Resume from November 27, 2020

Personal information hidden

This job seeker decided to hide his personal information and contact info, but you can send a message to him or suggest a job to him.

This job seeker has chosen to hide his personal information and contact info. You can contact him using this page: https://www.work.ua/resumes/5348923

Архітектор, інженер-будівельник, спеціаліст служби замовника, 20 000 UAH

Employment:
Full-time, part-time.
City of residence:
Talne
Ready to work:
Remote, Talne

Contact information

This job seeker has hidden his personal information, but you can send him a message or suggest a job to him if you open his contact info.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Knowledge and skills

AutoCAD Windows Проєктування

Additional information

Щербатий Микола Олександрович
Вулиця Перемоги 7/24, місто Тальне, Черкаська область * 20401 * [open contact info](look above in the "contact info" section) [open contact info](look above in the "contact info" section)
Мета:
Пошук вакансій архітектора (проектувальника), інженера будівельника, спеціаліста служби замовника, з оплатою від 20000 грн..
Кваліфікація:
Архітектурне проектування нових, реконструкція, капітальний ремонт та ремонт існуючих обєктів архітектури (за призначенням), благоустрій, ландшафтне проектування. Розробка містобудівної документації на місцевому рівні. Промислове та цивільне будівництво.
Знання профільного законодавства, ДБН, ТУ, ДСТУ.
Особисті дані:
Українець.
Д.н. 04 листопада 1959 р.
Досвід роботи
З серпня 2016 по вересень 2020р. архітектор за контрактом з СФГ «Дружба», місто Тальне, основні обовязки; співпраця і узгодження з органами державної влади та місцевого самоврядування земельних відносин для проектування та будівництва, виробничих, господарських обєктів, закладів торгівлі та соціальної сфери підприємства і вводу в експлуатацію(служба замовника).
В червні 2014 року призначений, в вересні 2015 звільнився з посади завідувача сектору містобудування та архітектури Тальнівської РДА.
Червень 2007 – листопад 2013, директор (засновник) СТОВ «Торговий дім «Тальнеагро» (будівельна ліцензія серія АА №468754, на субпідряді , за затвердженими проектами об’єктів, виконанувались монтажні роботи з підготовкою повного пакету виконавчої документації).
З червня 2000 по грудень 2012 року приватний підприємець – архітектор (ліцензії серія АА №215620, Серія АА №665904, серія АВ №406264), досвід з проектування на стадіях ЕП, П, РП, нового будівництва, реконструкції, капітального ремонту обєктів, житла, адміністративних, соціальних, господарських та виробничих будівель, обєктів благоустрою та ландшафту в містах Київ, Одеса, Умань, районах і районних центрах Київської, Черкаської та Кіровоградської областей, як в якості головного архітектора проекту з залученням субпідрядних проектувальників, так і архітектора, в складі проектних колективів .
В серпні 1988 року зарахований та в березні 1995 звільнився з посади старшого інженера-інспектора ДАБК (нині ДАБІ), зам. головного архітектора, з жовтня 1994 року виконувач обов’язків головного архітектора міста Умань, здійснював контроль міської забудови, будівництва та вводу в експлуатацію цивільних та промислових обєктів. Приймав участь в розробці, узгодженню та реалізації містобудівної документації, проектів забудови житлових мікрорайонів, розширення існуючих та розміщення нових промислових та транспортних обєктів, підприємств, громадських будівель, приватного житла в м.Умань.
Завідувач учбово-виробничих майстерень Тальнівського будівельного технікуму з жовтня 1986 по серпень 1988 року.
Інженер та начальник планово-виробничого відділу (ПВО) генпідрядних будівельних організацій об’єднання «Черкасоблагробуд» з серпня 1984 по вересень 1986 року.
З березня по червень 1978 майстер учбово-виробничих майстерень Тальнівського будівельного технікуму.
Освіта
Дніпропетровський інженерно будівельний інститут (1978-1984р.) – м. Дніпропетровськ, Україна.
Архітектор, за спеціальністю «Архітектура»
Тальнівський будівельний технікум (1974-1978р.)
Технік будівельник, за спеціальністю «Промислове та цивільне будівництво»
Ліцензії
Ліцензія серія АА №215620 Будівельна діяльність. З червеня 2000 по червень 2003 р.. Проектні роботи. Архітектурне проектування. Будівельне проектування та конструювання. Будівельно-монтажні роботи. Роботи з благоустрою території. Інжинірінкгові роботи у будівництві. Контроль якості виконаних робіт.
Ліцензія серія АА №665904 Будівельна діяльність. З вересня 2003 по вересень 2006 р.. Архітектурне та будівельне проектування, Конструювання несучих конструкцій по класах та умовах будівництва. Проектування внутрішніх інженерних мереж, систем і споруд. Проектування зовнішніх інженерних мереж, систем і споруд.
Ліцензія серія АВ №406264 Будівельна діяльність. З грудня 2007 по грудень 1012р.. Архітектурне та будівельне проектування
Додаткова інформація
Досвідчений користувач операційної системи Windows та програми автоматичного проектування AutoCAD.
Впевнено володію українською мовою.
Маю водійське посвідчення категорії В.
Шкідливі звички – палю.
Захоплення – рибальство, грибництво, подорожі, історія.
Риси характеру – комунікабельний, стресостійкий, раціональний, наполегливий, схильний до нестандартних рішень.
Допускаю можливість працевлаштування за віддаленою формою, неповною занятістю та за контрактом (на об’єкт, обсяг робіт).
Переїзд в інший населений пункт за місцем роботи на взаємоузгоджених умовах з роботодавцем, можливий.
Готовий до недовготривалих відряджень

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: