Resume from April 28, 2024 PRO

Віталій

Кухар, су-шеф, 18 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
38 years
City of residence:
Ternopil
Ready to work:
Ivano-Frankivsk, Remote, Ternopil

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Кухар гарячого,холодного,кондитер

from 01.2020 to 09.2020 (8 months)
Вугільна Шафа, Буковель (Приготування страв)

Кухар унівесал

from 07.2018 to 01.2019 (6 months)
Pizza pub, Тернопіль (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування перших страв приготування основних страв приготування страв з фритюру приготування десертів приготування салатів та холодних закусок

Су-шеф

from 08.2017 to 06.2018 (10 months)
Отаман, Тернопіль (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування перших страв та холодних закусок, приготування основних страв,приготування десертів, приготування страв з тандиру.Розробка меню,складання калькуляційних та технологічних карт, організація бенкетів, організація доставки продуктів на кухню,облік, інвентаризація, контроль за дотримання правильного зберігання продуктів та н/ф

Кухар

from 02.2017 to 07.2017 (5 months)
ГРК Авалон, Тернопіль (Ресторанно-готельна)

Приготування перших страв, приготування основних страв, копчення м'ясної сировини

Су-шеф

from 10.2015 to 12.2016 (1 year 2 months)
ГРК Валерія, Новоселиця (Ресторанно-готельна)

Приготування перших страв та холодних закусок, приготування основних страв,приготування десертів, приготування страв з тандиру.Складання калькуляційних та технологічних карт, організація бенкетів, організація доставки продуктів на кухню,облік, інвентаризація, контроль за дотримання правильного зберігання продуктів та н/ф.Досягнув досвід управління готельно-ресторанного комплексу, організації бенкетів та комплексного харчування дітей віком від 8 до 13 років,

Кухар унівесал

from 12.2014 to 05.2015 (5 months)
Cartel, Буковель (Туризм)

Затівельник н/ф м'ясної сировини, приготування перших страв, приготування основних страв,

Кухар

from 05.2014 to 12.2014 (7 months)
ПП Самогонна ресторація Ковчег, Тернопіль (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування страв грузинської кухні, приготування страв з фритюру.

Кухар унівесал

from 09.2013 to 04.2014 (7 months)
Шерлок та бекон, Тернопіль (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування перших страв, приготування основних страв, приготування страв з фритюру

Кухар

from 12.2012 to 08.2013 (8 months)
Оріон, Тернопіль (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування н/ф для бенкетних страв

Education

Кооперативний технікум

Тернопіль
Specialized secondary, from 2002 to 2004 (1 year 9 months)

Knowledge and skills

MS Office

Additional information

Цікавлюсь віддаленою роботою ресторанної діяльності, можлива як сезонна так і на постійні основі робота з переїздом і проживанням. Бажання кар'єрного просування.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: