Resume from December 23, 2022

Юлія

Технолог харчового виробництва, шеф-кухар, адміністратор, 10 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
29 years
City of residence:
Rivne
Ready to work:
Other countries, Rivne

Contact information

The job seeker has entered a phone number, email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Інженер з якості

from 11.2020 to 06.2021 (7 months)
АВК ТОВ "Рівненська кондитерська фабрика ", Рівне (Харчова промисловість)

контроль якості сировини, а також контроль процесу приготування та пакування виробів.
контроль за аналізами лабораторії.
робота з НАССР, та іншою документацією.
якісні посвідчення та експорт продукції.

Шеф-кухар

from 08.2020 to 11.2020 (3 months)
кафе "Арка", Рівне (Готельно-ресторанний бізнес)

розробка меню.
розробка технологічних карт.
проробка меню.
запуск роботи кухні з нуля.
введення нових страв та напоїв.
прийом сировини, введення в облік

Касир

from 05.2020 to 09.2020 (4 months)
Fozzy, Рівне (продаж)

продаж товару.

Інженер- технолог

from 06.2019 to 12.2019 (6 months)
ФПЗ Михайлівка, Михайлівка (Заморозка та обробка ягід.)

Зменшення відходів з обробки сировини.
Введення табелю працівників, нарахування зарплати.
Співпраця з постачальниками сировини, прийом сировини.
Робота з HACCP.

Шеф-кухар

from 10.2018 to 03.2019 (5 months)
Кафе «Наполі», Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування перших страв, розбирання шинок, ребер, маринування шашликів, стейків! Приготування н/ф. Складання технологічних карток.
Пішла з роботи через ненормовану кількість годин праці, яка залежала від відвідувачів!

Адміністратор

from 01.2018 to 09.2018 (8 months)
Львівський круасан, Суми (Готельно-ресторанний бізнес)

Відповідальна за підбір персоналу; Співпраця з поставщиками; Моніторинг цін на продукцію; Контакт з відвідувачами!
Навчилась дисципліні, а також знаю усі процеси від відкриття закладу, до закупівлі продуктів!

Кухар

from 06.2017 to 04.2018 (10 months)
Шалена Шкварка, Суми (Готельно-ресторанний бізнес)

Універсальний повар

Education

СНАУ

Харчові технології, Суми
Higher, from 2015 to 2018 (3 years 3 months)

Я по спеціальності інженер-технолог по виробництві харчових продуктів у ресторанному господарстві! Знаю усі процеси на різних цехах, знаю тонкощі приготування страв,маю не стандартний підхід до приготування! Можу бути на таких посадах: кухар, помічник кухара, адміністратор, технолог на заводі! Тобто уже,що пов‘язано з приготуванням, дисципліною- усе входить в мою професію! Мрію працювати на кухні! Закінчила університет з відзнакою! Маю V ступінь кондитера та кухара.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: