Resume from April 21, 2024 PRO

Personal information hidden

This job seeker decided to hide his personal information and contact info, but you can send a message to him or suggest a job to him.

This job seeker has chosen to hide his personal information and contact info. You can contact him using this page: https://www.work.ua/resumes/5228400

Корректор текстов, автор статей, копирайтер, рерайтер, редактор, 10 000 UAH

Employment:
Full-time.
City of residence:
Kyiv
Ready to work:
Kyiv, Remote

Contact information

This job seeker has hidden his personal information, but you can send him a message or suggest a job to him if you open his contact info.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Копирайтер, онлайн-редактор, коректор

from 07.2016 to now (7 years 9 months)
Медицина, охорона здоров'я, аптеки

За роки сумлінної праці я написала та відредагувала безліч інформаційних, комерційних, SEO- та LSI-текстів для аптек, медичних лабораторій та приватних лікувальних закладів. Серед них — описи послуг, аналізів, процедур і препаратів, а також статті та огляди для блогів різних тематик. Крім того, є величезний досвід написання текстів для інтернет-магазинів (одяг, продукти, медтехніка, шкіргалантерея, девайси, будматеріали, покриття для підлоги, прикраси, іграшки, рукоділля, товари для дому тощо). Не візьмуся лише за фінансові, азартні, юридичні, "дорослі" та автомобільні тематики. Всі інші готова розглянути.

Education

Криворізький медичний коледж

Технології медичної діагностики та лікування, Кривий Ріг
Specialized secondary, from 2005 to 2007 (2 years)

КПУ

Українська мова та література, Кривий Ріг
Higher, from 1999 to 2004 (5 years)

Additional education and certificates

Курси медсестер, ТОВ Знання, м. Харків

2018, 1 рік

Цифровий маркетинг і електронна комерція від Google

2023, 4 місяці

Курси португальської від центру зайнятості в Португалії

2022, 1 рік

Курси англійської від школи STUDY LESS

2020, 6 місяців

SMM: фундамент від Prometheus в співпраці з БФ “Восток SOS”

2023, 6 місяців
Certificate

Knowledge and skills

MS Word MS Excel Figma SEO-копірайтинг Постинг контенту Швидкий набір тексту Рекламний копірайтинг Грамотна усна та письмова мова Літературний переклад Рерайтинг WordPress

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • English — average
  • German — beginner
  • Portuguese — above average
  • Russian — fluent

Additional information

Шановні роботодавці!

У копирайтингу я з 2016 року, працювала на біржах, у SEO-агентствах і з прямими замовниками. Мої улюблені тематики — медицина й близькі до неї: краса та здоров'я, фітнес, схуднення, харчування, материнство. Дані напрямки добре вивчені, але готова опанувати й інші, якщо вони мене зацікавлять.
Маю вищу освіту, абсолютну грамотність. При роботі використовую тільки перевірені джерела, наукові статті та актуальну літературу. Керуюся "Пиши. Скорочуй" (у випадках, де це доречно) і ще десятком класних книг з копирайтингу. Вмію користуватися всіма основними сервісами перевірки, гармонійно вписувати ключі, публікувати контент на сайтах, обробляти ілюстрації, редагувати й коригувати тексти інших авторів. Разом з розміщенням можу виправити помилки в тексті, прописати метатеги, виділити цитати та блоки уваги.
Пишу російською, українською, англійською та португальскою мовами, виконую переклади. Можу користуватися англо- та португаломовними джерелами. Оплату приймаю на карту Приват або на європейський IBAN. Майже цілодобово знаходжуся на зв'язку, відповідаю на повідомлення впродовж години, спокійно ставлюся до правок. За всі роки роботи жодного разу не зірвала дедлайн.
Отже, якщо ви шукаєте досвідченого, відповідального і сумлінного співробітника, який завжди на зв'язку і ніколи не підведе, — звертайтеся. Буду рада обговорити умови співпраці та оперативно приступити до роботи над вашим проектом.

З повагою, Наталія.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: