Resume from January 18, 2019

Тарас

Юрист, 10 000 UAH

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
42 years
City of residence:
Lutsk
Ready to work:
Lutsk, Remote

Contact information

The job seeker has entered a phone number, email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Адвокат

from 12.2011 to now (12 years 5 months)
Адвокатура, Луцьк (Юридичний супровід, представництво та захист прав та інтересів фізичних та юридичних осіб в органах влади, установах, підприємствах, організаціях та судах.)

Виконання юридичного супроводу та представництва та захисту прав осіб в органах державної влади і судах. Навчився швидко приймати правильні рішення в будь яких ситуаціях при здійсненні повноважень адвоката.

Education

Волинський національний університет Лесі Українки

Факультет післядепломної освіти, Луцьк
Higher, from 2005 to 2008 (2 years 8 months)

Вищевказані освіта у мене є другою вищою. Під час навчання я отримав дуже цінні знання завдяки сильним викладачам практикам.

Волинський державний універсетет імені Лесі Українки

Фізичне виховання, Луцьк
Higher, from 2000 to 2005 (5 years)

Моя перша вища освіта.

Additional education and certificates

Семінари для адвокатів для підвищення кваліфікації, різноманітні онлайн лекції на юридичну тематику.

Стараюся раз в два тижні самоудосконалюватись

Knowledge and skills

Користувач ПК Комунікабельність Ведення документації Документообіг Постійне навчання, самоудосконалення Вміння працювати в команді на результат

Additional information

Я практикуючий адвокат люблю свою професію, моя робота це моє життя. Стараюся завжди вчитись. У вільний час займаюсь спортом і веду здоровий спосіб життя. Мій пріоритет це позитивний результат у найкоротші терміни. Основним критерієм що до своєї адвокатської діяльності є не кількість справ, а якість наданих послуг, щоб дійсно допомогли людині яка потребує правової допомоги.

Вважаю що адвокат який розбирається у всіх справах не зможе надати якісну допомогу в будь якій справі. Адвокатські діяльність є відзеркаленням лікарської практики оскільки в обох випадках ти верішуєш важливі питання конкретної людини, а делетанти в згадуваних і в адвокатські діяльності і медицині є загрозою для осіб що довірились їм. Коли адвокат не тільки надає правову оцінку проблемі клієнта, а допомагає знайти вихід з будь якої ситуації і є справжнім ЗАХИСНИКОМ прав людей.

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: