотримуванням кошторисно-проектної документації, участь у комісії по здачі виконаних обсягів, ведення звітно-кошторисної документації.
Вдячний корпорації «Агро - Союз» за додаткове навчання:
- семінар «Італійські обробні технології «Фракталіс», Київ, 2002 рік
- тренінг «Управління часом», Дніпропетровськ, 2002 рік
- тренінг «Командоутворення», Дніпропетровськ, 2002 рік
- семінар «Енергозберігаючі технології в будівництві», Київ, 2003 рік

Майстер будівельної ділянки

from 08.1994 to 06.2001 (6 years 10 months)
Трест «Дніпрошляхбуд», шляхобудівельне управління № 2, Дніпро (Будівництво дорожнє і інфраструктурне. Будівництво житлове)

Керівництво бригадами будівельників в різний час (дорожні будівельники, муляри, лицювальники - плиточники, маляри - штукатури) чисельністю до 15 осіб, складання графіків виробництва робіт, контроль за дотримуванням кошторисно-проектної документації, участь у комісії по здачі виконаних обсягів, ведення звітно-кошторисної документації.

Education

Дніпропетровський державний технічний університет залізничного транспорту

Промислове та цивільне будівництво, Дніпро
Higher, from 1992 to 1998 (5 years 9 months)

Інженер-будівельник

Additional education and certificates

Навчально-консультативний центр «Буденергоатом». Посвідчення фахівця з охорони праці, пожежної та електробезпеки (група IV)

Київ, 2017, 2018, 1 місяць

Навчально-консультативний центр «Буденергоатом». Посвідчення фахівця з технічної експлуатації теплових установок і мереж

Київ, 2017, 2018, 1 місяць

Київська морська школа ТСО України. Підводно-технічні і водолазні роботи. Водолаз 1-2 групи спеціалізації робіт

Київ, 2015, 3 місяця

Гільдія Інженерів Технічного Нагляду. Технічний нагляд за будівництвом будівель і споруд. Сертифікат інженера технічного нагляду

Київ, 2013, 1 місяць

Навчально-виробничий центр «Професіонал». Посвідчення фахівця з висотних робіт

Київ, 2005, 2007, 1 місяць

Knowledge and skills

MS Excel MS Word MS Office Користувач ПК AutoCAD

Additional information

Посвідчення водія: ABCDE
Посвідчення судноводія маломірного судна до 24 метрів
Персональні якості:
- постійно розвиваю і поповнюю свої знання і вміння
- здібний до швидкого навчання
- можу керувати комплексними проектами від початкового етапу до завершального
- "командний гравець"
- вимогливий до себе, організований, цілеспрямований
- чесний до замовників і співробітникам

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: