Resume from July 27, 2022 PRO

Владислав

Продавець-консультант, 15 000 UAH

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
33 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number, email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Продавець-консультант

from 03.2019 to 07.2019 (4 months)
ТОВ"ТБД" ОЛДИ", Київ (Будівельні матеріали)

Проведення консультацій й обслуговування покупців, повна передпродажня підготовка товарів , мерчендайзинг, здійснюе контроль за сохранністю товарів, підтримування атмосфери доброзичливості, забезпечення чистоти і порядку на робочому місці, проводить пакування покупки , видача або передачу під контроль, проводить обмін та повернення товару, часткова робота з системою роздрібної торгівлі -1С , знання товарів свого відділу їх застосування , характеристики , призначення властивості та правила догляду за ними, інвентарізація товарів на складі.

Помічник Майстра з виготовлення та монтажу зовнішньої реклами(Лайт-бокси, банери, стенди)

from 04.2017 to 02.2019 (1 year 10 months)
Зовнішня реклама, Киев (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Допомога у виготовленні лайт-боксів:Виготовлення об'ємних літер и логотипів(Склейка, шліфування, обклеювання плівкою, встановлення LED-обладнання в Лайт-бокс, монтаж)

Помічник майстра з каменю

from 05.2014 to 12.2016 (2 years 7 months)
Природний та штучний камінь, Київ (виготовлення та монтаж виробів з каменю(Граніт, мармур, травертин, онікс, кварцит тощо...)

Виготовлення, обробка та монтаж виробів з каменю для оздоблення інтер'єру та дизайну будинків(різка та виготовлення деталей за розмірами креслення, шліфування, полірування,підгонка та склейка багато-сегментних деталей, обробка хімічними розчинами)

Вантажник

from 01.2014 to 03.2014 (2 months)
Ин-тайм, Киев (Транспорт, логістика)

Завантаження та вивантаження пошти, формування та сортування піддонів з поштою за напрямками відправлення.

Охранник(Очень хочу стать продавцом-консультантом)

from 08.2011 to 11.2013 (2 years 3 months)
Brocard Украина, Киев (Роздрібна торгівля)

знание Брендов косметики и парфюмерии: товаров большинства официальных поставщиков в Украине:LVMH(Селдико),Hexagone, Estée Lauder,Беркана Бьюти , Orion, ВВ, Loreal Paris , Lime Distribution(большое количество брендов в сигменте - Нишевой парфюмерии, а также LA MARTINA, Pal Zileri и т.д., средства ухода за телом - Erborian.

Education

СЗШ N46 г.Киев

Водитель- механик, Киев
Specialized secondary, from 2004 to 2007 (2 years 8 months)

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • Russian — fluent
  • English — beginner

Additional information

Вічливий, тактовний, аналітичний, вмію та люблю спілкуватися з людьми. У майбутньму хочу працювати та бути фахівцем у сфері - покращення робочого устрою та вирішення колективних потреб компанії, які полягають у зручності співпраці робочого колективу, та покращення умов на робочих місцях.Працював охоронецем , вантажником, продавецем -консультантом з будматеріалів, продавецем - консультантом(кассир) у сфері роздрібної торгівлі.

Непогано розуміюся у парфумерії (бренд, офіційний постачальник, напрямки бренду та конкуренції на ринку України). Цікавлюся радіотехнікою та лед технологіями на рівні споживача.

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: