Resume from May 19, 2023 PRO

Сергій

Гідрогеолог, інженер-геолог, 20 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
29 years
City of residence:
Odesa
Ready to work:
Dnipro, Ivano-Frankivsk, Kharkiv, Kyiv, Lviv, Odesa, Other countries, Poltava, Vinnytsia

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Керівник групи

from 01.2020 to now (4 years 4 months)
South - Geoservice, Одеса (Інжиніринг, геологічні вишукування, геофізичні дослідження, екологічний моніторинг, гірничодобувна діяльність)

Управління групою спеціалістів геологів, геодезистів, маркшейдерів, інженерів будівельників, геофізиків, інженерів з буріння та обслуговування свердловин.
Визначення проєктів пов'язаних з інженерно-геологічними, геодезичними, геофізичними, екологічними дослідженнями та вишукуваннями, бурінням свердловин під сваї, колодці, теплові насоси та для водопостачання.

Геофізик

from 05.2019 to now (5 years)
GPR investigation, Одеса (Геофізичні вишукування, гірничодобувна діяльність, екологічний моніторинг)

Участь в польових геофізичних дослідженнях, обробка та аналіз інформації та результатів досліджень. Формування та захист звітів.

Науковий співробітник регіонального міжвідомчого центру інтегрованого моніторингу і екологічних досліджень

from 09.2016 to 04.2019 (2 years 7 months)
Одеський національний університет імені І.І. Мечникова, Одеса (Екологічні, геологічні, гідрогеологічні, геофізичні, геодинамічні, гідрологічного дослідження)

Обов´язки: проведення польових геологічних, інженерно-геологічних, геофізичних і гідрогеологічних робіт; збір, обробка та аналіз геологічної інформації; підготовка звітних матеріалів та матеріалів для публікацій.
Результати: успішне виконання низки наукових досліджень на о. Зміїний, Куяльницькому лимані, приберегових схилах на території міста Одеса та в дренажних спорудах, що в них прокладені, катакомбах на території міста Одеса. Публікація більш як 6-ти наукових праць.

Проходчик

from 06.2016 to 02.2018 (1 year 8 months)
КП Проходчик, Одеса (Гірничодобувна діяльність)

Планування, використання та нагляд за проведенням робіт пов'язаних з ліквідацією підземних гірничих виробок "Одеські катакомби" для укріплення основи під фундаменти багатоповерхівок.
Кореляція роботи спеціалістів геологів, геодезистів, маркшейдерів, інженерів будівельників з спеціалістами проходчиками для своєчасного та якісного виконання робіт.

Education

Одеський національний університет імені І.І. Мечникова

Геолого-географічний, Науки про Землю (гідрогеологія та інженерна геологія), Одеса
Higher, from 2012 to 2017 (5 years 3 months)

В 2017 році здобув кваліфікацію магістра (з відзнакою) спеціальності "Науки про Землю" спеціалізація "Гідрогеологія та інженерна геологія". За час навчання брав активну участь у наукових дослідженнях, та проводив власні. В результаті, за високі досягнення в науковій роботі, був прийнятий на роботу до Проблемної науково-дослідної лабораторії інженерної геології узбережжя морів та водосховищ і гірських схилів, а згодом, для кращого використання за спеціалізацією роботи, був переведений до Регіонального міжвідомчого центру інтегрованого моніторингу і екологічних досліджень.

Knowledge and skills

MS Office Surfer ArcGIS Statistica

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • Russian — fluent
  • French — beginner

References

  • Кадурін Володимир Миколайович

    Кадурін Володимир Миколайович

    Професор кафедри загальної та морської геології, Одеський національний університет імені І.І. Мечникова

    Contact details are hidden
  • Черкез Євген Анатолійович

    Черкез Євген Анатолійович

    Професор кафедри інженерної геології і гідрогеології, декан геолого-географічного факультету, Одеський національний університет імені І.І. Мечникова

    Contact details are hidden

Additional information

Професіонал своєї справи, націлений на результат; пунктуальний; аналітичний склад розуму, стресостійкий, цілеспрямований.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: