Resume from April 12, 2024 PRO

Наталія

Керівник ресторану, керуючий, 35 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
46 years
City:
Cherkasy

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Фінансовий директор,керівник ресторану

from 06.2020 to 09.2022 (2 years 3 months)
New York, Черкассы (Готельно-ресторанний бізнес)

* Планування фінансової та господарської діяльності;
*Планування бюджету, виконання планових показників;
*Спілкування з гостями;
*Взаємодія з контролюючими органами;
*Збільшення продажів, прибутку, продуктивності;
*Чітке дотримання стандартів компанії, виконання планів продажу і *забезпечення сприятливої атмосфери у закладі та в колективі;
*Знання правил ресторанного сервісу та стандартів обслуговування;
*Ведення переговорів ділового спілкування та листування;
*Досвід управління персоналом,мотивація персоналу *Формування команди та бізнес плану;
*Щоденна організація та контроль всіх напрямків роботи ресторану
* Робота і координування сторінки в Гугл (оновлення інформації та робота з відгуками),ведення сторінки в інстаграм та фейсбук(smm,реклама та інше)
*Робота з постачальниками,складання та підписання договорів

Знання програм Profit,1C,r-keeper,водійські права категорії «В»

Менеджер ресторану

from 08.2010 to 12.2018 (8 years 4 months)
Авто-гриль»Мисливець», Софіївка (Готельно-ресторанний бізнес)

•Знання стандартів сервісу
Чітке дотримання стандартів сервісу
•Навчання та розвиток персоналу в сфері обслуговування,тестування
•Організація персоналу
•Успішна робота з вирішенням конфліктів,спорів
• Знання касової дисципліни
•Робота з поставщиками,аналітика цін
•Замовлення госп.товарів
•Інвентаризація
•Графік роботи персоналу
•Забезпечення успішної роботи закладу

Адміністратор магазину

from 03.2007 to 03.2009 (2 years)
Магазин «Маршал», Софіївка (Роздрібна торгівля)

*Навик керування персоналом,знання Excel,MsWord
*керування персоналом торгового залу,
*ведення графіку виходу персоналу,управління торговими запасами,та асортиментом продукції,
*аналіз продаж,організація по викладці товару(мерчендайзер),
*контрольні забезпечення якості обслуговування,
*знання касових норм та дисциплін
*проведення ревізій та інвентаризацій

Education

Київський технікум легкої промисловості

Технолог, Київ
Higher, from 1994 to 1998 (4 years)

Additional education and certificates

Підвищення рівня адміністративної роботи в ресторанних закладах

2016,2міс

Керівник ресторану

2022,3місяці

Knowledge and skills

Управління рестораном Ведення документації НАССР/ХАССП Моніторинг заробітних плат Фінансовий моніторинг Фінансове планування Маркетинг управління Трудові відносини Менеджмент ресторану Планування чітких цілей та завдань

Language proficiencies

  • English — average
  • Ukrainian — fluent
  • Russian — fluent

Additional information

*Знання та контроль стандартів сервісу,
*касової дисципліни,організація та контроль роботи персоналу,
*навчання персоналу,
*інвентаризація,
*контроль закупок,навички рішень конфліктних ситуацій,
*контроль за виконання стандартів якісного сервісу,
*організаційні питання.
*Комунікабельність,відповідальність,пунктуальність,стресостійкість

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: