Дмитро
Бар-менеджер, 30 000 UAH
- Employment:
- Full-time, part-time.
- Age:
- 24 years
- City:
- Odesa
Contact information
The job seeker has entered a phone number , email and Instagram.
Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.
You can get this candidate's contact information from https://www.work.ua/resumes/5186376
Work experience
Бар-Менеджер
from 06.2020 to now
(3 years 11 months)
12 Monkeys, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)
Працюю у цьому закладі з моменту його відкриття, прийшов із невеликим досвідом на посаду Барбека. Після в процесі роботи завдяки цілеспрямованості та бажання розвиватися піднімався кар'єрними сходами, на даний момент перебуваю на посаді Бар-Менеджер (2 роки).
На даний момент маю досвід у таких справах:
- контроль роботи команди бару;
- організація процесу підготовки бару;
- Написання Концептуальної Коктейльної картки;
- написання та розробка технологічних карт;
- ведення обліку продукції бару;
- робота з постачальниками;
- навчання команди;
- написання картки міцної групи;
- написання виною карти;
- редагування меню згідно фудкосту, за для збільшення прибутку;
Бар-менеджер
from 02.2020 to 05.2020
(3 months)
Ресторан "GQ Grill Quality", Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)
- розробка котельної карти
- розробка без алкогольних коктейлів
- розробка меню бара
- написання технологічних карт
- написання стандартів та посадових інструкцій
- робота з постачальниками
- вирішення організаційних питань
- контроль роботи команди барменів
- пошук та навчання команди барменів
- запуск бару у новому закладі
Бармен
from 09.2019 to 02.2020
(5 months)
Ресторан «Стейкхаус. Мясо и вино», Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)
- приготування кавової та алкогольної продукції;
- спілкування з гістьми;
- проведення інвентаризації;
- контроль робочого процесу бару;
Бариста
from 01.2019 to 09.2019
(8 months)
Компот ( Дерибасівська), Одесса (Готельно-ресторанний бізнес)
- приготування кавової та алкогольної продукції;
- спілкування з гістьми;
- проведення інвентаризації;
- контроль робочого процесу бару;
Старший співробітник
from 01.2018 to 12.2018
(11 months)
FreshLine, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)
Обов'язки:
-управління персоналом в кількості 5 чоловік;
-ведення касової дисципліни;
-контроль робочого процесу кухні і бару;
-співбесіди з кандидатами;
-робота з касовими апаратами і терміналами;
- вирішення питань, пов'язаних з дисципліною, навчанням і посадовим ростом працівників;
- інвентаризація на складі;
-продажів (приготування) кавової продукції;
-спілкування з клієнтами.
Education
ОНПУ
Інститут комп'ютерних систем, комп'ютерний інженер, Одеса
Unfinished higher, from 2016 to 2019 (3 years)
Knowledge and skills
Language proficiencies
- English — average
- Ukrainian — fluent
- Russian — fluent
Additional information
Особисті якості:
Бажання вчитися і розвиватися. Відповідальність, Чесність, пунктуальність і гарне почуття гумору.
Similar candidates
Бариста
Odesa
Бариста
12000 UAH, Odesa
Бармен
Odesa
Продавець, бариста
12000 UAH, Odesa
Менеджер ресторана
25000 UAH, Odesa
Бариста
20000 UAH, Odesa