Resume from April 20, 2024 PRO

Валерій

Адвокат, юрист

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
35 years
City of residence:
Kremenchuk
Ready to work:
Kremenchuk, Remote

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Адвокат

from 03.2019 to now (5 years 1 month)
Адвокатська практика, Кременчуг (Юриспруденція)

Спеціалізація - господарське, договірне (договори поставки (в тому числі з великими торговими мережами), надання послуг, виконання робіт, дистриб’юторські (дилерські) договори), податкове (оскарження дій податкової щодо реєстрації податкових накладних та повідомлень-рішень), корпоративне (реєстрація компаній, фізичних осіб-підприємців, збільшення статутного капіталу, купівля-продаж корпоративних прав, зміна директора, найменування, юр. адреси, кведів і т.д., структурування бізнесу), цивільне (спадкові, кредитні справи, спори щодо нерухомого майна) право, юридичний супровід угод купівлі-продажу, оренди нерухомості. Розробка індивідуальних стратегій для отримання максимального результату клієнтом. Наприклад, для виконання рішення суду щодо реєстрації податкових накладних, яке не виконувалося, було розроблено стратегію, що складалася зі звернень: до суду про встановлення судового контролю, до бізнес-омбудсмена, у виконавчу службу, що в цілому дало результат.

Адвокат

from 04.2018 to 03.2019 (11 months)
Абонентське адвокатське обслуговування підприємства, Кременчуг (Харчова промисловість)

Позовно-претензійна робота (у тому числі неодноразове досудове врегулювання спорів, шляхом претензійної роботи, партнерських листів, проведення переговорів та пошуку взаємовигідних компромісів), представництво інтересів у суді, правоохоронних, державних органах, органах міського самоврядування, виконавчої служби, адвокатський супровід перевірок (податкова, інспекція з питань праці, митна служба, екологічна інспекція, пожежна служба),правовий супровід зовнішньоекономічної діяльності (легалізація документів, робота з акредитиву, надання ексклюзивних прав на реалізацію продукції, оформлення індивідуальної ліцензії на реалізацію продукції, зовнішньоекономічні контракти), рекламаційна робота при отриманні від постачальників неякісного товару, внесення змін до статутних документів, мінімізація ризиків можливого рейдерства, адвокатський супровід переговорів з контрагентами, податкове право (у тому числі повний юридичний супровід трансфертного ціноутворення з позитивним судовим досвідом та вибудовуванням системи роботи у цій сфері), господарське, корпоративне, трудове та інші сфери права.

Провідний юрисконсульт (з 17.03.2016р.), юрисконсульт (по 16.03.2016р.)

from 02.2015 to 03.2018 (3 years 1 month)
Приватне підприємство «Виробничо-торгова компанія «Лукас», Кременчуг (Харчова промисловість)

Позовно-претензійна робота, представництво інтересів у суді (у тому числі інших держав), державних органах, юридичний супровід перевірок податкової (планові, позапланові, виїзні, фактичні, камеральні, зустрічні), листування з державними, правоохоронними органами, правовий супровід зовнішньоекономічної діяльності (легалізація документів, надання ексклюзивних прав на реалізацію продукції, зовнішньоекономічні контракти, рекламаційна робота. подання інтересів у виконавчій службі (у тому числі іноземних держав з повним виконанням рішення суду), внесення змін до статутних документів, мінімізація ризиків можливого рейдерства, участь у переговорах з контрагентами, податкове право (у тому числі повний юридичний супровід трансфертного ціноутворення з позитивним судовим досвідом) та вибудовуванням системи роботи в даній сфері), юридичний супровід угод з нерухомості, розробка наказів, розпоряджень, інструкцій, господарське, корпоративне, цивільне, трудове та інші сфери права, договірна робота (договору поставки, підряду, надання послуг, оренди, ліцензійні договори, інші договори, у тому числі розробка та впровадження механізму оптимізації договірної роботи у компанії), перевірка контрагентів (у тому числі розробка та впровадження механізму перевірки контрагента).
Внутрішній аудитор та провідний внутрішній аудитор (самостійне проведення аудитів) за стандартами ISO у 2016-2017р.
За високі показники у роботі та значний внесок у розвиток компанії у листопаді 2017р. занесений на Дошку пошани (із внесенням відповідного запису до трудової книжки).

Приватний підприємець. Вид діяльності: діяльність в сфері права

from 11.2011 to 02.2015 (3 years 3 months)
ФО-П Акімов В.В., Кременчуг (Юриспруденція)

Ведення цивільних, сімейних, спадкових, кредитних, житлових, земельних справ представництво інтересів у суді; представництво інтересів у виконавчій службі; складання позовних заяв та інших процесуальних документів; надання консультацій з різних правових питань.

Молодший юрисконсульт

from 10.2010 to 06.2011 (8 months)
ДП «ТОВ Фірма «Юрбізнесконсалтинг», Кременчуг (Юриспруденція)

Складання позовних заяв, зустрічних позовів, заперечень проти позову, заяв про забезпечення позову, уточнення позовних вимог, клопотань, апеляційних, касаційних скарг, вимог, скарг та інших процесуальних документів, підготовка проектів договорів, протоколів, довіреностей.
Ведення справи від подання позову чи вимоги (в адміністративному судочинстві) до виконання рішення суду.

Education

Київський національний економічнй університет им. В. Гетьмана.

Юридичний, правознавство, Київ
Higher, from 2011 to 2012 (1 year)

Ступінь - магістр права. Форма навчання - заочна

Кременчуцький державний університет ім. М. Остроградського.

Юридичний, правознавство, Кременчуг
Unfinished higher, from 2006 to 2010 (4 years)

Ступінь: бакалавр, диплом з відзнакою. Денна форма навчання.
В 2010р. визнавався кращим студентом факультета.

Knowledge and skills

MS Word 1С УПП Знання підсистеми "Електронний суд"

Language proficiencies

  • English — average
  • Ukrainian — fluent
  • Russian — fluent

Additional information

27.03.2018р. отримано адвокатське свідоцтво (№2031, видане Радою адвокатів Полтавської області).
Великий досвід самостійної та проектної роботи, компромісного вирішення спорів, знання психології та вміння її застосовувати у роботі.
Володіння мовами: українська, російська - вільно, англійска – intermediate level.
Хобі: саморазвиток, психологія, плавання, баскетбол, історія.
Особисті якості: самостійний у роботі, наполегливий, відповідальний, ініціативний, вмію працювати на результат, комунікабельний.
Посилання на мій інстаграм - [open contact info](look above in the "contact info" section)

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: