Resume from March 17, 2024 PRO

Вадим

Заведующий складом, 10 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
45 years
City:
Mykolaiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Заведующий складом

from 03.2018 to now (6 years 2 months)
ТОВ КТ Україна, Николаев (Николаевская обл.) (Оптово- роздрібна торгівля)

Керування роботами, які охоплюють приймання, зберігання і відпуск товарно-матеріальних цінностей на складі, їх розміщення, забезпечення зберігання складованих товарно-матеріальних цінностей, ведення обліку складських операцій, забезпечення додержання правил оформлення і здавання прибутково-видаткових документів, складня звітності. Стеження за наявністю і справжністю протипожежних засобів, станом приміщень, обладнання та інвентарю на складі і забезпечує їх своєчасний ремонт, організація проведення вантажно-розвантажувальних робіт на складі з додержанням правил і норм охорони праці, виробничої санітарії і протипожежного захисту, участь у проведенні інвентаризацій товарно-матеріальних цінностей, керування працівниками складу.

Завідуючий складом

from 12.2015 to 03.2016 (3 months)
ТОВ "Баядера-Логістик", Николаев (Николаевская обл.) (Оптово- роздрібна торгівля)

Прийом, зберігання, облік ТМЦ на складі, проведенння інвентаризації,дотримання ОП і ТБ, контроль та організація розвантажувально-навантажувальних робіт, організація та координування роботи вантажників.

Комірник, адміністратора торгівельного залу

from 03.2015 to 05.2017 (2 years 2 months)
ПП "Щасливе дитинство", Николаев (Николаевская обл.) (Торгівля)

Здійснення керівництва персоналу торгового залу, контролювання дотримання працівниками торгового залу трудової і виробничої дисципліни, правил і норм охорони праці, техніки безпеки, вимог санітарії і гігієни, відповідальний за дотримання правил охорони праці і техніки безпеки, протипожежної безпеки, підготовка і передача замовлення на товару , організація подачі товару у торговий зал і керівництво роботою по викладенню товарів, ведення оперативного обліку залишків товару у торговому залі, керування запасами та асортиментом товарів, перевірка якості і безпеки товарів, що надходять у продаж, термінів їх придатності, за наявністю цінників на товарах, аналіз результату роботи торгового залу, керування продажами в торговому залі, складання звітів та проведення інвентаризації.

Комірник

from 11.2014 to 03.2015 (4 months)
ТОВ "Адісем", Николаев (Николаевская обл.) (Виготовлення та продаж металопластикових виробів)

Прийом, зберігання, облік ТМЦ на складі, проведенння інвентаризації,дотримання ОП і ТБ, контроль та організація розвантажувально-навантажувальних робіт, організація та координування роботи вантажників.

Завідуючий складом

from 02.2004 to 06.2014 (10 years 4 months)
ТОВ "Крайтекс-Сервіс", Николаев (Николаевская обл.) (Оптово- роздрібна торгівля)

Прийом, зберігання, облік ТМЦ на складі, проведенння інвентаризації,дотримання ОП і ТБ, контроль та організація розвантажувально-навантажувальних робіт, організація та координування роботи вантажників і водіїв (логістика).

Education

УКК

Столер строительный, Николаев (Николаевская обл.)
Specialized secondary, from 1995 to 1995 (4 months)

Knowledge and skills

MS Excel Email

Additional information

Женат, имею двоих детей. Личные качества: ответственный, инициативный, коммуникабельный, пунктуальный, аккуратный с документами.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: